|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grrrrrrr........
14.10.2005 7:13:38   
anadejka
.....matr sm jezna.....učer zvečer dva dni prezgodej,grem na wc in prau debel pogledam na hlačkah rjav izcedek,pismu fešta,pa sploh je nism čutla da bo že prišla.O.K.dam vložek in grem spat.Danes....NIČ.....grrrrr kok sm jezna,k me tkole zafrkava in mi daje prazne upe.
Prejšnji mesec je bilo isto...samo par kaplic potem je pa tako prijazno zamujala tri dni,ko sva bila ravno na hanimunu,da sem že mislila na čudež,ko so nama pa zdravniki rekl da brez njihove pomoči(IVF) ne moreva imeti otrok.
Matr kwa se norca dela z mene,pol se bo pa usul k iz škafa,jest se bom pa spet prau blesav počutla......aaawwwwgrrrrrrrruser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grrrrrrr........
14.10.2005 7:21:32   
čveka
Jutrčka....

Jst tut skoz pogledujem, če bo kej rjavega, ker se je zadnje tri mesece user posted image  tri dni pred prihodom napovedovala z rjavkastim izcedkom..tokrat ni še nič....upam, da se bom počasi, če nama ne bo uspelo, prec vrnila na stare tire, ko je user posted image  točna k urca in brez kakršnih vnaprejšnjih znakov, razen seveda invazij na čokolado zadnj teden prejuser posted image user posted image user posted image .

Anadejka...nikoli ne veš, mogoče se bo vama pa res zgodil čudež user posted image ....življenje zna včasih zelo presenetiti...user posted image user posted image .

lpč

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: grrrrrrr........
14.10.2005 7:41:46   
anadejka
...jeeeaahhh right.....

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: grrrrrrr........
14.10.2005 18:42:28   
Massa26
user posted image , sem že mislila, lahko bi bil ta izcedek znak za to, kar hočmo, ampak če je blo prejšn mesec isto..

Kva nej rečem.. dons sem prebrala en post od dr. Pušenjaka, ki je napisal, da je zanositev kot ˝človek ne jezi se˝ user posted image user posted image user posted image

Da bi že 1x vrgle 6ko, mater.user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: grrrrrrr........
14.10.2005 18:45:21   
Massa26
Aja sorry, sem mal mim udarla.. Kakorkoli že, naj vama rata, četudi s pomočjo medicine user posted image !

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?