|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehrana 9 in pol mesečnika
14.9.2005 10:39:51   
Petra5
Moj dojenček noče in noče goste hrane. Samo dojil bi se. Jutranji obrok iz dojke, ob 10.oo zaspi z dojenjem, ob 13.oo poje mal juhce (največ 1 dcl). Popoldansko spanje z dojenjem. Zvečer mu morda uspem "podtakniti" mal riževe kašice z mojim mlekom. In potem ponoči ninava na boku in mali občasno srka mlekec. Na kilažci ni škode, saj pridobiva dovolj. Je pa že malo slabokrven.
Z žličko pa ni velikega uspeha. Skrbi me tudi zaradi varstva, saj se bliža dan S. Ima katera podobno izkušnjo in nasvet?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prehrana 9 in pol mesečnika
16.9.2005 23:00:00   
156sw
kaj mu pripravis??? Poskusi nastrgati malo banane na zlicko za zacetek, ce pa nima nobenega zobka mu hrano fajn spasiraj. Sama sicer do sedaj nimam nobenih tezav, je pa vse z zlico zraven se pa se dojiva (10 mesecev).

(odgovor članu Petra5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prehrana 9 in pol mesečnika
17.9.2005 13:29:58   
urška
predlagam da začneš s sadjem. je dokaj sladko in ga imajo otroci radi. banana je super, pa naribano jabolko. jst sm mu zraven dala še malo naribanih piškotkov. če želiš ti pa lahko po mejlu pošljem recepte iz paparice da dobiš še kakšno idejo

(odgovor članu Petra5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prehrana 9 in pol mesečnika
17.9.2005 14:10:19   
Mandarin
Vstrajno poskušaj. Zgoraj so ti že punce glavno napisale. Res najraje začnejo s sadjem, čeprav ne vsi. Včasih poskusi še kaj drugega.
Sicer pa: poznam še eno tako, ki je začela jest (več kot 1 žličko na obrok) šele pri 11 m, in je bila 10 cm večja in precej težja od moje, ki je jedla gosto hrano že od 5,5 m.
So pač različni.

lp

(odgovor članu Petra5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prehrana 9 in pol mesečnika
20.9.2005 10:24:24   
Petra5
S sadjem sva začela pri šestih mesecih. Počasi, po žličko. Potem pa se je kar ustavilo in je jedel vedno manj (po žlički). Zobe ima (pet- skoraj šest).
Iz žličke ponavadi bolj srka, tako da mu vse pasiram. Včasih mu dam kakšen majhen košček mesa, pa ga včasih malo grizlja in tudi poje, všasih pa se skoraj davi.
Moram se pohvalit, da je v tem tednu pojedel malo več kot običano. Sicer je še vedno malo, a vsaj nekaj je bilo. 50 gr ni ravno merica za en obrok, je pa nekaj. Mandarin hvala za spodbudo.

(odgovor članu Petra5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prehrana 9 in pol mesečnika
20.9.2005 13:28:46   
corfu
Tudi moj se je zadnje čase zelo branil hrane na žlico, čeprav je že vse po vrsti jedel. Polno sva se dojila, potem pa so prišle pri meni zdravstevene teževe in glede na to, da je tamal star osem mesecev sem se odločila, da ga odstavim. Pri meni se je to izkazalo samo za plus.
1. ponoči spi celo noč(prej sva se dojla tudi po 4x samo na noč)glej, glej, očitno le ni bil lačen(crkljanjeje je za moje pojme dnevno opravilo)
2. po žlički je vse kar dobi, odpira usta kot mali vrabček (prej je bilo hranjenje muka za celo družino)
3. jaz sem veliko bolj spočita in posledično veliko boljša mama čez dan in to je kvalitetno preživet čas z otrokom

Sama razmisli, kaj je najboljše zate, tvojega otroka in posledično za celo vašo družino, predvsem pa kaj si ti želiš.

če te še kaj zanima kontaktiraj na privat

Lep pozdrav

(odgovor članu Petra5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?