|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V čem na plavanje dojenčkov?
27.9.2005 8:37:24   
anitaz
Mogoče ni na pravem forumu,pa vseeno user posted image  

naslednji petek začnemo s plavnajem na Fakulteti za šport,pa me zanima,tiste ki ste že obiskovale tečaj-ste otročka pripeljale v vozičku ali v lupinici?Ali v naročju?Glede na to,da bom mogla tam tudi sebe stuširat,pa preoblečt,kam naj odložim Tjašo?Baje imajo ene blazine,ampak naša se obrne takooj in ne bo pri miru čakala user posted image  Sem sicer že bila enkrat tam,vem kako zgleda vse skupaj (bolj majhno),pa me zanima kaj je bolje. Saj vem-ko bom šla drugič,pa tretjič,bo to vprašanje brez pomena,ampak ko greš prvič nekam,pa je le bolje da se malo pozanimaš.

Vaše izkušnje in nasveti bodo zelo prav prišli. user posted image

Hvala!

Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V čem na plavanje dojenčkov?
27.9.2005 8:44:38   
Maxica
Midva sva sicer hodila na center za rehabilitacijo, pa vseeno. Ker je bilo plavanje ob sobotah, smo skoraj vedno naredili tako, da je šel z nama še mož. Vsaj da sva se slekla, pa pripravila na kopanje, pa potem je prišel, ko je bilo konec, če ni bil z nama. Meni je bilo res težko, če sem bila sama, saj res ne veš, kam dati otroka ipd. So pa imele mamice s sabo lupinice, drugače so pa bile take blazine tam, da si otroka lahko odložil.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: V čem na plavanje dojenčkov?
27.9.2005 8:46:16   
anitaz
Pri nas je nemogoče da bi moj user posted image  hodil zraven,ker ima službo. Mogoče bo lahko šel enkrat,user posted image  da bo vsaj malo poslikal. ja,vem da imajo blazine,sam to je meni brez pomena.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: V čem na plavanje dojenčkov?
27.9.2005 8:49:06   
Anonimen
Če še "paše" v lupinico, potem definitvno lupinico. Z vozički se itak najbrž ne sme notri. Edino, če je otrok pretežak za nosit od avta do bazena, potem lupinico naloži na voziček in ga čimdlje se da pelji. Sicer ti pa svetujem, da s seboj vzameš kopalni plašč zase, ker itak najprej oblačiš otroka. In če imaš na sebi mokre kopalke, je hitro kaj od otrokovih oblačil tudi mokro, ko ga oblačiš v naročju. Vsaj tako sem jaz prakticirala in je bilo v redu.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: V čem na plavanje dojenčkov?
27.9.2005 12:22:09   
katarina j.
Tudi jaz ti priporočam lupinico, ker ko ga boš napravila bo tam najvarneje počakal, pa še kakšno stvar obesiš gor, da se malo zabava ko se ti rihtaš. Kar se pa tuša tiče, pa greš itak kar z njim pod tuš, da se te malček tišči, ko se tuširata-jaz sem pazila da si nisem zmočila glave(si je nimaš časa sušit), pa res je, da se ti bolj na hitro poplakneš ampak drugače ne gre-vsaj meni ni šlo. Haljo ti tudi priporočam, se skupaj z malčkom lahko stisneta noter, da ga pomiriš-ker ne marajo tuša, pa še mokre kopalke takoj dol, pa si naga pod plaščem ko ga rihtaš-pazi tudi nase, da se ne prehladiš. Upam da sem ti pomagala. To so moje izkušnje s prvim sinom, čez dva mesca grem pa tja z drugim.user posted image user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: V čem na plavanje dojenčkov?
27.9.2005 14:35:39   
Pupica
Mi2 sva jo nesla v lupinic, stra pa je bila 4 mesece, ko se je začelo plavanje.
Tam sva jo odložila na blazino, seveda na njihovo blazino sva dala še dekico, ker nikoli ne veš...Semo pa hodili v januarju, tako, da je bila reva kar precej oblečena. Kolikor se pa spominjam, so pa skoraj vsi, nekje do 8 mesecev prinesli malčke v lupinicah.

Lp

pa lepo plavajate!Nam je tako hitro minilo

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: V čem na plavanje dojenčkov?
27.9.2005 18:34:56   
Tasika
Ravno včeraj sem bila na uvodnem predavanju, pa so rekli da ti jo lahko vaditelj 'pomerka'. Če hoče biti v lupinici pa toliko bolje, naš namreč noče več user posted image  Sicer je pa tam itak 10 mamic, mislim da si bomo tudi kaj pomagale med sabo. user posted image Smo tudi mi ob petkih, in sicer ob 9.00. pA vi?

_____________________________

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: V čem na plavanje dojenčkov?
27.9.2005 20:19:00   
anitaz
Tasika-škoda.Mi2 sva ob 11-ih.Dej zameni uro user posted image user posted image  pa bova druga drugi pomerkale user posted image user posted image

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?