|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v službo?
11.10.2005 10:35:01   
Andy
Pozdravljene!user posted image

Sem v drugem postopku IVF in čakam na transfer - jutri. V prvem postopku me je moja zdravnica poslala v službo 3 dni po transferju, tako kot so napisali v Ljubljani. Potem sem pa zbolela (viroza) in ni bilo iz vsega skupaj nič. Zanima me, kdaj ste oz. boste šle v službo po transferju. Naj povem še to, da imam do službe zelo slabo cesto.  

Verjetno ima še katera podobne probleme, zato prosim za nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj v službo?
12.10.2005 8:02:02   
delfinček
čao,ne vem odgovora,ker grem v postopek ivf-icsi zdaj-21.10(prvič).tebi pa želim veliko ,veliko sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj v službo?
12.10.2005 20:21:21   
Andy
Veliko sreče v postopku in upam, da bo uspešen in boš postala user posted image . Jaz sem zdaj že opravla in samo še čakam, da ne pride. Enga korenjaka so mi pa zamrznil. Upam, da bom bolniško tud dobila - jutr grem k svoji zdravnici.

Pravijo, da najbol pomaga sproščenost in dobra volja.  

(odgovor članu delfinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj v službo?
12.10.2005 20:42:29   
Nikita***
Živjo, jaz sem že od punkcije (maja 2005) v staležu, ker mi moja osebna ginekologinja zaradi poprejšnjih težav z zanositvijo ter narave dela ne pusti v službo. V MB pa sem dobila tisti dan, ko sem imela transfer, izvid, na katerem je pisalo non potest 14 dni. Torej ti po transferju "pripada" 14 dni staleža, vsaj v MB.

_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Andy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj v službo?
13.10.2005 9:31:52   
Andy
Najlepša hvala za odgovor. Ne vem zakaj imajo ambulante različno, vendar sem jaz po punkciji dobila izvid na katerem je pisalo non protest ob ET. Ob transferju pa sem dobila odpustnico, na kateri je pisalo pripada vam tri dni bolniškega staleža. Kljub temu bom poskusila pri svoji zdravnici in ginekologinji, ker sem ful napihnjena in me še vedno boli v spodnjem delu trebuha.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj v službo?
13.10.2005 12:08:54   
Anonimen
Andy, naj ti hitro mine teh 14 mucnih dni in drzim pesti za velikega pluseka!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj v službo?
13.10.2005 21:45:26   
ronni
Andy, tudi jaz stiskam pesti,da ti uspe!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal pa ti ne moram povedat glede bolniške,ker mene vse skupaj še čaka.
Bodi pa sproščena,kolkr se da, pa misli samo najlepše!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj v službo?
16.10.2005 11:28:13   
Sulfinija
Kako v službo?Ene so doma tudi ta cajt ko si dajejo injekcije in po transferju sploh ne grejo v službo.Tudi meni je moja g če boste še v delovnem razmerju takoj k meni če vam v MB ne dajo bolniško vam jo jaz dam in če zanosuite takoj v rizično nosečnoist.Zmeni se s tvojo G naj ti da 14.dni bolniško je bolje veš?Hvala bogu nisem trenutnoin v službi in se s tem nimam problemov.Veliko sreče in poročaj kako je šlo!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kdaj v službo?
16.10.2005 17:42:58   
GoYa
Ma kakšno rizično user posted image . Če zanosiš po IVF, se ne tretira avtomatsko kot rizčna nosečnost. Rizična je nosečnost, ki je pač rizična zaradi drugih dejavnikov (izcedki, bolečine, povečana možnost splava,...) in ne zaradi IVF.

Jaz sem šla takoj naslednji dan po ET v službo in sem čez 14 dni zagledala user posted image . Naslednjič sem po ET bila doma, pa ni ratalo. Če se ima za primt, se bo primlo, ne glede na to, ali ležiš doma ali delaš. Seveda pa je odvisno od narave dela. Če imaš stresno ali fizično delo, je boljše da si doma. Logično, da napor ni priporočljiv.

Ta cajt, ko si daješ injekcije pa ti bolniška sploh ne pripada.
Ponavadi pa dobiš po ET 14 dni bolniške, tako da me čudi, da si ti dobila samo 3 dni. 3 dni dajo ponavadi za zamrznjenčka, ali pa še to ne.

Aja, še cesta. Jaz sem se vsak dan vozila 100 km (skupaj, v službo in nazaj).
Reš mi je pa takole rekel: Tole pikico, ki smo jo vam vstavili je kot zrno moke, ki se vam bo prilepilo. Nima kam pasti ven, ker se drži.

LP

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kdaj v službo?
17.10.2005 21:16:30   
Andy
Hvala za vse nasvete in podatke. Očitno se zdravniki in ginekologi zelo razlikujejo med seboj. Jaz mam štiri dni podaljšano bolniško - torej en teden, potem se pa moram oglasit spet pri zdravnici in bomo vidl. Še vedno pa imam bolečine v spodnjem delu trebuha. Komaj čakam da grem na test - še 10 dni.  

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?