|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehrana 10. mesečnika v hotelu
13.1.2006 19:18:51   
TKM
Pozdravljene,

Čez par dni  nepričakovano (super presenečenje) potujemo na Kanarske otoke, sicer v kvaliteten hotel s polpenzionom, gremo na počitnice za 9 dni. Potrebujem kakšne dobre rešitve za ureditev prehrane---predvsem kosila za mojo 9 mesečnico. Ker sva se do konca 6. meseca izključno dojili, doma sedaj je predvsem raznoliko kuhano, nesoljeno, brez raznih dodatkov , skratka čimbolj "preprosto" in zmleto hrano (tudi še nobenega zobka nima)... Imate kake izkušnje ali predloge?

Hvala in LP,
Tjaša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehrana 10. mesečnika v hotelu
13.1.2006 19:27:10   
Anonimen
Hja, zdaj če je razne hipe in frutke ali kaj je že, potem vzemi to s sabo na zalogo. Drugače pa mogoče vsaj kakšen grelnik za mleko, pa narediš čokolino ali kaj podobnega. Pa kakšno frišno sadje se bo menda tam tudi našlo, itak pa se mi zdi, da še zraven dojiš, tako da večjih problemov ne bi smelo biti. Ne preveč kompliciranja, malo iznajdljivosti, pa bo vse v redu.

Lepo se imejte, malo sem ti pa fouš. Itak. user posted image

(odgovor članu TKM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prehrana 10. mesečnika v hotelu
16.1.2006 0:29:35   
TKM
Oki doki,
tkole, ne mi bit preveč fouš, k sem zadnje dva dni čist živčna in bom res rabla dopust po tem...:), drgač pa sem tole rešila tako, da sem si nabavla en prenosni mini električn kuhalniček, tako da imam za pogrevat kašiče in skuhat kompotek al pa čajček in to je to kar mi je manjkalo!:) Mam pa doma vse v razsulu, k pokanje sploh ni lahka zadeva.... Pa še fejst me skrbi, ker je moj sonček še zmeri rahlo prehlajen, nas pa jutri ponoči čaka dolga pot do Muenchena.. Upam da ne bo zanjo preveč utrujajoče vse to potovanje.
Pa hvala za odgovor.
Lep pozdrav,
Tjaša

(odgovor članu TKM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prehrana 10. mesečnika v hotelu
3.2.2006 21:53:40   
janč
ne morem drugega reči, kot da kar je nujno vzameš s seboj,ostalo pa poskušaj dobitiv hotelu ali trgovini, kajti sedaj se že vse povsod dobi, brez panike-

(odgovor članu TKM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prehrana 10. mesečnika v hotelu
9.2.2006 14:30:00   
ella2006
Verjetno ste že nazaj ampak bo mogoče kdo drug potoval. Odkar imamo tamalo, letos bo 4 leta, zimujemo na Kanarskih od njenega 6 meseca. Glede hrane te ne sme biti strah ker imajo zelenjavo in sadje v izobilju pa načeloma je hotelska hrana zelo vredu (čudovite zelenjavne juhe). Predlani smo za spremembo bili v Egiptu, pa glede hrane in čistoče z malimi otroci bolj priporočam Kanarce, vsaj na ulici je bolj kulturno in čisto, ter v resatvracijah lahko ješ mirene vesti.

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?