|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neuspele
15.2.2006 9:45:21   
Ocenia
Ta mesec je bil kar precej uspešen za nekatera dekleta. Vsem dekletom ČESTITKE user posted image  in lepo, nepozabno nosečnost. Naj vam bo vsak dan nekaj posebnega.

Sama sem med neuspešnimi. Zamujanje M, špikanje v trebuhu, boleča prsa, vročina, slabost. Prepričana sem bila da sem noseča, čustveno razpoloženje je ustrezalo nosečnosti, bila sem izredno zadovoljna, da se je morda prijelo. Kupila sem test, pokazal pa je le eno črtico. Razočaranje je bilo nepopisno. Bila sem obupana, zmedena, ker pa M še ni bilo, sem imela upanje in valila krivdo na First Sign test. Ker sem ga prvič uporabila, sem bila v dvomih, da deluje pravilno. Šla sem spat z mislijo, da bom  takoj zjutraj naredila test. Ponoči se mi je sanjalo, da sem naredila test, da ni bilo tistih okenc in črtic, temveč da so se črtice pokazale v obliki obrisov hribov in dolinc. No, rezulata je bil razveseljujoč. Ko sem se zbudila, sem bila prepričana, da sedaj pa more test pokazat dve črtici. Toda na žalost  prišla je user posted image  v vsej svoji veličini. Razočarana in obupana vas vse prav lepo pozdravljam in upam, da boste ugledale magični rezultat v najkrajšem času.

Lp

P.S. Ne pričakujte preveč - prehitro. Tako bo razočaranje milejše.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neuspele
15.2.2006 9:48:06   
hati
A sem lahko malo firbčna? Koliko časa že delata na otročku?

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Neuspele
15.2.2006 9:57:32   
Anonimen




Čim manj razmišljaj in ne se obremenjevati s tem. Pri nas je bilo enako, vedno večja želja.Ko pa sem se umirila, tudi nisem več sledila user posted image  in misel o otroku postavila za en čas na stran, pa je bilo veliko presenečenje tu user posted image .
Tudi tebi bo uspelo. veliko srečeuser posted image



(odgovor članu Ocenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Neuspele
15.2.2006 10:42:26   
lunca23
Ocenia,

tud js sm še zaenkrat v skupini neuspešnih. Vendar, še nism obupala. Ta mesec me je že sicer user posted image  spet razočarala. Sm komi čakala, da je ne vidim vsaj 9 mescev.  Pa ni blo nč od tega. Sedaj pa gremo novim dogodivščinam na proti user posted image user posted image user posted image .

Ne se preveč obremenjevat s tem, kajti tudi tebe bo doletela enkrat ta sreča, da boš ugledla user posted image . Mogoče že naslednji mesec. Kdo ve?

Želim ti, da čimprej postaneš user posted image  in da to srečo deliš tudi z nami!

Lp

_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce .... in da preganjaš sence!

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Neuspele
15.2.2006 11:06:08   
hebeba
Draga Ocenia..

Tudi meni se je to že zgodilo, da sem sanjala tisti čarobni +, potem pa ga ni bilo..Vem, da tu vse punce pravijo, da se je treba sprostiti in ne misliti na to, pa včasih to ne gre tako lahko.. Ko pa si vedno v svojem telesu in z svojimi mislimi.. Pri nas na bebiki delamo 4 mesece, vem, ni ne vem kako dolgo, sploh pa ker moram počakati, da se mi uredi moj ciklus po kt..Pač čakamo in čakamo, da pa le enkrat bo.
Vglavnem, jaz sem se zdaj tudi odločila, da pa ne bom tako napeta zaradi teh user posted image  user posted image  vsak mesec..Mogoče je res vsa stvar v tej psihi.

Želim ti, da bi čimprej zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..samo pridno in s srcem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa nam sporočaj kako in kaj..

Poljub

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Neuspele
15.2.2006 11:12:26   
Grizo
Ocenia, jaz sem na istem. Na slabsem, bi lahko rekla. user posted image mi je ze 2 tedna, user posted image  zamuja, prsi me bolijo, v jajcnikih me spika, razpolozenje mi niha, vsako noc imam nocne more in nic od tega do sedaj pri meni niso bili znaki PMS. Pa sem naredila ze 3 teste, pa so bili vsi - . user posted image
user posted image  pa ni in ni.
Ko bi vsaj prisla, bi lahko nehala upat za ta mesec user posted image
Tako da upam, da ti je kaj lazje ko ves, da nisi edina, ki to dozivlja. Verjetno bi pa bilo bolje cim manj misliti na vse skupaj. Ce bi bilo to preprosto...
Drzi se, pa bo!
Lp vsem.

