|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PONOVNA NOSEČNOST???
8.3.2006 14:58:56   
P_pikica
Pozdravljene!
Imam vprašanje in sicer, če je tukaj katera, ki je kmalu po porodu spet zanosila in kakšne so njene izkušnje ali mogoče anekdote...

Poljubčki od moje male Najeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
8.3.2006 16:00:26   
Naty*Taja
Nam je ratalo 6. mesec po porodu  user posted image . Smo ga namerno delali. Anekdote? - Sprva nihče ni verjel in so misli,da se hecamo, kljub temu, da sva povedala, da nameravava takoj met še enga. Je pa zdej dost anekdot in prigod, ko mali že hodi sem in tja in je naporen 300 na uro, jaz pa v 5 mesecu... Dobro, da imam atija,pa svaka pa tasta in predvsem zlato taščo!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu P_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
8.3.2006 16:14:49   
petraz
Tudi jaz sem najprej razmišljala v tej smeri, nakar sva se odločila, da bova počakala, da bo tamali star kako leto. Če pa se nama slučajno prej zalomi, pa bova prav tako zelo, zelo srečna.user posted image

(odgovor članu P_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
8.3.2006 19:19:54   
Jančika_
5 mesecev po porodu sem zanosila - čisto nenačrtovano. Polno sem dojila in še sploh nisem imela M. In na podlagi strašno pametnegauser posted image razmišljanja, češ "saj prvega sva delala celih 7 mesecev", se 2x nisva zaščitila.

Ko sem začela opažati vedno več čudnih znakov, sem naredila test in bila popolnoma šokirana, ko sem zagledala dve črtici. Po nekaj urah strmenja v tisti test sva se pa oba z možem začela zelo veseliti. Veselja pa je bilo po skoraj treh mesecih žal konec, ker sem po enotedenski krvavitvi spontano splavila.

In ker sva se tega otroka tako zelo veselila, sva se odločila takoj spet poskusiti. Po prvi M po abraziji sem spet takoj zanosila, a žal spet splavila. Potem sva si vzela 4 cikluse pavze, da sem psihično prišla k sebi. Ratalo je v prvo in zdaj sem noseča točno 23 tednov. Razlika med otročkoma bo slabi 2 leti (23 mesecev).

(odgovor članu P_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
8.3.2006 21:29:41   
lelaval
6 mesecev po prvem porodu sem zanosila. Sva se odločila, da bova hitro imela še enega. In že od besed sem bila noseča. user posted image  user posted image   Tako, da je med njima 16 mesecev razlike. Vedno bolj se ujameta v igri in vsem. Sicer pa ne morem rečt, da je bilo ne vem kako hudo, čeprav sva bila za vse sama. Še dobro, da  user posted image takorekoč vse naredi.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu P_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
21.3.2006 19:56:27   
Micy
Hoj.
Jaz ti lahko povem zgodbo moje sestre.
Zanosila je 4 mesece po porodu, to je bila tretja nosečnost.
In do začetka 8 meseca je bilo vse uredu potem pa so se začele težave, maternica ni bila spočita in je v začetku 8 meseca dobila krče in se odprla 3 cm, mogla je it v bolnico da so ji ustavili porod.
No na srečo se je umirilo, dobila je obliž in tablete proti krčem. No 13.2. je rodila fantka ki bi ga kmalu imela v avtu.
V porodnišnico jo je mož pripelajal ob pol petih zjutraj letel v porodnišnico zavpil dajte voziček ker mi bo v avtu rodila, samo v porodno so jo prpelal tud preoblekli je niso v svojih cunjah je rodila samo hlače so ji dol uzel pa je bil pikec zunaj. Petnajst do petih je rodila. Če nebi njen mož prevozil 4 rdeče semaforje bi rodila v avtu.
aja petnajst čez šteri sta šla pa od doma in imata 25 minut vožnje.

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
5.4.2006 16:27:12   
Dadi
Tudi nas je 6 mesecev po prvem porodu doletelo novo bitjece. Sprva sploh nisem dojela da sem noseča, k je CB pokazal črtico...sem rekla da nisem, pol je pa mož pogledal je pa reku seveda si. Sem še enkrat preverjala tista navodila na škatli in test in pogruntala da je res. K da bi bila mal bukova. Še dobro da je bil mož zraven.user posted image  Jah zdej jih pa mamo iz črtic otročke....vsepovsod sta in cel dan zapolneta, tako da ni veliko časa za RR.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
11.4.2006 17:47:59   
Anonimen
Jaz sem zanosila 9 mesecev po porodu. Želela sem si še enega otroka pa sem si rekla ko bo pa bo, saj ne bo tako kmalu in sem ful hitro zanosila. Očitno si bolj ploden če že enkrat rodiš ali pa je bil slučaj. Tako bom v juniju spet mamica.

