|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začasno prrebivališče dojencka
30.1.2006 15:22:59   
Tatiana
Zanima me, ali je potrebno kaj urejati glede zacasnega prebivalisca dojencka. Z mozem vsa stalno prijavljena vsak pri svojih starsih, zacasno pa skupaj v najemniskem stanovanju. Sina sem stalno prijavila pri svojih starsih, zacasno pa ga nisem nikjer, ker se mi zdi nekako logicno, da otrok zivi tam kje zivijo starsi - torej na zacasnem bivaliscu starsev. Ali je po zakonu potrebno tudi dojencka zacasno prijavit in kaksen je postopek?
Hvala,
lp, Tatiana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: začasno prrebivališče dojencka
30.1.2006 15:30:26   
Anonimen
Pri nas je enako. Malega sem redno prijavila tam, ko sem jaz. Potem sem ga pa še začasno tja, ko smo vsi trije. Moraš ga prijaviti tudi začasno tja. Mene so klicali z občine domov, da kako to, da midva stanujeva drugje kot otrok. Pa tudi pošto bo dobival na začasni naslov.

Potopek: enostavno greš na občino, kjer je prijava prebivališa. Mi smo rabili oseben dokument (najin), pa papir, ki dokazuje, da sva lastnika stanovanja, kjer kamor smo se prijavili začasno. Plačat ne rabiš ničesar.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 30.1.2006 15:34:05 >

(odgovor članu Tatiana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: začasno prrebivališče dojencka
30.1.2006 15:33:35   
žmož
Živjo!
Imam podobno situacijo kot ti (glede stalnih naslovov), s tem, da je tamali prijavljen na mojem stalnem naslovu, vsi trije pa smo na začasnem naslovu v podnajemniškem stanovanju. Enkrat letno moram na matičnem uradu podaljšat oz. prijavit začasni naslov (tudi za tamalga). Sicer ne vem, kako imaš ti glede tega urejeno in če to sproti podaljšuješ, ampak mi to delamo že 4 leta (če po enoletnem preteku zamudim podaljšat oz .odjavit/prijavit začasni naslov, moram na vpogled prinest podnajemniško pogodbo (smo pa v privat stanovanju)). S seboj pa moraš imet le dokumente od prijavljenih oseb-tudi od otroka. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
Pozdrav

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?