|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritisk
22.5.2006 8:51:02   
Anonimen
Po vseh slabih novicah kako ne bom mogla zanositi po naravni poti, po žalosti, obupu in po operaciji, ki je potekala fenomenalno so nama povedali, da je sedaj možno tudi zanositev po naravni poti in po vsem tem veselju so sedaj
po dolgem čakanju,  ta teden končno "prišli" moji plodni dnevi.
Komaj sva jih čakal z dragim...Včeraj sva imela pogovor kako se morava sedaj sprostiti in uživati v ljubezni in NE misliti na to, da morava spočeti otročička.
Že prej sva se dosti pogovarjala in moj dragi me je ves čas miril in govoril, da se ne smem obremenjevati in tako naprej, naj se samo sprostim...Priznam, da sem sama nase dosti pritiskala..
In danes se vstanem, grem v kopalnico, da se bom pač uredila za v službo, pa me moj simpatično povabi nazaj v posteljo...in zgodilo se je to, kar mi je ves čas govoril...samo z eno razliko, da se je zgodilo njemu. Prvič v celotni najini vezi ni mogel...user posted image . Tako mi je hudo zanj...ves čas je on mene bodril in mi vlival poz. energijo, še včeraj mi je govoril, da na te dneve ne smeva gledati, kot, da so najina edina možnosti in ravno to se mu je zgodilo.
Kako mu naj pomagam...?A se je kateri to zgodilo?
Vprašala sem ga, če sem nehote jaz pritiskala nanj, pa pravi, da ne, da si sam tako želi, da ga je strah neuspeha...
Hudo mi je, ker vem, da se sedaj žre in se počuti kot, da naju je razočaral. Meni ni!!!!Kako mu naj izbrišem ta občutek??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritisk
22.5.2006 9:08:04   
emaa
Ne vem pač poveš, da se to dogaja. Ravno tako sva imela midva obdobja, da nama ni pasalo, pa seveda ne obema hkrati. Saj končni rezultat je isti kot če ne moreš. V nekaj se ne moreš prisilit in to nam telo s pomočjo psihe pove. Naj se pomiri, saj je tudi naslednji mesec čas, pa še kar nekaj jih je. Midva takrat, ko kateremu res ni bilo rajši se temu odpovedala, kot pa silila v to, ker to lahk privede v večje težave. Kaj bi pa bilo, da greva zaradi velike želje in pritiskov narazen, potem pa ugotovi, da pričakuješ. Boljše vse bolj na lahko vzet. Povej mu, da ni konec sveta, lahko se zgodi komurkoli, ker so pritiski res veliki in nikomur ni lahko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pritisk
22.5.2006 9:31:01   
Anonimen
emamair, hvala.
Seveda si tudi jaz ne želim, da bi naju pritiski čisto zamorili.In nočem v nič siliti...to zmeraj poudarjam...Midva si res tako zelo želiva in ustvarila sva si pritisk od prevelike želje.
Celo jutro se mi že opravičuje....pa ne dojame, da mene ni razočaral...Upam, da ga to ne bo preveč potrlouser posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pritisk
22.5.2006 10:20:13   
naja78
ojla.
brez panike.to je normalno.je pa dokaz da se tudi tvoj partner obremenjuje s tem.verjetno vsaj malo.pri nama je bilo isto in mislim da se to vsem parom dogaja in da zarad tega ti ni treba bit slabe volje.in glih med ovulacijo,saj vem user posted image dobro znana zgodba.nehajta mislit na to kdaj so plodni dnevi.dajta si čas,...nevem dobrih par mesecev,če do takrat ne rata...potem pa pejta naprej.mislim da je zato kriv edino pritisk.

pa še nekaj!!!
teden nazaj sem bila pri PUŠENJAKU,na morfologijiuser posted image in je vidu da sem imela laparo....po šivih.vprašal me je kaj je to!!??user posted image sem mu povedala da nisva  mogla nardit user posted image ,da pa da bilo vse ok.

se je zasmejal in rekel:punce punce,vse ste iste!!zanositev je isto kot matematični račun!če se 1x zmotiš dobiš drug rezultat,pri zanositvi_pač ne zanosiš.
vse je v glavi.

točno tako nama je rekel.zato si ne delaj s tem probleme,ker zarad tega ni noben umrl.user posted image user posted image to je naravno.
in čim manj se pogovarjat o tem kdaj in kako in oh in sploh.

