|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenosna postelja=stajica=varnost
1.2.2006 10:05:54   
thunder
Ojla.

Mene pa zanima kako se prenosne postelje obnesejo kot stajice? A so dovolj stabilne, da se ne prekucnejo, če se otrok nasloni na stranico?

Hvala!

Lep sončen dan vsem skupaj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenosna postelja=stajica=varnost
1.2.2006 10:42:33   
*maja
Mi uporabljamo prenosno posteljico kot stajico in se v našem primeru obnese veliko bolje kot sama stajica. Pri prvih dveh sem uporabljala stajico, pa sem morala na dno dat kakšno deko, ker je bilo dno mrzlo in zelo trdo. Pri prenosni posteljici pa ni te potrebe, saj je dno mehko in toplo (notri dam samo napenjalno rjuhico). Kar se pa tiče stabilnosti, pa ni popolnoma nobene razlike, med stajico in to posteljico. V glavnem user posted image  jo ne more kar tako prekucniti, niti če stoji v njej ali se na stranico naslanja.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prenosna postelja=stajica=varnost
1.2.2006 13:03:43   
petraz
Tudi jaz uporabljam prenosno posteljico kot stajico in ti povem, da sem zelo zadovoljna z njo. Glede varnosti nimam kaj pripomniti, super, če pa dvomiš, pa pač daš noter še kako odejo za večjo varnost. Drugače pa je zelo praktična. Kasneje jo lahko ob strani odpreš in lahko otrok sam ven zleze.user posted image

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prenosna postelja=stajica=varnost
1.2.2006 13:59:20   
Anonimen
Tudi mi uporabljamo prenosno posteljico namesto stajice in je super.
Da bi se prekucnila? Kje pa, še premaknem jo komaj, kaj šele, da bi se prekucnila.
Brez skrbi bodi glede tega.

(odgovor članu thunder)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dotik vpliva na dojenčkov genetski zapis
Objemi, poljubčki, nošenje po rokah in nežnost, ki jih starši nudimo svojim dojenčkom, jim ne daje zgolj občutka varnost...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?