|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče zize
17.2.2006 21:26:42   
amy26
Danes mi je moj malček prvič odklonil zizo, ko je bil čas za obrok sem ga pristavila da ga dojim takrat pa on ful v jok in nikakor ni hotel niti poskusiti zize skos se je obračal stran in se ful drl. Umirila sem ga le tako da sem ga nosila, pol sem spet poskusila in spet enako dretje.
Ustavil se je šele ko sem mu naredila flaško Hipp-a to je z veseljem pojedel sicer manj kot ponavadi ampak vseeno, potem ful dobre volje.
Naj pa omenim da sva bila včeraj v bolnici zaradi bruhanja in vročine sam mislim da to ni razlog da odklanja, ker čez noč in dopoldne se je še normalno dojil.

Mleka sem pa imela zadosti in lačen je bil sigurno, ker pol popoldne sem si mlek spumpala in ko ni hotel zize sem mu ga ponudila pa je spil 110 ml.
Poskusila sem tudi tako da sem mu najprej ponudila dudiko pol ga pa nahecala z zizo tako da je mal vleku.

Zdej pa ne vem kaj še narediti da se bo spet dojil, strah me je da bo ponoči spet protestiral. Prosim za kakšen nasvet, star bo 3 mesece. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče zize
17.2.2006 21:38:21   
Adelina
Tud moj je mel parkrat take izpade. Enako se je začel ful jokat, ko sem mu ponudila-ponavadi zvečer. Jst sm ga pomirila, pa mu čez čas spet ponudila, pa je ponavad čez kake pol ure ali uro mal jedu. Mislim, da sm mu sam enkrat mogla dt flaško. Je pa naslednji obrok (naslednji dan zjutraj) ponavadi spet brez problema jedel pri meni. Lahko da bo tudi pri tebi naslednjič že lepo jedel. Jih pač nekaj piči, da jim pač vedno ne paše se dojit. Aja, midva sva se kljub takim izpadom dojila dobrih 11 mesecev, ko mu je blo pa dokončno dost in se niti pod razno ni hotel več dojit-očitno je ugotovu, da je zdej pa že prevelik za to.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.2.2006 16:24:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Noče zize
18.2.2006 20:02:31   
Seven*
Jaz bi na tvojem mestu zelo pazila pri uporabi flaske. Mali dojencki hitro pokapirajo, da se pri pitju iz flaske ne rabijo mantrat in da tam tece hitreje. Nekateri se zaradi flaske nehajo dojiti.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Noče zize
18.2.2006 22:44:01   
NRMM
Se pridružujem postu od Seven. Ker sem imela premalo mleka sem ji dajala dodatek po vsakem dojenju in kdaj pa kdaj čaj.Ker čaja ni znala pit, skozi se ji je zaletelo, sem dala na flaško za mleko dudiko z dvema luknjicama, na flaško za čaj pa eno in tako zdaj zna piti tudi čaj, sej ji več ne zaleti. Ampak se je po parih dneh pojavil problem, ni hotela vzeti več zize niti pod razno. Jokala v zizo  kot, da bi ji kožo dol jemal user posted image  in tako se je dojenje končalo, tako da res pazi z flaškami,posebej dudicami.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Noče zize
19.2.2006 9:31:53   
amy26
Mislim da ni problem ker mu dajem tudi flaško, malemu sicer dodajam
1x dnevno ampak seveda po dojenju, zdej se spet dojiva sem prav vesela v bistvu se mi je tisto noč spet normalno dojil. Včeraj samo enkrat ni hotel zize pa še takrat sem ga spet nahecala z dudo in se je potem dojil.

Mal je bil še bolan zato je odklanjal še zdaj vidim da veliko manj poje kot ponavadi tudi če mu dam flaško, pa še mal ima driske.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?