|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ranica na lulčku
13.3.2006 8:11:08   
dana
Po navodilu pediatra mu moram kožico dol vleči vsak večer ko ga umivam. Pa ne vem ali sem ga z nohti kaj ranila ali se je mogoče sam (?) ko ga je prijel user posted image . Zdaj ga umivam s kamilcam pa s hladilnim mazilom ga mažem. Je pa kožica ranjen tik pri glavici. Ni pa to povezano s plenicami ker ima že nekaj časa iste. Star je pa 1 leto. Aja, pa nič ne stoka ko ga umivam ali pa mažem, pa tudi lula tko kot prej.

A bi morala zato k zdravniku ?

Če je imela katera podoben problem prosim za odgovor

dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ranica na lulčku
13.3.2006 8:19:43   
Anonimen
Meni se je to zgodilo, ko sem mu preveč na silo dol potegnila, pa se je malo pretrgalo. Jaz nisem mazala z ničemer, ker mislim, da se tam ne sme mazatiuser posted image .

Očistim mu vedno samo z vodo in vato (lahko tudi s kamilicami). Dol pa vlačim po kopanju, ko se spomnim (ne vsak dan) - tako mi je svetovala tudi pediatrinja. 

Jaz nisem šla k zdravniku, pa tudi par dni sem pustila lulčka na miru. Če je ranica je boljše pustiti in je ne vedno iritirati.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 13.3.2006 8:21:00 >

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ranica na lulčku
13.3.2006 9:36:33   
Cikica
Mislim da ni panike.Tudi jaz mu to naredim,ko se skopava,pa ko se še kopa 1ali2v vodi da gre lažje dol in nič ne boli.Vem pa da je moji sestri ko je šla k pediatrinji naredila to on,mu potegnila kožico dol in je pritekla kri.Sedaj več ni treba vleči te kožice dol.Se mi pa smili ker mu je to naredila na silo in ga je baje nekaj časa bolelo.Star je bil 6mesecev.Moj je star 2 leti in še vedno to delam,ker je boljše da se to dela počasi kot na silouser posted image .Pa tudi včasih mu potegni dol ko se previjata,nikoli pa ne na silo. lp,cikica

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ranica na lulčku
13.3.2006 10:20:40   
simone
ZAKAJ vlečete kožico dol?? Potegneš samo toliko da gre, ne pa na silo. Vse se samo uredi, razen v primeru, ko je kožica zraščena.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z dojenčkom na plažo - 10 genialnih trikov
Preverite te genialne trike, ki vam bodo počitnice z dojenčkom na morju pošteno olajšali in vam tako pomagali ustvariti ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?