|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
5.4.2006 21:01:49   
natanklavdija
    Imam eno vprašanje glede izpadanja las.Men so začeli izpadat februarja,ko je bil moj tamal star 4 mesece in se še ni prenehalo.Zanima me kdaj bo!!!user posted image .Je imela katera izmed vas podobne probleme in kako je bilo potem.A so bili lasje gosti al ne.

_____________________________

15 oktobra 2005,se bom spominjala celo življene,saj sem rodila čudovitega fantka po imenu NATAN
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpadanje las
5.4.2006 21:19:01   
lelaval
Meni so po 1. in 2. porodu ful izpadali lasje. Mislim, da nekje 4 - 6 mesecev po porodu. Po 3. porodu pa se, se prav čudila, da mi še ne izpadajo. No, in po 9,5 mesecih so mi začeli izpadat.
Pa ne skrbi, v nosečnosti so se ti 'zgostili', sijali, zdaj, ko ti izpadajo, pa ti že verjetno rastejo novi - dobro poglej, ker meni tudi ' novi poganjajo' user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu natanklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izpadanje las
5.4.2006 21:22:01   
mamči
Po obeh porodih so mi začeli izpadati po 4. mes tam nekje 1-2 meseca - najprej malo, pol kr fejst, potem vedno manj. Uporabljala sem šampon in ampule proti izpadanju od Wichy-ja.
Zdaj sem 8. mesecev po porodu in imam ful gosto malih laskov - celi šopi mi rastejo in izgleda ful hecno ob stranehuser posted image .
Starejše ženske so včasih rekle, da so lasje po enem letu spet lepi in mislim, da je tako. Že zdaj imam v bistvu boljše lase, treba je samo še počakat, da ti mali laski zrastejo.

(odgovor članu natanklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izpadanje las
5.4.2006 21:31:19   
ona
Meni so tudi začeli izpadat nekje 3 mesece po porodu in je to trajalo kar ene dva meseca,da sem mislila,da bom ostala brez las,ampak ni sledu o temu!
je pač tako obdobje,ko so spet na udaru hormoni!user posted image

(odgovor članu natanklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izpadanje las
5.4.2006 22:38:15   
Dejča
Tudi meni so začeli izpadati nekje 4 M po porodu in to kar precej. Stanje se je potem umirilo po pbl. dobrih 2 mesecih - novi mi veselo rastejo in so takšne kakovosti, kot so bili pred nosečnostjo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izpadanje las
5.4.2006 22:42:30   
Marogica
JAz se sicer ne spomnim, kdaj so mi lasje začeli izpadati, vendar sem to doživela pri obeh otrokih. Ko sem si glavo prala, sem odtok skoraj zamašila z mojo "čupo". Mislim, da se je po nekaj mesecih nehalo. LAsje so enako gosti kot so bili prej.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izpadanje las
6.4.2006 14:47:50   
mujcek
Trenutno tudi mene skrbi, da bo nastala pleša user posted image
Izpadati so mi začeli nekje 2-3 mesece po porodu, sedaj je 4 mesece po porodu in nič kaj ne kaže, da bi prenehali izpadati!
Počakajmo, bomo videli kaj bodo naslednji meseci prinesli; jaz sem si jih na kratko postrigla, da niso tako redki videti user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izpadanje las
6.4.2006 21:20:53   
jakaracman
Začeli izpadati en mesec po porodu, nehali po 6 mesecih , takrat srem dobila tudi menstruacijo.Sedaj so se lepo zgostili ,nisem se ubadala ne z vitamini in šamponi, mi je rekel pediater da gre to svojo pot in da bo vse OK in tako je tudi bilouser posted image

(odgovor članu natanklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izpadanje las
6.4.2006 22:12:05   
MajaPRO
Tudi meni so začeli ful izpadati 4 mesece po porodu, zdaj pa se mi zdi, da se stanje "že "umirja (7,5 mesecev po porodu). Je pa res, da si zadnji čas lase umivam s šamponom Fitoval (ki krepi lasne korenine). Spodaj pa že poganjajo novi lasje, zato ne skrbi - ne boš končala z redkimi lasmi.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Glasbeni vrtiljakec
klitia

Morda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?

Da (50%)

Ne (26%)

Včasih (24%)


Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!