|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   janeja spet zate
4.3.2006 20:31:39   
mela
ves kaj me se zanima-a lea ze sama sedi?ezana-moja puncka ze sama pa ne vem ce lahko,ker nam je fulll stvari fizioterapevtka prepovedala-to ne sme pa to ne ,ja tako jo ne drzat,tako tudi ne...fak!in vedno bi stala-na nogice se upera pa to.a lei dovoliš da je malo na nogicah?ezana je koregirano 6,5 mesecev stara!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: janeja spet zate
5.3.2006 16:25:28   
* Mateja *
No, Mela jaz nisem Jerneja, sory ker sem se mal umešala, ampak dobro vem, kako je, če ti fizioterapevtka opere možgane. Jaz sem jo en čas ful poslušala, pol pa sem ugotovila, da je za otroka najbolje, da dela to kar sam želi oz. kar sam zmore. Če hoče sedeti naj sedi, če se pobere in hoče stati pač naj stoji in če se hoče nosit, sem ga pač nosila, kljub temu, da so mi stalno tumbali, naj ga dam natla, naj pase krave,.... Jaz rečem tko, vsaka mama ima en notrani čut, ki ti pove kaj delat!
In še tko je, kaj ga boš otoka stalno neki omejeval in ga silil, da dela nekaj kar noče,...spmnimo se  trenutkov, ko naših drobižkov ni bilo doma, ko so bili zaprti v tistih majhnih hiškah,....In pol pridejo domov in jim damo in dovolimo vse, saj moramo nadoknadit čas...
Upam, da ste raumele, kaj sem tla povedat!!!
In še to. Moj nejc je shodil pri svojih koorigiranih 11 mesecih, kljub temu, da nismo vedno delali tako, kot so nam svetovali.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: janeja spet zate
5.3.2006 21:47:22   
Janeja
Kot ti je napisala že Mateja - prilagajaj se svoji punčki. Če že sama sedi ne vem zakaj nebi smela.

Moja Lea še ne sedi čisto samostojno. No, rata ji za par trenutkov, potem pa jo še kipne na stran, tako da to ni čist pravo sedenje. Ravno zdaj na NFTH treniramo, da bo bolj stabilna. Na nogice se pa tud hoče skoz postavljat ampak ji to poskušam preprečit, ker je še daleč od tega, da bi lahko sama stala ali pa hodila.
Je pa Leina fizioterapevtka super in je nikoli ne sili v nekaj, kar ni pripravljena početi. Lea na FTH prav uživa in tudi doma rada telovadi. Tako, da se midve kar nekako drživa navodil. Res pa je, da je nikoli v nič ne silim, če ni pri volji za sedenje jo pustim da se kotali - v tem prav uživa. Jo je po celi sobi dost.  user posted image

Delaj kot sama misliš, da je za Ezano najbolje.



(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: janeja spet zate
6.3.2006 10:08:33   
mela
hvala!!!!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?