|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje + duda = problem
6.5.2006 1:22:49   
Sonrisa
Moja user posted image  je stara dober mesec. Ker je na začetku hotela kar naprej samo sesati, pa naj je bila to moja bradavica, moj prst, njeni prstki, cela njena pest ... sem ji ponudila dudo. In zdaj imamo problem, ker se ne zna več dojiti! user posted image  Cmoka, grize samo bradavico, če pa mi jo že uspe pravilno pristaviti, pa ne zdrži v takem položaju in stresa z glavico toliko časa, dokler ni moja bradavica v vlogi dude. Očitno ima sesalno zmedo ali kako se že temu reče. Zdaj je dva dni brez dude, posledica tega je, da nonstop išče nekaj za v usta. Pa jo pristavljam vsakih 15 minut, če je treba. Tudi mojega prsta se ne brani, čeprav je takrat, ko je imela dudo, močno protestirala, če si ji jo zamenjal s prstom. Poskusila sem z vsem, kar sem prebrala, da naj bi učinkovalo, pa ni nič pomagalo. Bojim se, da zaradi tega premalo poje in da je lačna, ker ima preveč zraka v želodčku zaradi hlastanja. Zvečer sem ji poskusila dati adaptirano mleko in ga je popila 20 ml, čeprav sva se pred podojili in je dajala občutek, da je sita. Nekaj časa tudi po flaški ni znala piti in je cucelj samo lizala, ko pa je pogruntala, kako stvar funkcionira, je sicer pila, ampak je zraven cmokalo, da je bilo veselje.
Kako naj rešim zmedo in jo pripravim do tega, da bova začeli nazaj normalno jesti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje + duda = problem
6.5.2006 17:23:42   
tincci
Opusti dudo pa flaško!! Po moje. Moja je imela na začetku tudi tak sesalni refleks (no, še zdaj ga imauser posted image ), pa so me od patronažne do sester v porodnišnici strašili, da ne bo šlo brez dude. Pa je. Mine tudi ta faza, ko bi skos sesala. Sem pa jaz tudi takoj vidla, da ne zna dude potegnit niti flaške, ker je drug princip in valjda je potem zmedena. 

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje + duda = problem
6.5.2006 21:51:18   
Seven*
Vztrajaj z dojenjem in zaenkrat pozabi na dudo in flasko. Ko bo zadevo osvojil (teden ali dva), mu lahko dudo in flasko vrnes.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dojenje + duda = problem
6.5.2006 23:37:06   
natalia
dober večer,

se strinjam s Seven, zaenkrat pozabi na stekleničko, ker se še prehitro navadijo na udobje pri sesanju, ker če je spila samo 20 ml, potem še ji ni sile da bi bila lačna.

zdaj pač moraš biti potrpežljiva, pristavljaj čim bolj pogosto, saj bo minilo. za dudo pa ne vem, če je isto škodljiva kot pri steklenički. moja je sprejela in dojenje in dudo.

lep pozdrav

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?