|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vpliv na partnerja
8.12.2005 22:10:26   
nanica
Živjo soborke,
zanima me, kako vaši partnerji (skupaj z vami-nami) prestajajo čas do user posted image user posted image ? Kako to vpliva na vaše odnose? Včasih je kar težko biti potrpežljiv in cool, ko pa ne rata takoj. Kakšen nasvet (user posted image saj vem, da je najbolje biti sproščen in se ne preveč ukvarjati s tem)? Ne vem, kaj je bolje, da se veliko pogovarjava ali da se o tej temi sploh ne.
V nove boje - z nasmehom v srcu!

nanica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vpliv na partnerja
8.12.2005 22:29:37   
KODA
Midva sva tolažila drug drugega,saj bo tudi za naju prišel ta čas.Ampak se mi zdi,da je on malo lažje prenašal to napetost,kot jaz.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 7:33:20   
Monika79
Pri meni je tudi nekaj podobnega kot je napisala Koda, sem bolj jaz tista, ki non stop nekaj išče in brska user posted image  drugače pa se ziher pogovarjava, moraš se, kajti moras vse dati ven iz sebe in ne se sam s tem obremenjevati, kajti to ti je lahko le še večje breme in fajn je da z svojim dragim vse to delis, z  user posted image  je treba delati (pa seveda z glavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) - mene bolj mantra zadnji teden, preden bi mogla dobit user posted image , joj takrat pa me res mantra, upam, da me bodo sedaj decembra malo prazniki zaposlili user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce drage vsem držim user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej uspelo in da bomo srečne mamice user posted image user posted image user posted image user posted image  in seveda da bomo imela ob sebi ponosne očke user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

_____________________________

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 7:38:00   
zrak
Pri naju sem tudi jaz tista, ki bolj razmišlja o tem ali bo ali ne . Vačsih mu tudi ne povem, da sem delala test user posted image user posted image ... Tudi pogovarjava se ne kaj preveč o tem, da nam ne rata.. on pravi naj prepustimo, saj bo user posted image user posted image .. ob user posted image  sem pa ful razočarana, mogoče tudi on, toda tega ne pokaže. Morda zaradi mene, da ne bi bila še bolj žalostna user posted image .

srečno vsem.
lp user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 8:00:20   
CUKRČEK
Midva sva se trudila eno leto in jaz sem se blazno sekirala zarad tega. On se pa sploh( ali pa ni hotel pokazat). Vedno je rekel, da pač bo ko bo.  In da sigurno bo. To je na srečo imel prav. Sva se pa kar dosti o tem pogovarjala in me je vedno tolažil.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 9:00:32   
tinkamiška
Pri naju je blo bolj izmenično, enkrat je eden drugega po konci držal in drugič tadrugi prvega...ja, včasih je blo res težko. Ampak važno je, da ne pozabita na vaju, vidva sta prva in potem je vse ostalo. Je treba počet stvari, ki vaju razveseljujejo it na kak izlet, večerjico, kej dobrega skuhat za dragega...Kadar pa pride tist ta hud dan in se vse zdi brezupno, se je pa treba spomnit, da bo minil in da je jutri nov dan.

Je trajalo leto in pol, kar še ni tako hudo, sva se pa v tem času še bolj povezala, ker sva si dokazala, da sva tim in prav zaradi tega se mi zdi, da se je moralo zgoditi tako kot se je.

Ponavadi je res tako, da me bolj jamramo in se pritožujemo, kar pa še ne pomeni, da je njim vseeno, ali pa da se sekirajo manj. Samo se je včasih lažje delat, da problema niuser posted image

Občudujem vse pare, ki se trudijo, ker je včasih prav pasje!

Navijam za vse vas, ki še čakate na svojeuser posted image user posted image user posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 9:02:15   
vampirka
Midva se trudiva že dve leti (vmes nekaj pozitivnih testov user posted image ) in moj user posted image  je pravi user posted image user posted image user posted image ! Vedno me tolaži in se pogovarja z mano...prepoveduje mi delanje testov in mi skuha čajček ko imam krče ob user posted image ...ko sem imela dvome ob 2.IUI (naj greva ali ne), je bil on tisti, ki me je za uhe prijel in stresel črne misli z mene. Nikoli se še nisva skregala na to temo in to je tudi eden glavnih razlogov zakaj ga tako ljubim in vem, da bova prestala vse kar naju še čaka (tudi rezultat 2.IUIja...................user posted image ) - ki je še neznan!!!

