|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hemeroidi?
23.2.2006 16:14:34   
Anonimen
Mesec dni po porodu imam težave pri odvajanju blata. Sicer nisem zaprta, blato normalno. Bolečine pa take, kot bi noževo rezilo odvajala. In na papirju sveža kri. So to hemeroidi? Kako sploh izgledajo hemeroidi? Meni iz ritnika nič ne štrli ven user posted image Po opravljeni potrebi pa me še kake 15 minut boli.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hemeroidi?
23.2.2006 16:23:28   
tulip
Hemeroidi so vozlički, ka natanejo na črevesu. Lahko so zunanji, tako da jih vidiš okrog zadnjične odprtine, so lahko kot lešniki ali orehi debele bunke ki bolijo ko user posted image , lahko pa so notranji, da jih sicer ne vidiš, jih pa čutiš! Lahko bi šlo pri tebi za notranje hemeroide...če si potipaš črevo, a čutiš kakšne vozličke?
Če gre za to, pomaga mazilo Modolex- dobiš v lekarni, ni na recept oz. ga moraš plačat.  Pa hlajenje obolelega predela ter potiskanje vozličkov nazaj not, če prilezejo na sončni dan. Ni prijetno, je pa učinkovito!
Sicer pa se pokaži oz. posvetuj z ginekologinjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hemeroidi?
23.2.2006 16:38:32   
tincci
Jaz sem imela iste probleme med CELO nosečnostjo user posted image Sem že pravi strokovnjak za rit user posted image Je potem prišlo tudi do tega, da sta mi dva lešnika pogledala ven in še zdaj ju imam user posted image Ampak hvala bogu ne boli več.

Ni nujno, da so hemeroidi. Jaz sem šla na pregled k proktologu in je bla fora v tem, da se je zaradi tršega blata koža notri malce pretrgala in potem je vsako odvajanje ranico spet odprlo. In ko se je stvar zacelila, se je naredila kožna guba, ki je bla tok dolga, da je ven pogledala, beri moja lešnika. Modulex ni pomagal, bolje je bilo s Faktu kremo, ki so mi jo dali v porodnišnici, pa še to ni čisto izginilo. Jaz sem si po vsakem odvajanju umila rit z mrzlo vodo, potem pa na vatko malo olivnega olja in obrisala. Nekajkrat sem po nasvetu proktologa prst pomočila v olivno olje pa v rit in malo masirala boleče mesto. Groza, ampak je še najbolj pomagalo, da se je ranica zacelila pa zdaj ne krvavim več user posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hemeroidi?
23.2.2006 20:24:52   
ameli
Tudi jaz sem jih fasala med porodom . Sem pa se jih hitro rešila s pomočjo robčkov za analno higieno in tuširanja z mrzlo vodo. Mislim, da je trajalo cca. 3-4 tedne in se je stanje popravilo.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hemeroidi?
23.2.2006 21:56:48   
renan
Sem imela podobne probleme. tudi pred nosečnostjo tu in tam..ko boš šla v avstrijo, kupi v lekarni kremo hadensa in jo nanašaj na anus. ful pomaga takoj, ker hladi obolelo mesto, že čez nekaj dni pa stvar pozdravi...

lp,
renata 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hemeroidi?
24.2.2006 0:19:27   
KODA
Meni so se pojavili po drugem carskem rezu.Zdaj pa nimam kakšnih hudih problemov s tem.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hemeroidi?
24.2.2006 7:34:28   
Tiamo
tudi jaz sem imela probleme med nosečnostjo s hemeroidi, bolelo me je k user posted image ...pomagala mi je samo krema od Justa Tea Tree, enkrat sem se namazala in bolečina je izbinila user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?