|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   angina ali kaj?
30.4.2006 22:30:36   
Magi*
po enem zdravem tednu smo spet bolani. začelo se je včeraj z visoko vročino in brez drugih znakov bolezni. ker je vročina brez posebnih znakov vztrajala tudi danes, smo se odpravili k dežurnemu. tudi zdravnik pri pregledu ni videl nič posebnega: žrelo bp, pljuča bp... hvala bogu mi je prisluhnil in ji pregledal kri. levkociti povišani na 25.000. nato ji je pregledal še vodo, ki je bila v redu in dobili smo Hiconcil - diagnoza: bakterijsko dogajanje. popoldne se je pa začela nenormalno sliniti in sem ji s svetilko pogledala v žrelo in kaj vidim: natečeno, rdeče in polno belih pik. a je to angina? a smo dobili pravi antibiotik? kdaj naj bi antibiotik "prijel", ker mala noče nič jesti in piti. in seveda je nenormalno jokava.

se opravičujem za nevednost, ampak do zdaj na srečo nisem imela dosti opraviti z anginami in podobnimi boleznimi.

lahko noč, Magi

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: angina ali kaj?
30.4.2006 22:52:31   
Pikabu
Pri nas je bilo podobno. Visoka vročina, drugih znakov pa nobenih. Takoj, ko jo je pogledala, je rekla, da ima slinavko, da ima žleze v ustih zatečene, potem jo je bolj pregledovala in je ugotovila, da ima vnetje ušes, tako da ni znala točno povedati, ali je vročina zaradi ušes ali ima res slinavko. Med vikendom in prazniki pa pri nas ne dela laboratorij, tako da ne vem, kaj bi tam pokazalo. nisem sicer Emi gledala v usta, kakšno ima, ampak se mi zdi, da bi glede na znake, ki jih opisuješ lahko bila tudi slinavka. Nam je rekla, če vročina v dveh dneh ne pade, naj pridemo nazaj. Na srečo smo vročino zbili, tako da se je danes že igrala, je pa bolj umirjena. Včeraj je pa cel dan ležala. Glede na to, kako je sicer tak otrok, ki ne zna biti niti sekunde pri miru, sva bila precej začudena. Tudi mi smo dobili hiconcil, pa je rekla, da bi v obeh primerih moral učinkovati, tako da če imate to, bo tudi pri vas pomagalo.

Pa čim prej naj gre na bolje.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: angina ali kaj?
30.4.2006 22:58:04   
Magi*
Pikabu, jaz sem tudi na slinavko pomislila, pa sem mal po netu iskala in je to menda virusna zadeva - zakaj torej antibiotik.

mah ja, saj vem, brez veze po netu medicino študirat;) upam, da bo tale antibiotik pozdravil naše male. šibam, pikica se je zbudila... 

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: angina ali kaj?
30.4.2006 23:06:22   
Pikabu
Jaz se kaj dosti nisem ukvarjala s tem. Antibioitk smo ji začeli dajati, s calpolom smo ji vročino zbijali. Sem imela samo to v mislih, da bo čim prej bolje. Je pa res, da gre pri nas za kar precej hudo vnetje ušes, čeprav je zanimivo, da ni nič jokala, ko sva jo spraševala, če jo kaj boli, je vedno rekla, da ne, tako da ne vem, kaj bi bilo vzrok. Nima pa kaj hujšega v ustih, baje tudi afte nastanejo, ampak naša nima nič. Imam pa včasih občutek, da tale hiconcil kar malo tudi za preventivo dajo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: angina ali kaj?
30.4.2006 23:22:55   
sjug
Ker je bila kri slaba, so antibiotiki čisto prava stvar. Tudi pri nas smo imeli neko podobno bakterijsko zadevo. S tem, da sem imela samo jaz bele mandeljne, otroka pa samo visoko vročino in zanič kri. Dobila sta Zinnat, ki je precej hujši kot Hiconcil. Tako, da sem prepičana, da je pravo zdravilo in bo hitro bolje. Želim vam čim hitrejšo avitev, pa zdravila jemljite do konca vseh 10 dni. LPS

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: angina ali kaj?
1.5.2006 8:36:40   
Magi*
hojla punce!

izgleda, da je antibiotik prava stvar!!!!

smo že malo boljše volje, čeprav še vedno zelo bogi. še vedno se slinimo, aft v ustih ni, žrelo je videti grozno, ampak nekaj malega smo celo spali. tudi vročina je padla iz 40 na 37,7 - USPEH.

tudi mi vam želimo čimprejšnje okrevanje.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?