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Neuspele
15.2.2006 13:49:18   
Anonimen
Znaki za morebitno nosečnost večkrat zavajajo, zato se sploh ne obremenjuj. Včasih že psiha naredi svoje in se ti zdi, da moraš biti noseča. Tudi jaz sem med tistimi, ki se že 8 mesecev trudimo na dojenčku, pa sem imela že večkrat občutek, da zdaj je pa uspelo. Pa sem se motila.
Prejšnji mesec se mi je pa resnično vse podrlo. Bila sem pri G in mi je predpisala Klomifen zaradi nerednih ovulacij!???, zdaj pa mi M zamuja spet že 5 dni. Kaj naj si mislim?
Vse prejšnje mesece sem delala po ne vem koliko testov, ker sem bila prepričana, da sem noseča, že ko mi je zamujala en dan.

Včeraj sem pa spet tako by the way kupila test in ga zvečer čisto brez vznemirjenja naredila. Pokazala se je rahla črtica, vendar se ne želim prehitro veseliti, zato bom test ponovila spet čez dva ali tri dni, da bom sigurna.

In to bi naj uspelo potem, ko mi je rekla da prejšnji/ta mesec sploh ni bilo ovulacije. Klomifena sploh še nisem začela jemati.


(odgovor članu Ocenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Neuspele
15.2.2006 14:07:20   
Ocenia
Hvala hati, Anonimni, lunca23, hebeba, Grizo... Nisem pričakovala takšnega odziva ampak... to sem morala spravit ven iz sebe. Predvsem zato, ker sem bila tako prekl... naivna. Brala sem ta čvekanja na tem forumu in je tudi mene prevzela misel na to, da bi naredila predčasno test. In sem ga. NIKOLI več predčasno!!! S tem je bilo moje razočaranje večje pa čeprav je pokazalo le eno črtico. Navsezadnje se ne mislim smilit vsem povprek kajti, so dekleta ki se "matrajo" da bi naredile user posted image  leta in leta. Zato ne mislim tarnat. Mi pa ne gre v glavo ena stvar. Ne dolgo nazaj sem brala na nekem drugem forumu članek dekleta, ki se je balo da je noseča kljub kontracepciji. Halo? Nekatere se trudimo in trudimo, pa ne gre in ne gre. Kakorkoli tako se narava poigrava z nami. Sploh pa ne bom več tarnala, ker imam že eno pikico na katero se ponosna bolj kot kdorkoli. Ne rečem, imam veliko željo za vsaj še enega user posted image , obupala ne bom, sigurno pa ne mislim računati plodnih dni, pričakovane M, merjenje temperature. Ne!!! S temi stvarmi se ne mislim več obremenjevat!!! To te le še bolj zbega, tako postaneš bolj pozoren na vsako zbadanje, na vsak izcedek, na vsako razpoloženje... Ni vredno uničevati samih sebe!
Punce, ne sekirajte se!!! V prvi vrsti imejte rade same sebe, nato druge. Ne obremenjujte se s službo, nepomembnimi dogodki, živite spontano. Sama ne živim tako, vendar se bom močno potrudila, da bom tako zaživela.

Vsem in vsaki posebej, hvala. Upam, da se nam bodo uresničile želje in da čimprej ugledamo močan in velik +.

Še enkrat hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Neuspele
15.2.2006 19:33:12   
Tadeja 1976
Draga Ocenia, nevem kolikokrat si poskušala sedaj v drugo. Jaz sem za prvo pikico oz.pikeca rabila pet poskusov.Prve štirikrat sem med vsakim sexom mislila samo na to ali se je oplodilo, petič to je bilo meseca decembra sva z možem odšla na dopust na Pokljuko, kjer po lepih dnevih zvečer med telovadbo user posted image  niti se nisem spomnila, da je moj ciljuser posted image .... se pa je zgodilo. Jredi januarja sva se odločila za drugega otročička, pa žal prvič neuspešno, morda bo spet treb it kam na dopust. Lepo se imej.