Lep dan vsem vam in vašim potrpežljivim možekom!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 10:19:37   
Skorpija
Moj se prvo leto ni kaj preveč sekiral, sva se sicer pogovarjala o otrocih, ampak njega ni preveč ganilo, da ni uspelo takoj. No, po enem letu se je pa neverjetno zorganiziral - dobil napotnico, se naročil na spermiogram in me odvlekel do Reša. Tam se je pokazalo to, kar se je in mene je bilo groza, kako bo to sprejel, bala sem se, da mu bo padel ego in da bo čisto na tleh. Ampak ne! Tale moj dedec ima še vedno moč, da me prisili da vlečem spodnjo čeljust za sabo...

Zdaj ko veva na čem sva, se o tem dostikrat pogovarjava, vedno ko enega od naju zvije. Veva da bo nekoč uspelo, za zdaj pa se s tem ne obremenjujeva, ampak raje misliva na naju, ker ne bova več dolgo sama in je potrebno ta čas še izkoristit user posted image  Res, kar se tega tiče je moj fajn dečko in najraje ga imam ravno zato, ker vem, da se lahko vedno zanesem na njega v težkih situacijah, ko večina ljudi odpove, se skrije vase ali pa zbeži stran...

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 10:39:52   
saša80
pozdravljene!

naj še jaz malo opišem kako je pri nama... pri nama sem v bistvo jaz tista, ki hočem vse vedet o mojih problemih, potem pa mojmu povem vse... v bistvu on navzven ne pokaže, da mu je hudo... ampak  ga večkrat vprašam, če bi bil vesel, da bi že enkrat videla na testuuser posted image user posted image ...in potem  mi vse pove  kaj čuti in kako mu je.... mislim, da moški pol toliko ne pokažejo, da jim je hudo, kot me ženske.... če je meni hudo se kar zjočem in mi je res bolje... ni dobro to napetost zadrževat v sebi, ker potem si še bolj na tleh...ampak za vse nas bo še enkrat prišel tisti lep trenutek, ki ga ne bomo nikoli v življenju pozabili...upam da kmalu....


ljubimo in uživajmo življenje in  vsak dan naj bo takšen kot bi bil zadnji.....srečen in zadovoljen, predvsem popolen


lp saša

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 11:32:57   
emaa
pri nama je tako, da je enkrat enemu težje, enkrat drugemu, se pogovarjava in mojega zanima čisto vse kar mi povejo. Sem bla zadnjič čisto presenečena, ko se je razburil, da mu nisem povedala, da imam izvid z UZ seveda slikco, je šel takoj študirat kako zgleda O in tako naprej. Vem pa da mu je hudo, je pa zdaj precej lažje, ko lahko vsaj nečaka malo carta. Je pa res, da brez pogovora in medsebojnega podpiranja ne gre.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 11:33:59   
lenika
Jaz bi najprej zaželela vsem tistim, ki še čakate na user posted image user posted image , da bi vam čim prej uspelo. Do takrat pa čimveč poguma in dobre volje. Ko sva midva začela delat na user posted image , je moj rekel, da je to normalno, da ne bo takoj ratalo in, da naj se ne sekiram, če ne bo. Torej že kar v naprej se je pripravil na to, ker ni hotel, da bi bilo razočaranje preveliko. Jaz sem bila skoraj 100%, da bo ratalo takoj in res je bilo tako. Tako, da ne vem, kako bi prenešala vse skupaj, če ne bi bilo tako.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 12:21:32   
Špelka
Čao, soborke!

Jah, medva sva čisto druga tipa človeka. Jaz hočem vse, kar si želim takoj, in tudi vložim ves svoj trud v to, on je pa bolj na easy. Pravi - bo že, ko bo čas. Čeprav ga tud mori, ga ne tolk kot mene, pa tudi pokaže ne tolko. Ja, stoji mi ob strani. Jaz pa njemu. user posted image  Pri nama gre vse v smer doseganja ravnotežja - on pasiven, jaz hiperaktivna, on cool, jaz ne....

