|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuskus
18.4.2006 7:49:44   
Maleal
Kako ga pripravite za user posted image ?Nekje sem zasledila da s smetano pa sem šla iskat za nazaj pa ni nobenga recepta.Ali nardite samo tako kot piše v navodilu,kaj pa ponudite zraven?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuskus
18.4.2006 21:12:00   
Gina
Meni je kuskus tako zelo dober, da ga naredim večkrat kar za vso družino. Meni je najboljši ob zrezkih v smetanovi omaki ali ob zelenjavni omaki (oboje naredim čisto simpl, popražim najraje por, če ga nimam pa čebulo, potem pa dodam ali meso, na koščke zrezano, ali pa zelenjavo, kar imam doma. Dodam začimbe, potem pa za h mesu veliiiiko sladke smetane in malo peteršilja, za h zelenjavi pa ponavadi malo paradižnika, svežega ali mezge, lahko pa tudi smetano, če ti je ljubše). Naredim ga - kuskus pa vedno samo tako, kot piše v navodilih. Vržem ga v slan krop, ki mu dodam žličko olja, pokrijem in pustim stati 3 minute. Potem dodam še majčkeno masla in razdrobim z vilicami. Njami. Edino pazit moraš, da ne kupiš kakšnega kuskusa, ki se "razkuha", spacka. Nekateri francoski kuskusi so taki, pa so potem meni zanič. Mora ostati cel, v zrncih. Meni je še najboljši naš, domač navaden - iz vrečke, se mi zdi da 250 gramske, mojemu pa bio kuskus - je bolj temno rjav.

Ena moja kolegica ga dodaja zelenjavnim juham na koncu, da jih zgosti. Tudi dobro.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuskus
18.4.2006 21:22:12   
Anonimen
Jaz sem ga delala tako, kot piše na navodilih, pa kakšno zelenjavno omako zraven.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuskus
19.4.2006 12:06:16   
Maleal
Hvala GINA,bo danes na jedilniku.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kuskus
24.4.2006 20:49:13   
Annny
Jaz osebno  kuskusa ne maram, ga pa naredim velikokrat za druge tako, kot je napisala Gina.Moja tašča ga naredi tudi podobno kot mlečni riž (ga zameša v mleko, doda sladkor in ponavadi malo kakava)- za otroke. Naji je všeč, jaz pa še nisem poskusila.Se mi pa zdi super, ker je tako hitro pripravljeno in pade na naš jedilnik vedno, ko v zadnjem hipu ne vem, kaj biuser posted image  Lp

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?