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Neuspele
15.2.2006 19:47:36   
sasabela
Sem pa že mislila, da sem samo jest čist iz sebe....zadnjo menstruacijo sem imela 6.januarja...kupila sem že tri teste...in nič...zadnji test sem naredila ravno prej, klicala sem G in mi je rekla, da so to hormonske spremembe in da je to čisto mogoče, in, da naj počakam še 14 dni ( v tem času bi  morala  user posted image  že dobiti), če pa ne naj pa potem še 1x pokličem.
Kar upam, da so zatajili vsi trije testi, čeprav vem, da je to nemogoče. Čist sem na dnu. Trudiva se pa že od poletja. user posted image

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Neuspele
16.2.2006 13:48:35   
Vanji
Se popolnoma strinjam s Tadejo 1976.
Mi smo prvega otročka naredili v prvo. Bili pa smo čist neobremenjeni. Takrat so mi vse kolegice, ki so že imele otroke ali pa so komaj delale na temu govorile, da se pa otroka ne naredi tako hitro in da je potrebno kar nekaj mesecev delat na temu. Tako sva si z mojim dragim vzela čas in rekla dajva začet, pa nekje v roku 1 leta bo že . Bila sva čist neobremenjena. In glej ga zlomka, uspelo je takoj prvi mesecev, tako da nas je celo malo šokiralo.

Sedaj sva s odločila za drugega otroka. Ker nam je v prvo uspelo takoj, sem seveda pričakovala, da bo tako tudi v drugo. In glej ga zlomka, v drugič še nič.
(Ne)pričakovanje ima po mojem velik vpliv.
Zato tudi jaz razmišljam o kakem dopustu, sprostitvi in ne preveč razmišljanj o bebici.

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Neuspele
18.2.2006 20:12:52   
sasabela
Z enim tednom zamude je prišla user posted image   v vseh svojih čarih. user posted image
Upam, da bo več sreče naslednji mesec.

(odgovor članu Vanji)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Neuspele
18.2.2006 20:31:04   
Ocenia
Punce, saj bomo mi tudi USPELE!!! In še in še!!!
Sedaj sem prišla sama tudi k sebi, M gre h koncu, potem pa čisto neobremenjeno v nove podvige user posted image .
Hvala vsem za pomoč, upam da bomo vse uspele v čim krajšem času. Vsekakor je pa vsaka stvar za nekaj dobra...

Vsem podarjam en velik user posted image .

Aja, kar pa se tiče sproščenega okolja (dopust), to popolnoma drži. Sedaj ni ravno čas za kakšno morje ampak vendarle, poskusimo si urediti prijeten prostor in uživajmo...

Za vse še en velik user posted image


(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Neuspele
19.2.2006 12:28:35   
kasija78
Jaz tudi kar nekako ne uspem izklopiti neprestanih misli o user posted image , hormonih, plodnih dnevih... V bistvu se niti ne trudiva dolgo, saj sem imela neurejen ciklus in baje brez ovulacij sploh. Ampak me ves čas skrbi in se mi zdi, da bi tudi ta skrb lahko bila vzrok za neuspešne poskuse. Še posebaj težko čakam, ker sem zaposlena za določen čas in bi bila, če sedaj zanosim, vseeno že dva ali tri mesece na koncu nosečnosti brez zaposlitve. Tako preračunavam dneve gor in dol in z vsakim mesecem sem mesec več brezposelna in me bolj skrbi. Ampak si že tako želiva otroka, da sva se pogovorila in odločila, da ne bova nič računala na mojo službo. Pač bo kar bo. Sploh glede na to, da poznam dosti več deklet, ki imajo težave, kot takih, ki so kar zanosile.

Oceania - hvala, ker si začela s tole temo. Pa ostalim, ki ste delile izkušnje. Pa čimprejšnje user posted image !

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Neuspele
19.2.2006 17:46:26   
Tadeja 1976
Kasija 78, koliko let delovne dobe imaš, pozanimaj se na centru za socijalno delo in družino kako je galede nadomestila oziroma kakšne denarne podpore v tvojem primeru. Upam, da se bo vse odvilo v "vašo" korist.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Neuspele
19.2.2006 18:29:24   
kasija78
Tadeja, imam dve leti delovne dobe. bom se pozanimala. nekaj informacij imam tudi od sošolke, ki je zanosila pred diplomo in je tako dobivala minimalno porodniško. mislim, da se za porodniško šteje zadnjih 12 mesecev pred rojstvom otroka, tako da morda ne bo tako hudo nizka porodniška. ampak nisem hotela kakorkoli jamrati glede denarja, saj je partner zaposlen. samo tako rada imam, da se stvari odvijajo kot v nekem vrstnem redu - ne vem, če me boste razumele kaj mislim. ampak žal temu pač ni tako v realnem svetu. službo za nedoločen čas je pa - posebaj za mlajša dekleta - zelo težko dobiti na začetku delovne dobe. itak vsi predvidevajo da boš imela otroke.
lp, kasija78 

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?