Je pa res, da zdaj, ko imam težave s hrbtenico, nama je vso stvar spravilo v popolnoma nov kontekst. Končno sem tud jaz dojela, da vse pač ne more bit takoj in da je moje zdravje pač na prvem mestu. Zdaj se ne obremenjujem več pol toliko. In tud najin odnos je postal drugačen, ni več napetega pričakovanja O, pa user posted image na ukaz, itd. Bolj relaxed je vse. Čeprav - bolj ko se bliža ta preklemani pregled v ponedeljek pri Drobniču, bolj me spet navija..... Eh.... včasih se mi zdi, da ni vredno živcev, pa da tako ali tako nikoli ne bo, pa da nama sploh ni usojeno, pa da ni vredno čakanja..... Ne vem, težko je, kljub temu obema. user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 12:36:26   
agnes
Pozdravljene punce!

Zanimiva tema in še bolj zanimivi odgovori. No pri nas doma sem bila tudi jaz tista, ki je neučakana in ima dvome in pomisleke do nedavnega. Sem nekih knjig z avtogenim treningom ipd skupaj navlekla in stvar zelo pozitivno učinkuje. Moj dragi je pa itak  100%, da bova midva že imela ob pravem času otroke in ga nič s tira ne vrže. Na vprašanje koliko, mi je zadnjič odgovoril, da ima občutek, da kar štiri - ha, ha!


_____________________________

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 12:55:53   
Monika79
Hallo Agnes, si me malo naredila radovedno. Kake si si to knjige nabavila "avtogeni trening" , mi lahko kakega avtorja napišeš, ker bi rada prebrala kako tako knjigo user posted image  , da vidim kaj nudijo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Hvala v naprej in user posted image

lp Moni user posted image



_____________________________

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Vpliv na partnerja
9.12.2005 13:44:18   
lin
Nevem kaj ti povedat ker nama je ratalo v prvo,ampak bo zanimivo prebrat izkušnje ostalih ker kaj pa vem kaj naju čaka ko bova načrtoval drugegauser posted image ,ni rečeno da če je v prvo ratalo takoj da bo tdui v drugo

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Vpliv na partnerja
12.12.2005 21:29:15   
macca
tudi pri naju sem jaz tista, ki bi se pogosteje pogovarjala o tej zadevi. On pa pravi, da se preveč poglabljam in da bo že, ko bo. Meni to marsikdaj ni všeč, ampak verjetno ima prav. Verjetno tudi ne pokaže, da mu ni vseeno, da tako dolgo (skoraj 2L) že ne uspe. Vem pa, da se ne obremenjuje pol toliko kot jaz! Jaz sem velikokrat zaradi tega tako down, da je hudo. Posebej VSAK zadnji teden pred M, ko imam po 2L še vedno malce upanja, da pa tokrat mogoče le ne bo prišla M. Hočem ali nočem opazujem svoje telo, ali so se pojavili že kakšni znaki nosečnosti itd. itd. Tako je to, pa bo že menda enkrat nam vsem uspelo. Čauči

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Vpliv na partnerja
13.12.2005 8:27:39   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Da se vam še jaz malo razpišm na tole temo.Midva se trudima od maja 2003,avgusta istega leta pa sma se poročila.Na poročnem potovanju sva se ful veliko o tem pogovarjala vendar sva pač mislila,da ni ratalo zaradui stresa prd pripravami na poroko in se nama je v buistvu zdelo smešno.No pol pa sem obiskala mojo G in glej ga kaj dso ugotovili pri mojem možeku bil je totalno poklpam in bila je eno leto totalna kriza.Jaz sem tista ki ga je želela po vsej sili vedet kako je njemu in on je pač tip,ki ni pokazal na zvem jazsem tako dolgo delala,da sma na koncu oba jokala in mi je pol bilo nekako težje.
No potem sma šla v MB v nepoldostno ambulanto iz za nama so štirje neuspeli IUI postopki in v tem času sma res ratala dobra zaupnika tudi možek se je spremenil in mi pove vse kar ga teži.Globoko v sebi se je ful,ful sekiral in sma se pač sprijaznila.Ko sma tudi najmanj pričakovala sva na testu zagledala + vendar je najina sreča trajala le 8t5d in nato se je končalo z ss.Mož je bil zelo prizadet,ko sem mu povedala da imam napotnico za abrazijo takoj še tisti dan si je spet vzel dopust in sma najtežji del tega časa preživela skupaj.Ja rešila naju je pošta za začetek priprav za najin prvi IVF in ni nama tako hudo,kot pa da bi še kar nekaj mesecev mogla ponovno čakati.Pač sicer tega ss ne pozabiš vendar pač imaš novega upanja,nove načrte,...Se je pač zgodila sreča v nsreči tako pač rečemo.
No sedaj pa kakor jaz,tako tudi moj možek kbno in težko pričakujemo kdaj pruide tale nepričakovana packa k meni na obisk in grema v akcijo z KT.No in v marcu pridejo že injekciji in komaj spet čakama 29.03 d vidima koliko celic pridelam.In nato v mesecu aprilu grem na transfer in glej možeku bom mogoče dala za njegov rojstni dan najlepše darilo user posted image ,če bo ratalo v prvo kar imava seveda upanje.

