|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kapljice Plivit D3
7.10.2005 15:43:06   
renata
Ponovno pozdravljeni!

Zanima me ce je ze katera uporabljala kapljice Plivit D3, kajti jaz sem jih danes dobila v posvetovalnici. Imam starega sina 1mesec in 1 teden in sva sedaj zacela uporabljati kapljice Antiflat proti krcem in mislim da nam uspeva oz.bodo delovale kajti malcek je bolj miren. Sedaj pa me je strah uporabljati kapljice Plivit D3 ker sem slisala da povzročajo krce in ker jih ze tako imamo se mi ne zdi pametno da bi mu jih dajala.

Zanima me ali je katera opustila te kapljice oz. jih svojemu otroku sploh ni dajala in ce mu jih ne dam ali bo kaj narobe ker sem prebrala da so dobre za kosti in da vsebujejo tiste vitamine ki jih otrocek rabi. A bi bilo kaj narobe da pocakam do 3 meseca ko naj bi se krcki ublazili in ko naj bi bilo crevesje ze bolj razvito.

Prosim pomagajte ker res ne vem kaj narediti ali mu jih dajati skupaj z kaplicami proti krcem (Antiflat) ali mu jih sploh ne dajati vsaj do 3 meseca in potem poskusiti ali bo kaj narobe ce mu jih ne dajem.

Lp od utrujene a srecne mamice
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kapljice Plivit D3
7.10.2005 15:55:06   
simona2
Tudi moja sončica je dobila pred nekaj dnevi hude krče in prav tako smo dobili pri pediatrinji AD3 kapljice. Po nasvetu sem jih zamenjala z Oleovit D3, ki se dobi v Avstriji brez recepta, baje pa tudi pri nas samo pod drugim imenom. Kaj pa so to zaene kaplice Antiflat? 

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu renata)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kapljice Plivit D3
7.10.2005 16:36:23   
mimica
Najprej sem dobila kapljice AD3. S strani pediatrinje sem dobila nasvet, da jih naj dajem le, če ne bo nič veni. Če je zunaj vsaj pol urce in mu na nogice ali rokice malo sije sonček, naj teh kapljic ne dajem, saj rade povzorčajo krče. No, prvič sem mu jih dala , ko je bil star dva meseca ( pa še to le eno kapljico ) in ga je zvijalo od 15-22 h . Bilo je grozno! No, povedala sem pediatrinji in le ta mi je potem dala Plivit D3. Prvič sem mu jih dala ko je bil star 3,5 mesece in ga ni nič zvijalo. Sem pa začela z eno kapljico, da se želodček navadi. Mu pa jih ne dajem takrat, ko smo veliko zunaj.

(odgovor članu renata)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kapljice Plivit D3
7.10.2005 16:49:13   
PBJ
Naš dobiva od prvega meseca naprej Plivitove kapljice D3user posted image in zaradi njih ni imel nič več krčev, kot sicer, tako da se nič ne bojte.

lp



_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu renata)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kapljice Plivit D3
7.10.2005 18:01:07   
Lana_s
Moja že od prvega meseca jemlje te kaplice pa ni imela nobenih krčev. Če ti jih je pediatrinja predpisala po moje ne bi smelo biti problemov.

_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu renata)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kapljice Plivit D3
7.10.2005 18:25:35   
renata
Sporocilo za simono 2 ki me sprasuje kaj so to zaene kapljice. Sedaj se v Avstriji dobijo kapljice Antiflat namesto Lefaxin. Vcasih so se imenovale Lefaxin sedaj pa so namesto teh Antiflat ki so cisto iste samo da so se preimenovale v Antiflat in tudi ne zapirajo, saj ima nas malcek zelo dobro prebavo, vsaj za zdaj res pa je da sva jih zacela intezivno uporabljati dane tako da mu jih dam pred vsakim dojenjem in mislim da res pomagajo, no bomo videli kaj bo ponoci in proti veceru, ko so krcki bolj hudi.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kapljice Plivit D3
7.10.2005 18:40:56   
Tasika
Plivit D3 ni isto kot AD3. Mi smo najprej imeli AD3, pa smo dobili hude krčeuser posted image , smo menjali za D3, in krčev ni bilo več. Plivita se nimaš za kaj bati.

_____________________________

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu renata)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kapljice Plivit D3
7.10.2005 20:10:31   
laurine



mislim, da je zelo pomembno da dojenček dobi vitamin D3, zaradi kosti, lobanje... jaz ji iste kapljice redno dajem in nimam težav. na žličko si stisnem nekaj mleka in na to kapnem dve kapljici D3 od Plive. Glede krčkov pa so najbolj pomagale Kapljice proti krčem, ki sem jih kupila v lekarni WTC v Ljubljani, le tam se jih da kupiti ker jih sami delajo, so blage in zelo pomagajo. poskusila sem tudi z avstrijskimi a se mi zdijo premočne, saj je naša punčka vedno bruhala po njih (dala sem jih le 3x).



(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kapljice Plivit D3
8.10.2005 9:47:53   
Anonimen
Jaz AD3 niti poskusila nisem dajati. Sem raje v  Avstriji kupila Oleovit D3 in ni bilo niti najmanjšega jokca.

(odgovor članu laurine)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kapljice Plivit D3
8.10.2005 10:33:15   
Anonimen
Tudi mi nismo niti odprli AD3 kapljic, smo rajši na kolenih prosili za D3 (tko zlo težko jih dajo user posted image  ), no in ni imel niti 1x krčkov. Čist vse okej. Moraš pa mu jih dajati in sicer do enega leta vsak dan. Mislim, da do enega leta user posted image
Proti krčkom smo mi imeli Avstrijske Babyons, ampak vsebujejo 36% Etanol, tko da smo jih uporabili samo 2x ali 3x, ker je po njih spal kot zadet user posted image  Sicer pa nismo imeli preveč težav s krčki.
Probaj ga masirat po trebušču v smeri urinega kazalca. Nosi ga v naročju obrnjenega s trebuhom na tvoj trebuh. V bistvu se je pri nas bolj obnesel moj mož, ker pri njemu ni bilo vonja po mleku.
Le pogumno, sej mine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kapljice Plivit D3
8.10.2005 14:59:22   
Anonimen
Se opravičujem, zdaj sem šele videla, da ti sprašuješ za Plivit D3 in ne AD3. O teh pa nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?