|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolki in ortoped v Celju
27.4.2006 16:50:47   
monja79
Pozdravljene!

Opazila sem, da našemu user posted image  (star je tri mesece in pol) tu in tam nekaj poči v kolku. Sliši oz. predvsem občuti, če ga držim v naročju, se nekako tako, kot če se naredi škripec v zapestju. Če mu pri previjanju razgibavam nogico, ni opaziti nič posebnega, niti ne kaže nobenih znakov bolečine. Tudi drugače je normalno živahen, brca, pase kravice, ima apet in je dobrovoljček ... UZ kolkov ob rojstvu je imel 2A za oba kolka. Pediatrinja nam je rekla, da ni kritično in da naj za vsak slučaj tri mesece široko povijamo. Do sedaj smo ves čas široko povijali, sedaj pa tu in tam čez dan izpustimo, ker je ves nesrečen user posted image , ker ne more brcati in mu je vroče. Zanima me, če je še katera opazila pri svojem user posted image  kaj podobnega oz. kaj bi to lahko bilo? Upam, da to "pokanje" ni povezano z izvidom UZ kolkov.


Pa še nekaj me zanima. Pri odpustu nam je pediatrinja rekla, da nam bo ortoped poslal vabilo za pregled pri treh mesecih, vendar do sedaj še nismo nič dobili. Zanima me, če ste tiste, ki ste iz Celja dobile vabilo od ortopeda domov, ali ste kar šle eno sredo ob 14-ih tja, ali ste poklicale? Res ne vem kaj naj naredim user posted image ?

Že v naprej hvala za odgovoreuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolki in ortoped v Celju
27.4.2006 19:10:39   
mia-2
Mi smo šli kr tja na sredo.Star je bil 3 mesece.Moraš pa imeti napotnico.Našemu je tudi povsod pokalo gležnji, kolki,... pa je minilo sedaj je star 1 leto.Pediatrinja je rekla da je to normalno.

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?