Drage punce in prijazni dobri možeki.Z vse nas bo enkrat posijalo prečudovito sonce sreče in bomo mui najsrečnejši z našimi štručkami v rokah.

Lep dan vsem skupaj in čimmanj stresnih trenutkov vam želim pri delanju user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Vpliv na partnerja
13.12.2005 17:19:29   
Naja30
oh mojčka, kako si lepo napisala. user posted image  samo zate tale objemček in držim pesti za vaju.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Vpliv na partnerja
13.12.2005 18:22:18   
macca
Hvala, da si se razpisala. Všeč mi je bilo, ko si napisala, da želiš čim manj stresnih trenutkov pri delanju user posted image , kajti ta telovadba je, vsaj pri meni, postala včasih res "stresna" oziroma zelooo nesproščena, saj sem marsikdaj zraven obremenjena ali bo tokrat ratal al spet ne. Marsikdaj mi sploh ni več do "športanja", ampak ne želim spustiti mimo plodnih dni. Ali se kej podobnga dogaja še kteri? Želja, da ne bi dobila user posted image , je tako močna, da si še sama ne znam več predstavljati, da je to sploh še možno. Pred davnimi časi (zdi se mi, da je od tega že 10L, je pa 1,5L) se enkrat user posted image  že ni prikazala, a je najino veselje trajalo le par tednov, potem pa ss, ker se plod ni normalno razvijal.

(Zdaj sem se pa razpisala. Na trenutke se mi zazdi, da sem dolgočasna user posted image s pisanjem, a moram dati ven vsa silna občutja.)

Veliko user posted image , user posted image in kvalitetneuser posted image  vsem forumovkam!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Vpliv na partnerja
14.12.2005 7:54:21   
Monika79
macca

Bodi brez skrbi nisi dolgočasna, smo tukaj, da se ena drugi potožimo in da  se v teh dolgih trenutkih, kateri nas ločijo od naših user posted image  bodrimo in seveda skupaj upamo, da je nekje naš majhen angel user posted image , kateri komaj čaka, da postane naš user posted image
Vse kar ti pa leži na duši, pa moraš zaupati nekomu, da se olajšaš in da spet prideš na pravo pot, ki te vodi v srečo.

Želim ti, tako kot vsem RR, ki si želijo drobceno bitje, ki nam bo reklo mama, da se jim uresniči srčna želja (super bi bilo, če že sedaj ob Božičku) user posted image

user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image



_____________________________

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Vpliv na partnerja
14.12.2005 13:22:09   
yennika
Pozdravljene!

Sva bla včeraj z mojim lubijem pr moji bivši sodelavki na obisku. Ima namreč 1 mesec staro user posted image . Je blo tak fajn cartati. Počutila sem se prelepo, ko sem stisnila malo bebo k sebi. Pol sem jo pa k mojemu licu naslonila, pa je začela kar zizati. Filing da te kap.To je bilo smešno!user posted image
Da o mojem prekrasnemu lubiju sploh ne govorim. Ko jo je primil k sebi je bil najlepši moški na svetu! Pa tako nežen je bil. Mislim, da se je kar vživel v vlogo bodočega očeta in užival!!user posted image

Zdaj se nama je še bolj zluštalo met user posted image  in upam da nama to čimprej uspe!

lp,y






Ko bo Bog dal!


_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Vpliv na partnerja
20.12.2005 21:53:58   
mihi78
mislim, da prenaša kar dobro. moram pa priznati, da je ta borba za user posted image včasih zelooooo naporna. meni včasih kar živci spustijo tako, da sva kak dan, dva na bojni nogi! včasih sem že tako na psu, da bi najraje na vse pozabila in ostala kar sama. mogoče pa mi res ni namenjeno, da bi bila mamiuser posted image - čeprav mi ob sami misli na to stopijo solze v oči.
malo sem danes user posted image mogoče zato take "kvasim".
brez zamere, lp

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?