|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LAPARO
24.4.2006 11:55:14   
hati
Tiste ki ste že imele laparoskopijo....

Zanima me namreč, če se po operaciji lahko samam odpeljem domov. Moj možek bo na žalost tisti teden službeno odsoten. Sedaj razmišljam, če bi šla z avtom tja, ga tam parkirala in se potem po odpustu iz bolnišnice odpeljala sama domov. Ene ste govorile o bolečinah zaradi plina?user posted image   A so te včasih tako močne, da ne bi mogla vozit?

Malce nerodno mi je kogarkoli prositi, ker bi si ta oseba morala vzeti dopust.....

Hvala za informacije.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LAPARO
24.4.2006 12:01:36   
Špelka
Glej. Jaz sem celo ostala 1 dan dlje kot je nujno potrebno po laparo v bolnici, pa ni bilo nobenih zapletov. Torej sem šla domov šele 2. dan po laparo. In bolečine so bile še vedno takšne, da sem komaj sedela. Da bi morala menjat nogo iz stopalke za plin na bremzo, ni bilo govora. Jaz ti vseeno priporočam, da si urediš prevoz kako drugače. user posted image  Je pa res, da sem jaz poleg laparo imela tudi histero......

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LAPARO
24.4.2006 12:06:48   
Anonimen
hati, v soboto sem prišla iz bolnišnice, 1. dan po operaciji in ti polagam na srce, da ne voziš. Mene drugače ni tako zelo bolelo ampak, ko je prišel dragi po mene, sem čutila vsako luknjo na cesti kokr, da bi se po nevem kakšnih kucljih vozila. Upam, da te bo lahko prišel kdo iskati!
Vso srečouser posted image

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: LAPARO
24.4.2006 12:10:06   
hati
Uffff madonca Špelka.... jaz si sploh ne znam predstavljat tega.... še nikoli nisem bila v bolnišnici ( no pri dveh letih, na operaciji slepiča, ampak se ne spomnem) tako da je vse skupaj en tabu zame... se kar sama sebi smejem, ker bom definitivno spakirala en kup stvari za s seboj... bom menda potrebovala kak seznam... v stilu...kaj vzeti v bolnišnico.... No ja bom pa nekako provala uredit, da me nekdo pride iskat....mene in avto....

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: LAPARO
24.4.2006 12:11:34   
hati
Mater zgleda da sem jaz res ena naivka....

Poopsie... kolko dni pa si bila v bolnišnici... 3? 

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: LAPARO
24.4.2006 12:14:40   
Anonimen
V četrtek sprejem, petek operacija in če je vse v redu načeloma greš tretji dan domov, torej zame je bila to sobota. Ampak po eni strani to ni dobro, ker kar malo pozabiš, da si bil komaj operiran. Prvič pred leti, ko sem imela laparo sem bila v bolnišnici v Celju celih 6 dni , v Lj je očitno ful gužva zato puščajo domov prej...In potem kar zgubiš občutek, da tako malo časa mine od posega in se moraš res čuvati tako, da je res dobro da si urediš prevoz.

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: LAPARO
24.4.2006 12:27:34   
Špelka
Čao, Hati. Pri meni je bilo tako, da sem bila sprejeta v ponedeljek. Že v nedeljo pa sem morala doma poskrbeti za notranje čiščenje (klistir). user posted image  Še isti dan sem bila operirana (ob 10h). No, naslednji dan bi šla lahko že domov, vendar sama še nisem hotela, ker se pač še nisem počutila. Tako da lahko zahrtevaš tudi podaljšanje. Komentar zame je bil: "Ja, gospa, sej vas ne podimo domov". user posted image  Drgač pa ti tko grozn, amo vozit pa raje res ne.

LP, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: LAPARO
24.4.2006 12:44:40   
naja78
priporočam prevoz do doma,čeprav priznam da bi jaz lahko tudi vozila.
bolečin praktično nisem imela.tudi doma ne,bolj občutjiv in napet trebuh,pa prdkanje  in riganje ti ne uide.user posted image user posted image
rame znajo malo bolet,ko globoko vdahneš,drugač pa ni panike.vsi so v lj zlati,verjamem pa da tudi drugje.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: LAPARO
25.4.2006 8:29:10   
JEŠA
Hati jaz sem imela Laparo 30.03. In nisem mogla vozit. Bolelo me je še kar, težko sediš, se dviguješ in zelo zelo počasi hodiš.

Mene je kar bolelo 1 teden, pol pa vdno bolje,...

Srečno.

Ješa

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: LAPARO
25.4.2006 14:30:45   
artepa
Po laparo sicer nisem imela bolečin, a ko se se vozila sem čutila vsako luknjo na cesti. In okrog GK v LJ so ceste resnično obupne, to sem šele po laparo ugotovila. Da ne govorim o varnostnem pasu,ki gre ravno čez trebuh.Malce zoprno je tudi vstajanje in kobacanje na sedež v avtu. Jaz ti svetujem, da si urediš prevoz.

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?