|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim pomoč, vaša mnenja
24.11.2005 15:44:05   
mišika
včeraj sem mujemu Gabrielu zamenjala mleko, ker sva dopolnila 4 mesece sva prešla iz Aptamil 1 na Aptamil 2. Že včeraj je bil cel dan nek čuden... nerazpoložen, nič ni čebljal z nami, kar naprej je jokal in stokal in dvigal nogice ter jih krčil.Čez dan je spančkal slabo, vsega skupaj 3 ure, ponoči sva 1x jedla in je lepo zaspal nazaj.Danes je stanje isto, kar naprej ga nosim v naročju in tolažim.Količinsko mi je enako kot prej.A je mogoče krivo to da sva zamenjala mleko, drugače je pa tudi malo prehlajen, kiha in pokašljuje vendar vročine nima.
Pomagajte mi z nasveti tiste,ki ste prešle iz 1 na 2.Hvala in lep pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim pomoč, vaša mnenja
24.11.2005 15:52:13   
KIRA
živijo! jaz bi to prej pripisala prehladu, kot pa mleku. a je možno, da si se zmotila in naredila pregosto??? (pa ga boli trebušček)??

Lp

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim pomoč, vaša mnenja
24.11.2005 16:36:44   
mišika
ne, zmotila se nisem.Mleko delam tako kot prej oz. kot piše na škatli.A misliš da je prehlad? Se bova šla verjetno jutri pokazat k zdravniku, ker je tu vikend. Opazila sem tudi, da skoz nekaj tiska, vetrovi mu tudi skoz grejo in pri tem vedno malo zajoče. Prej tega ni delal. Sedaj mi je spet zaspal v naročju, pa se ga bojim dati v postelco, ker bo spet jok...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim pomoč, vaša mnenja
26.11.2005 9:42:38   
mišika
včeraj sva se šla pokazat k zdravniku zaradi kašlja in nahoda, omenila sem tudi da sem zamenjala Aptamil 1 z Aptamil 2, ker sva napolnila 4 mesece, to pa je povzročilo krče in silovit jok po vsakem hranjenju...Bila sva pregledana,vzeli so mu kri in zdravnik je ugotovil da gre za virozo in da ne potrebuje antibiotika.Povedal pa mi je tudi da sem naredila napako in naenkrat naredila konec z Aptamil 1 in takoj začela Aptamil 2.Razložil mi je da se 2 uvaja postopoma,da se črevesje privadi na gostejše in bolj hranljivo mleko, da se en obrok naredi Aptamil 1, drugi obrok pa Aptamil 2 in tako počasi zamenjaš obrok 1 z obrokom 2. Danes je moj fantek že vidno boljše volje in tudi čebljamo in se pogovarjamo.
Toliko za vse tiste, ki boste začele uvajati mleko št.2. Menda pa sploh ni treba hiteti z št. 2, baje se lahko daje vse do 5-6 meseca mleko št.1.
Lep pozdrav iz zasneženega Prekmurja

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?