|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 10:07:43   
pani
Pozdravljene vse skupaj!

Čeprav že cca. 3 mesece prebiram vaš forum, sem se končno opogumila in se tudi sama prijavila. Ker vem, da z vami ne bom sama s svojimi problemi. Do sedaj sem izvedela že veliko novega in koristnega...  user posted image user posted image user posted image  in res je lepo videt, da se med seboj tako pozitivno vspodbujate.
Z mojim user posted image  že od avgusta delava na otročku, pa do sedaj nekako ni šlo... user posted image user posted image Pa ne vem ali je kriva prevelika želja ali pa to da imam policistične jajčnike. Po vsej verjetnosti je tu vsakega nekaj.  Trenutno jemljem prvi paket klomifena in upam, da bo kaj pomagal. Pred tem pa mi je ginekolog predpisal cyclo-progynova tabletke, da sem dobila svojo user posted image . Je katera že imela podobno kombinacijo?
Kako ve malo pozabite na user posted image ?

Lepo se imejte!

_____________________________

...globoko v dušah pravljice spijo. A vcasih se pravljice tudi zgodijo... Naj se v letu, ki prihaja uresniči tudi tvoja pravljica!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 10:29:29   
emaa
Podobno kombinacijo nisem imela, je pa dokaj pogosto, da dajo cyclo progynovo za sprožitev M in ureditev ciklusa ter klomifen za spodbujanje O. Zna biti uspešno, samo prirpravi se, da boš čutila vse mogoče znake, saj te po klomifenu napihne, zanjo te prsi bolet, pa še kaj.
Glede odmisliti, je pa težko. Trik ni v tem, da odmisliš temveč, da se tvoje življenje ne odvija izključno okoli tega. Živi normalno, ko pa boš noseča, boš pa že stil življenja prilagodila.

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 11:01:15   
Anonimen
Pani! Pozdravljena na našem forumu :)
Jaz jem Cyclo-Progynovo, ampak, te tablete niso namenjene za sprožitev menstruacije, ampak za ureditev hormonov, da se uredi ciklus. Upam, da so ti naredili krvne in ultrazvočne preiskave, da ješ tablete upravičeno, drugače jih lahko ješ tudi brez veze in ti lahko celo škodujejo. Kar se tiče klomifena je isto. Upam, da te ginekolog spremlja z ultrazvokom med tem, ko jih jemlješ.
Napisala si, da od avgusta dalje delata na otroku. Da ne bo šlo po naravni poti in da ti dajo tablete, mora pa preteči vsaj eno leto rednih spolnih odnosov. Se ti ne zdi, da so ti dali tablete precej prehitro? Kaj pa partner, je šel na spermiogram?

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 11:09:56   
corfu
Pani, pozdravljena med nami!user posted image

Tudi jaz imam takšno kombinacijo kot ti. Najprej sem dobila¸tablete cycloprogynova in sicer tri škatle, s tem, da sem morala po drugi vzporedno začeti jemati še klomifen. Tudi moja diagnoza so policistični jajčniki, baje jih imam toliko, kot bi posul pest riža, cista zraven ciste, na milijone!!! Upam, da kmalu zagledaš pozitivno črtico!!!

Meni je mogoče malenkost lažje, saj imam enega razgrajača že doma!!!

Držim pesti zate!!!

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 11:17:33   
Anonimen
Pani!

Meni je G ugotovil PCO ze veliko prej, preden sem sploh hotela met otrocke!
No, in mi je rekel, da naj SHUJŠAM )preventivno ze prej, ko sem mlada), kljub temu, da nisem imela precej prevec kg, le enih par!
Shujšala sem 10 kg, pa se pol spet malo zredila, sedaj pa smo v tretjem mesecu nosecnosti. Ratalo pa v PRVEM POSKUSU!!!!!

Veliko srece in drzim pesti!!!!

(odgovor članu pani)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 11:35:07   
pani
Še enkrat pozdravček!
Sem bila vesela vaših odgovorov in vzpodbudnih besed. Ja, ginekolog mi je res hitro predpisal klomifen (vsaj kar berem tu na forumu). Ker je že od vsega začetka moj g, mu zaupam... Že nekaj časa vem, da imam PCO, saj mi je to povedal že zelo kmalu, saj menstruacije brez tabletk nisem imela oz. so bili presledki preveliki. Ob kontra. tabletkah je le ta bila normalno prisotna na 28dni. Pa mi je že takrat rekel, naj poveva ko bova začela delati user posted image . Ultrazvok mi je naredil, krvnih preiskav pa ne. Tudi mojemu user posted image  še ni bilo treba nikamor.
Ta mesec jem prvi paket klomifena-5 tabletk in upam, da res ne bo kaj narobe. Z ultrazvokom me ne spremlja??? A mora?? Sem pa naročena januarja na pregled....
Zaenkrat ne čutim še nobenih težav zaradi klomifena, res pa je da imam še dve za pojest.
Se slišimo!
Corfu tudi jaz držim pesti zate in za vse da bomo čimprej user posted image .

Lp!


(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 11:39:10   
pani
Anonimen čestitke!user posted image user posted image user posted image
Pa misliš, da je hujšanje res pomagalo? Jst imam mogoče 2 kg preveč.
A je tebi tudi dal kakšne tabletke?

Lepo se imej, pa čuvaj na svojo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 13:57:00   
corfu
Ne vem ravno kakšna povezava bi bili kilogrami, vsaj pri meni, imam mogoče +2kg, včasih pa še to ne.

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 18:30:37   
Anonimen
Ne, jst nisem dobila nobenih tablet, ker pred tremi leti se nisem nameravala met user posted image !
Mi je pa takrat rekel G, da je prvi ociten indikator za PCO: DEBELOST in PORASCENOST, pa se ena dva, ki pa se jih zal ne spomnim! Pa tudi malo strokovne literature sem nato o tem prebrala in potrdila G tezo!
Jst porascena nisem skor nic, le kaka kilca se mi vcasih prevec nabere-no, keri se pa ne! Tko, da ne vem, ali se je s hujsanjem to popravl al pa samo od sebe! Ne vem in me ne zanima, ker sem sreckauser posted image !
Letos septembra pa smo se odlocil, da bi mel user posted image , pa smo probal in ratal je takoj! Seveda sreca je nepopisna in uzivamo v nosecnosti!
Pani, srcno upam, da bos tudi ti kmalu nosecka! Ti sam pridno klamid jej, pa bo! Velik srece!!!

(odgovor članu pani)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: klomifen + cycloprogynova
29.12.2005 18:36:31   
Anonimen
Se to.
Sem zdej za foro v Googlu mal pogledala, kaj vrze ven pod "Policistični ovarij", pa pise precej o tem, o cemer sem jst govorila! Mal posrfaj!

Cav

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: klomifen + cycloprogynova
30.12.2005 9:15:39   
pani
Hej anonimen!
Hvala za dgovore in vzpodbudne besede. O pco sem veliko prebrala, ampak teh očitnih znakov pa nimam... Vesela pa sem vsake, ki napiše da ima pco in brez problemov postaneuser posted image . Tako mi je takoj lažje.
Upam, da bo klomifenček pomagal.

lp

_____________________________

...globoko v dušah pravljice spijo. A vcasih se pravljice tudi zgodijo... Naj se v letu, ki prihaja uresniči tudi tvoja pravljica!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?