želim vama vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pritisk
22.5.2006 10:22:53   
naja78
user posted image user posted image aja pa še to:zdaj ko sem user posted image ,ha ha hauser posted image user posted image  se pa boji da ne bo kaj narobe z user posted image !ker sex itak G malo odsvetujejo pri tistih,ki niso mogli zanosit,vsaj tako mi je bilo rečeno  v porodnišnici,kamor hodim na preglede.tako da ko sva se spravla,pa me ni sram priznat -do zdaj 2x od kar sem user posted image in sem na polovici,tudi ni mogel.......user posted image user posted image  no,,...komaj...ne se silit če ne gre.user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pritisk
22.5.2006 10:31:22   
Anonimen
naja78!
Hvala za poz.misliuser posted image .Sej jst to vse vem in ravno o tem, da ne smeva misliti na plodne dni, mi je moj dragi razlagal. Da ne smeva biti osredotočena samo na plodne dni...ravno to mi je govoril in potem, ga je tako namedlo, da ni mogel...revček moj!
Vse to, kar si napisala sva se včeraj pogovarjala!!!Očitno so bile želje prevelike...
Zato bom vse storila, da ne bo pritiska in da mu bo lažje in seveda meni.
Naja, še 1x hvala!

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pritisk
22.5.2006 10:32:29   
Anonimen
ja..sej zmeram je nekajuser posted image ...kako smo ljudje smotani, same probleme si delamo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pritisk
22.5.2006 10:34:54   
Anonimen
saj res, kakšne probleme si pa ti imela, da vama nišlo?Kolikor se spomnem si takoj po laparo zanosila? Kaj pa so ti delali?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
22.5.2006 12:48:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pritisk
22.5.2006 13:07:28   
Anonimen
radha!user posted image user posted image
ti si ena pojavauser posted image user posted image user posted image
...se bereva...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pritisk
22.5.2006 17:22:44   
emaa
Ja tko kot je Radha rekla, če ne gre pa pol kr dvojčke, tko kot sva midva očitno naštimala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pritisk
22.5.2006 19:30:37   
tinkamiška
Poopsie, se zgodi, sploh pa v takih primerih...tudi pri nama se je tako zgodilo, ko sva čakala na znak, kdaj se bo začela O, ko sem hitela od G domov, ker je pač povedala da zdej je pa trebauser posted image ...samo ne kazat, da se ti smili in mu daj vedeti, da ni nič narobe, da ne bosta ničesar zamudila. Vzamita si čas...user posted image

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: pritisk
23.5.2006 6:50:55   
naja78
poopse!

pri laparo so mi odstranili le zarastlinre iz mladih let-slepič.z rodili naj bi bilo vse b.p.
in veš kaj sem si rekla!
po operaciji mislim.
do konca leta si dam čas(bil je januar),potem pa greva v nove boje,pa tudi na IVF,če ne bo šlo.saj to ni nič tazga.vsaj jaz ne delam drame s tega.bog da dobiš user posted image .problemčki zarad sexa pa pridejo zraven.men se je moj že kr smilu.ampak to je normalno.včasih se mije že vse obračal.fuj,se sprav spomnim.user posted image user posted image

res vzamita si čas,**** gleda plodne dni.nama je ko sem si to rekla da imava 1 leto čas-do konca leta,glih takrat uspelo.pmoje sva ene 3x sam po operaciji in evo.................ti samo malo glej če se datumi klapajo-plodne dni,nič govort,in.........
pa saj veš.
držim pesti.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: pritisk
23.5.2006 8:07:59   
Anonimen
emamair..
...se mi kar strga, da dobim dvojčkeuser posted image ...od veselja seveda. Eh, kap me zadane..tebi pa dvojne čestitke!!user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: pritisk
23.5.2006 8:12:34   
Anonimen
tinka, moja soimenjakinjauser posted image !
sej sva se včeraj imela tako dobro, nič nisva delala big deal iz tega, kar se je zgodilo, tako, da smo to prebrodili...user posted image .
Hvala za nasvet in pozdravček!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: pritisk
23.5.2006 8:13:10   
emaa
Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: pritisk
23.5.2006 8:39:51   
Anonimen
naja!user posted image user posted image
ja, sej jst sem si tudi rekla...hvala bogu za IVF...Jst sem bila že itak 100%, da me čaka epruvetka,sva že tudi denarce nabrala. No in potem pa tole, da lahko kar po naravni...me je kap!In to ti kar malo dvigne krila in spet začneš sanjati in upati...No ampak jst bom z obema roka zagrabila tudi IVF, če drugače ne bo šlo.
Lahko pa povem, da včeraj popoldne in zvečer ni bilo nobenega pritiska in sva telovadila, kot norcauser posted image !Kakšen pritisk, kaj je to?user posted image
In tko kot si rekla k**c gleda te plodne dni, nič se obremenjevat pa bo!
Ja, drži pesti..tesno jih stisni!user posted image
Pa seveda, čestitke tudi tebiuser posted image user posted image !
Kot vidim boš imela "oktobrčka".To bo en faconar alli faconarka...oktobra smo sami najboljši!user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: pritisk
23.5.2006 11:26:47   
naja78
super poopsie,ker tako razmišljaš.sem enakega mnenja.user posted image drži se.tako se dela punca.

emamair:kaj slišim....evo tvoja sreča je dvojno poplačana!!!čestitke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?