|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po porodu
25.10.2005 18:32:19   
Anonimen
Punce lepo pozdravljene,

konec marca 05 se je naša družinica povečala še za enega člana. To je naš Lan. Se pridno dojiva, seveda pa tut že jeva zelenjavco in sadje.No pa to ni moj problem.
Prvo M po porodu sem dobila konec julija. Potem naslednjo šele konec septembra, ki pa jo še vedno ni konec - če je to še sploh M.Krvavitev ni veliko ampak me zadeva ŽE ZELO MOTI. Sem pa opazila, da krvavim največkrat takrat, kadar se razburjam. Sem se že naročila na pregled h G.

Prosim še za vaše mnjenje.

Hvala

lp Metka
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M po porodu
25.10.2005 19:18:59   
POCA
Tudi jaz sem rodila konec marca, prvo M pa sem dobila septembra, naslednjo pa po 40-ih dneh. Zgleda da se ciklus se ni uredil. Tebi pa toplo priporocam da gres na pregled, saj to po mojem mnenju ni normalno, da traja ze tako dolgo. Upam, da mas datum za pregled zelo kmalu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: M po porodu
25.10.2005 19:55:49   
Anonimen
Pregled pri G imam v petek. A bi bila to lahko posledica zaščite z materničnim vložkom?

(odgovor članu POCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: M po porodu
28.10.2005 7:52:02   
marjanaR
Tudi pri meni je bilo isto, s tem da sem jo dobila takoj 4 tedne počišči. Potem 14 dni, pa spet cel mesec, pa en mesec ne, pa spet... včasih sem jo imela 3X na mesec(ne pretiravam) ali pa je vse skupaj trajalo 30 dni. Sem že pisala o tem v Menstruacija brez meja (Po porodu). Ginekolog mi je naredil vse preiskave in vse štima, tudi jajčniki so že polno dejavni. Zdaj je 10 mesecev po porodu in imam drugo "normalno" m.
Verjetno je s tabo tudi vse o. k.
Pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: M po porodu
31.10.2005 1:26:53   
KODA
Jaz nisem kaj dost dolgo doljila in se mi je menstruacija pojavila že 5 tednov po porodu in je z redkimi odstopanji še danes točna,ko sem že tri leta po porodu.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?