|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LAP in HSG za menoj
23.3.2006 12:01:35   
Caarmen
Oj

Včeraj sem imela operacijo HSGja in Laparoskopijo. Je skoraj vse vredu le v jajcevodu so mi nekaj žgali. Imam samo dva šiva. Danes pa so me že poslali domov. Predenj sem odhajala od zdravnika, ki me je operiral, mi je dejal da ko pridem domov že lahko delam user posted image  in da je po teh operacijah velik procent žensk, ki zanosijo. Upam, da bom med njimi. Sedaj grem pa nazaj počivat, da si naberem moči.

Pa še nekaj. Ali so katero od vas bolele roke in vrat po teh operacijah?

Papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LAP in HSG za menoj
23.3.2006 12:24:15   
Bubamaraa
Čestitam,da je za teboj...Zdej pa hitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LAP in HSG za menoj
23.3.2006 12:53:25   
Tia-na
Jst sm brala, da nekatere tožijo zaradi bolečin v ramenskem delu, rokah .... baje zaradi plina, ko napihujejo trebušček. Saj je to ta pregled, a ne?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: LAP in HSG za menoj
23.3.2006 12:59:55   
anabanana
user posted image user posted image Samo, da je za tabo. Držim pesti, da zdaj bo !!!

Ja, to je normalno, da te boli v rokah in predelu klučnice, meni je bilo to najhujše od vsega.


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: LAP in HSG za menoj
23.3.2006 16:53:13   
naja78
bravo,pa je za tabo.samo predlagam ti da vsaj 10 dni fizično ne delaš in bolj počivaš.
boli zaradi plina.
za user posted image pa lahko začneš delati po prvi M,po operaciji.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: LAP in HSG za menoj
24.3.2006 8:13:46   
Caarmen
Prosim povejte mi koliko časa vas je bolelo? Ali ste vzele kakšen tablet in kako ste ležale? Pri meni je desna stran zelo kritična.

Men je za user posted image  zdravnik rekel, da ga lahko začneva delat čez dve uri. Me pa preveč boli da bi o tem sploh razmišlala kaj šele delala.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: LAP in HSG za menoj
24.3.2006 20:06:05   
MaRe
Vsekakor super, da je za teboj. Zdaj vsi držimo pesti da bo user posted image . Naju pa zanima a si bila v MB? In če si bila, kako zgleda sprejem, pregled in postopek.

Upajmo vsi.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: LAP in HSG za menoj
25.3.2006 10:19:22   
Caarmen
Hvala ker upate z menoj.

Mene so operirali na Jesenicah. Če želita izvedeti kaj več pa mi pišita na zasebno. Vama bom z veseljem povedala.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: LAP in HSG za menoj
26.3.2006 23:33:15   
potocnik
MaRe, jaz sem bila na HSG-ju v Mariboru in sicer januarja 2004. Sprejeta sem bila ob 11. uri, nato so me dali v sobo do 14. ure, nakar so mi naredili navedeni poseg, ki je trajal cca 10-15 minut, po tistem so me prepeljali nazaj v sobo, odležati sem morala še dve uri, potem pa sem lahko šla domov, ker sem se dobro počutila.

Laparoskopsko pa sem bila operirana v aprilu 2004. Sprejem v bolnico je dan prej, naredijo ti vse preiskave (kri, krvni tlak, klistir, britje, izpolniš kup formularjev,...). Naslednje jutro sem bila ob 9. uri prepeljana v operacijsko sobo, kjer ti opravijo poseg v splošni anesteziji (pri meni je operacija trajala 45 minut), nato si na intenzivni negi. Ker sem se dobro počutila in je bilo vse ok, so me ob 15. uri prepeljali na oddelek. Malo so me boleli šivi, ker sem imela tako čudno zategnjene, drugače pa je bilo ok. Naslednji dan si odpuščen v domačo nego.

Če te zanima še kaj podrobnejšega, pa kar vprašaj!

LP


_____________________________

Suzana

Enej je rojen 22. junija 2005 v Mariboru.

http://enejpo.moj-album.com/

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: LAP in HSG za menoj
27.3.2006 19:22:20   
MaRe
Suzana, ali si pred laparoskopijo jemala mesec dni kontracepcijske tablete? Nekatera dekleta so jih, druga ne, a so potem šle dvakrat na poseg, ker se jim no stanjšala sluznica. Koliko časa pred oz. po menstruaciji te naročijo? Kakšna je čakalna doba?


(odgovor članu potocnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: LAP in HSG za menoj
27.3.2006 20:01:16   
NMJ
Tudi za mano sta obedve preiskavi. Delali so mi ju v Lj. in sicer v petek, sedaj pa ta teden še doma počivam. Malo me še boli če preveč hodim - posebno po stopnicah. Je pa z menoj vse v redu  user posted image - ni bilo potrebno nič odstranjevati. Tudi z možem je vse OK. Torej KAKO da ni  user posted image ??? Ker tudi midva lahko takoj pričneva user posted image user posted image user posted image  (po tednu dni počitka) greva seveda takoj veselo na delo.

(odgovor članu MaRe)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: LAP in HSG za menoj
27.3.2006 20:22:49   
Caarmen
NMJ user posted image user posted image user posted image user posted image  

a vama je reku zdravnik po tednu dni da lahko začnetauser posted image . Povej mi ali te kaj ramena bolijo?

Upam, da bova kmalu user posted image  za user posted image !

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: LAP in HSG za menoj
27.3.2006 21:02:50   
NMJ
V soboto sem bila odpuščena in me niso nič bolela. V nedeljo pa so me malo. Ampak nas je fizioterapevtka opozorila, da je možno da bo katero bolelo in naj kar telovadi in razgibava. Mene na srečo nič več ne bolo, me pa hitro začen boleti križ, hrbet če sem preveč pokonci. Hodim bolj počasi. To je baje vse zaradi plina, ki so nam ga dali noter pri preiskavi. Dr. pa je rekel da po tednu dni lahko že pričneva user posted image  in po prvi user posted image  tudi delati na user posted image . Ker mi razen pregleda - diagnostike niso nič operirali. Imam pa mislim da dva šiviva in še eno luknjico malo niže. Aja pa kopati se ne en teden, tuširat pa normalno.

lp

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: LAP in HSG za menoj
28.3.2006 11:45:04   
potocnik
MaRe, jaz pred posegom nisem jemala kontracepcijskih tabletk. Čakalna doba ni dolga, mislim da sem jaz čakala mesec dni. Jaz sem hodila na preiskave v Ambulanto za neplodnost in od tam sem bila napotena na laparoskopijo, mogoče je bila čakalna doba zato tako kratka, ker si že v postopku v bolnišnici. Bilo mi je rečeno, da naj pokličem prvi dan M zaradi sprejemnega datuma naslednji mesec (to bi bil maj 2004), potem pa so me presenetili z datumom kar čez tri dni, to je v aprilu 2004. Ko sem bila sprejeta v bolnišnico, je bil četrti dan moje M in sem še rahlo krvavela. V glavnem, poseg ti morajo opraviti takoj po M, ker so takrat rodila najmanj prekrvavljena, pa še možnost za morebitno nosečnost je izključena, v drugem delu cikla, po ovulaciji, bi bilo možno, da je ženska že noseča. 

_____________________________

Suzana

Enej je rojen 22. junija 2005 v Mariboru.

http://enejpo.moj-album.com/

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?