|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   akutni subglotični larimgitis in bronhiolitis
15.3.2006 21:49:17   
sjug
Ne vem , če je ti to pravi forum, a me zanima, če ima katera izkušnje z alternativnim zdravljenjem pri pojavu akutnega subglotičnega larimgitisa in bronhiolitisa pri dojenčkih. Meni se uporaba ventulina in podobne kemije močno upira. LPSandra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: akutni subglotični larimgitis in bronhiol...
15.3.2006 22:27:49   
lelaval
Ne vem, zakaj bi se ti uporaba ventolina in drugih podobnih pršil upirala. Če ima otrok tezave, kot si ze v naslovu napisala, so to sredstva, ki najbolj in takoj pomagajo. Pri bronhitisu se sapnice na pljučih dobesedno zaprejo in pršilniki pomagajo, da se razširijo in lahko normalno dihajo.
Moja starejša otroka sta astmatika - sin ima ze od 2 let naprej bronhitise in sem sama videla, kako jim pomagajo. Ko se otrok duši, mu bom raje dala pršilnik, saj sem ničkoliko noči prebedela, ko sta si  mi je dušila (predvsem sin), pa se je zgodilo, da niti pumpica ni pomagala in sem ga morala sredi noči peljat v bolnico. Pa ne enkrat.
Včasih so za tovrstne bolezni uporabljali inekcije in tablete, ki so imele stranske učinke (predvsem debelost oz. napihnjenost), pršilniki pa nimajo stranskih učinkov. Poleg tega jih lahko vzamejo takorekoč povsod zraven (samo v zep pospravijo) in ob morebitnih tezavah jih lahko takoj uporabijo. Pri mojih, ko se ze sama zavedata poslabšanj dihanja, ni več problemov.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: akutni subglotični larimgitis in bronhiol...
15.3.2006 22:32:36   
lelaval
Aja, pozabila sem dodat še to. Jaz sem enkrat na morju spoznala eno zensko, ki mi je dala en čaj za otroke, ko je slišala sina kašljat. Vseboval je 8 zelišč (ona jih je sama nabirala, jaz pa sem jih kasneje kupovala v domači lekarni) in je tudi pomagal.
Alternativna medicina pa mislim, da ti v takem primeru ne more kaj dosti pomagat, saj, kot sem ze napisala, v primeru poslabšanja je potrebno sapnice, ki se na pljučih zozijo, razširit. Za to pa so res najboljše pumpice, ostala alternativa je lahko le kot preventiva.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: akutni subglotični larimgitis in bronhiol...
15.3.2006 23:05:20   
polonaa
Se popolnoma strinjam z mojo predhodnjico.Tudi moja hči občasno uporablja razpršilo in zadeva se mi zdi zelo praktična in učinkovita.Razpršila niso škodljiva,škodljivo je,če otrok ne more dihati(obremenjujoče za srce)!
Alternativna medicina je po moje bolj tko,tko.Ko je človek v stiski se oprime vsake bilke in tega se alternativci še kako zavedajo.

< Sporočilo je popravil polonaa -- 15.3.2006 23:06:49 >

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?