Težav nimam nobenih, nosečnost je šla ful hitro mimo mene, saj moram skrbeti za sina in je 7 mesecev minilo kot bi mignil. Dobro se počutim, tamala brca kot nora, medtem ko sin ni in  sem se bolj sekirala. Tudi nuhalna je bila pri sinu slabša, zdaj pa ful dobra. user posted image

Pri meni ni torej nobenih razlik, vse od zanositve naprej poteka super, kaj pa bo ko bosta tu dva mala mulčka bomo pa videli. Pomoje bom čisto hin, če bo tudi tamala tako divja kot je Alex, a se bo že uneslo. Pozdravčkeuser posted image

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
11.4.2006 18:19:16   
Seven*
Dadi, a ves da imamo zeeelooo podobno stare otrocke? Jakob 3.6.2004, Ema pa 31.8.2005...

Tako da.. Tudi jaz sem zanosila 6 mesecev po porodu. Brez menstruacije, tako da bo zdaj pocasi ze skor 3 leta od zadnje menstruacije... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
12.4.2006 0:05:58   
Anonimen
HEY,

Jaz bi pa rada vprašala kako izgleda življenje z dvema otročkoma pri tako majhni razliki kot ste jo imele ve. Rodila bom junija, tamal je zdaj star 15 mesecev in je praktično še dojenček. Zdaj pa bom dobila že novega.

A bo ful kriza?Kaj bo ko bo en zaspal, drugi pa začel jokati?

Ali mi lahko katera opiše svoje izkušnje, bom zelo veselauser posted image user posted image user posted image


Hvala vsemuser posted image  

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
12.4.2006 9:15:20   
Lu
Ojla!

Tudi mi smo rekli, da bomo takoj delali še na drugem in tako nama je uspelo, ko je imela Maja 10 mesecev. Razlike bo 19. Sprva pravijo, da je kar kriza, ampak po 1 letu se baje stanje izboljša. Tudi meni je full fajn, ker Maja obožuje otročke in mislim, da se bosta oba kar fajn zamotila.

Ima pa kolegica razlike 16 mesecev pa je rekla, da je bil prvi mesec kriza, zdaj je pa že dokaj OK. Ji bolj dela problemčke tavelka kot maliuser posted image


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
19.4.2006 18:08:22   
Anonimen
Lu, hvala ti za odgovor.

Otročka se že zelo veselim. Saj jaz bi imela 3, a moj je kar trdno zasidran pri 2. Vem da bo naporno, a potem bo luštno, ko se bosta skupaj igrala, zdaj se pa moj samo mene tišči.

Pozdravček

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
19.4.2006 19:59:37   
Anonimen
Od mojega bratranca žena je zanosila 3 mesece po porodu, ponesreči.

Jutri ima tavelika eno leto, ona ima pa drug teden rok.

Občudujem takšne ženske, ki so sposobne tole dat skozi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
6.5.2006 22:15:40   
Anonimen
I

Občudujem takšne ženske, ki so sposobne tole dat skozi user posted image


Tudi jaz!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
6.5.2006 22:51:49   
sarazan
Jaz sem pa tista, ki ima manj kot leto mlajšo sestro (13 dni), pa vam moram povedati, da ni čisto nujno, da se pri taki mali razliki otroka potem skupaj igrata.
Midve s sestro se nisva (od nekje mojega 6 leta, kar se še spomnim), saj imava popolnoma nasproten si značaj in še danes, ko sva že obe mamici, nimava prav veliko skupnih točk, razen skrb za otročke user posted image . Jaz sem se bolj družila in igrala s prijateljicami vrstnicami iz bloka, sestra pa s sestrično, ki je bila od nje 4 leta mlajša!

No, pa vseeno vam želim, da se bodo vaši otroci radi igrali skupaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: PONOVNA NOSEČNOST???
9.5.2006 12:53:49   
malika
jaz sem zanosila(načrtovano, brez M), ko je bil prvi star 10 mesecev; narazen sta leto in pol

Priznam, da je bilo na začetku ful težko,zdaj pa je iz dneva v dan lažje.
In zdaj, si jaz želim še enega, moj pa noče več -ma saj ga razumemuser posted image

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?