|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napovedano spraševanje...
6.2.2006 15:06:46   
kofetek2010
...v devetletki, četrti razred - a je to predpisano oz.priporočeno? In kje je to zapisano?

A mora to veljati za vse ali se lahko učiteljica sama odloči kdo v razredu bo imel ta privilegij in bo v naprej vedel kdaj bo kateri predmet vprašan? 2 učenca pa bosta vprašana, ko bosta? Torej moj in še en.

In a ima učenec, ki je manjkal pri pisnem testu, možnost, da le tega opravlja kasneje?

Tolk sem besna, da bom jutri zjutraj šla do nje in ... ne vem kaj!?user posted image  

V sredo je sin ful padel na športnem dnevu (sankanju oz. gumanju) in sta ga hrbtenica in tazadnja ful boleli, zato ni bil v šoli v četrtek in petek. V petek sem ga odpeljala v šolo, da bi pisal test, a so ga že pisali, saj je spremenila urnik. Danes zjutraj je šel mož z njim v šolo, da ga opraviči. Povedal ji je, da smo ga pripeljali v petek, da bi pisal test. A ker so ga že pisali, jo je prosil, da bi mu danes dala zapisat - a tega ni storila. user posted image  Tudi povedala mu ni, kdaj ga bo pisal.

joj, kolk sem besna... grem rajš kuhat user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napovedano spraševanje...
6.2.2006 16:16:06   
dulcinea
Jaz učim v 4/9. Nekatere predmete sprašujem napovedano, druge pa ne. V zakonu nikjer ne piše, da morajo biti napovedani. In če bi videla, da se moji učenci ne učijo sproti, jih tudi ne bi več napovedala.
Noben učenec nima privilegija pri spraševanju, razen nekateri, ki imajo v zimskem času treninge teka na smučeh vsak dan. Ker dosegajo tudi dobre rezultate, jim včasih opravičim, ker vem da so imeli celo popoldne trening.
Učenec ima v vsakem primeru možnost da piše test tudi kasneje. Vendar to ni takrat, ko si izmislijo starši, ker mora učiteljica sestaviti nov test. Učiteljica mora prej napovedati tudi ta test.
Držim z učiteljico, ki je premaknila urnik. tudi sama ponavadi tisti dan, ko pišemo kontrolko, pišem prvo uro, ker so otroci takrat še najbolj spočiti.

LP, pa pogovori se z učiteljico. Zagotovo bo tudi tvoj otroček lahko pokazal svoje znanje. Držim pesti zanj.


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: napovedano spraševanje...
6.2.2006 17:07:51   
bskrle
Ne napovedanega spraševanja v OŠ ni, razen, če ima otrok status.
Morajo biti pa pravila jasna in vnaprej znana.
Če vprašaš mene, je napovedano spraševanje v OŠ, potuha.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: napovedano spraševanje...
6.2.2006 19:12:39   
dulcinea
Bskrle!
Odvisno kaj je zate nenapovedano in kaj napovedano spraševanje. Zame je napovedano to, da otroku povem: "jutri boš vprašan", nenapovedano pa da vsem povem, da jutri sprašujem in kdor pade, pade.
Ponavadi se pri meni kar sami jajvlajo in hočejo biti čimprej vprašani.
LP, D


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: napovedano spraševanje...
6.2.2006 21:20:22   
Anonimen
Jaz imam napovedano spraševanje do te mere, da učenci vedo, da npr. družbo sprašujem v četrtek. Ne vedo pa, kdo bo vprašan. Se pa ponavadi kdo javi.

Tudi jaz tisti dan, ko pišemo test urnik spremenim. Učenci so zjutraj spočiti, bolj zbrani in zato največkrat pišemo prvo ali drugo uro. Tvoj sin bo imel zagotovo možnost, da test piše ali pa se bo učiteljica odločila,da to ni potrebno-če ima že od prej kakšno oceno.
Problem se namreč pojavlja pri tem, da sedaj 14 dni pred konferenco ne smemo pisati, poleg tega pa se ne sme pisati več kot 2 kontrolki na teden. in če imajo ta teden napovedani že 2 kontrolki (ugibam)....mogoče učiteljica otroka noče obremenjevat user posted image  To zdaj samo ugibam.
Če boš stopila do nje, jo lepo vprašaj. Sigurno so kakšni tehtni razlogi.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?