|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 13:40:20   
Anonimen
Moj otrok je star 4 mesece in ne mara igrač- ko mu dam v roke igračo jo hitro vrže iz rok. Ko mu naštimam lok z igračami na ležalnik se zjoka, tko da jih moram hitro odstranit, na igralni blazini pod mostom je ves nesrečen. Vedno gleda ljudi, ki so okoli njega, nikoli se ne zamoti z igračami. Tudi ko mu jaz kažem igrače, gleda mene v oči in v usta kaj govorim, nikoli ne gleda igrače. Ima en cel kup igrač, tko da bi blo zlo čudno če mu nobena izmed njih ne bi bila všečč.

A je to zlo čudno? user posted image user posted image  A ima katera še podobne izkušnje. Kdaj naj bi otroka začele zanimati igrače? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 13:53:56   
Anonimen
kaj pa če mu daš mašno od daril? kakšno malo večjo, ali pa kakšen čumeč svetlčeč papir? poskusi, pri nas so bile te mašne, 2, navezani na ročaj lupinice, prva igračka, zares vredna svejega denarja.user posted image  z njima se je igral kakšen mesec ali dva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 14:06:27   
benika
Naš še pri 8 mesecih ne mara igrač prov preveč. Najraje ima igralne ploščice iz pene, pa še to samo zato, ker lahko vleče ven like iz sredine. Drugače pa porajta še kuhalnico in plastični lonček in to je to. Ima pa polno takšnih in drugačnih igrač, ampak očitno mu ne potegnejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 14:13:45   
dana
Naš je pa star 15 mesecev, pa ga igrače sploh ne zanimajo. Kadar je notri stalno za njim lavfam, ker mu je v kopalnici všeč metlica (za WC), v kuhinji pokrovke pa kuhalnice, pa tako naprej. V otroško sobo sploh ne gre, pa ima tam cel kup igrač, sem pa tja privleče en tak mal večji plastičen avtomobil na katerem lahko sedi in se potem mal poganja, ampak to samo kakih 5 minut.

Ko pridemo pa ven je pa itak vse tako zanimivo, da igrač (kanglice, lopatke itd.) sploh ne opazi.

Meni so te ne zdi nič hudega, vsak ima pač svoj način igranja.

Tako da se ti ni treba nič sekirat,

dana

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 14:52:44   
TVN
Se pridružujem. Naši punčici je tudi najbolj zanimivo doganjanje v živo - ko se kaj dela v kuhinji, pa ko otroci na igrišču mečejo žogo na koš, ipd. Pri 3, 4 mesecih je bilo zelo podobno kot pri tebi, no, sedaj lezemo proti 9. mesecu in se stanje nekoliko izboljšuje - ima nekaj favoritov pri igračkah, vendar še vedno ni ravno navdušena nad njimi.
Se strinjam s predhodnicami - vsak otroček je svet zase in se "igra" na različne načine. Nasploh pa je tako ali tako priporočljivo, da nima preveč igrač. Otroka preveliko število samo zmede. Tako imamo mi "aktivnih" samo 5 igračk na previjalni, 1 na lupinici ter igralni lok, lego kocke in žogico na tleh na igralni blazini. Vse ostale igračke smo spravili za kasneje....

_____________________________

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 15:13:18   
kati*
po mojem je pri 4m absolutno prezgodaj pričakovati, da se bo otrok kar sam igral - počakaj če malo! Mi smo tudi kupili igralni lok pri 3,5m in nikoli ni zdržal notri več kot 5-10 min. Zdaj pri 7,5m je pa pravi hit in tud igrače so zakon (lahko se sam igra tud po 1/2 ure). Res pa je, da so med vsemi igračami včasih najbolj zanimiva kuhalnica in plastične flaše. user posted image

_____________________________

lp, K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 15:26:21   
kati*
še to bi dodala: moje opažanje pri Luki je, da so mu bile (in so bolj ali manj še zmeraj) všeč bolj enostavne igrače - enostavnih oblik in ene močne barve. Pravzaprav je težko v trgovini dobiti take igrače. Dolgo časa mu je bila najboj zanimiva popolnoma navadna ropotulja.

_____________________________

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 18:20:17   
trdozimc
Našega so tudi jezile igrače na loku v ležalniku, pa sem ugotovila, da jih zelooooo težko doseže in ga jezijo. Pod lokom pa se tudi ni hotel igrati, dokler ga nisem enkrat pustila samega za pet minut (drugače je skoz gledal mene) pod lokom na tleh. Sem mu pa morala igračke malo spustiti, da jih je dosegel, bolj so mu všeč velike in enobarvne, pa take ki cingljajo. Igra se od tretjega meseca (ne dolgo, najprej 3 zdaj že do 10 ali 15 minut). Ni pa to nikoli nadomestilo za človeško družbo!!! Ne obupaj user posted image  so različni!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 18:48:16   
natalia
kaj pa revije. moja je stara 4 mesece in najraje gleda obraze iz reklam ali revij in se z njimi pogovarja..user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: moj otrok ne mara igrač
24.5.2006 20:52:08   
Anonimen
To je še zelo majhen otrok; ne moremo pričakovati od njega, da se bo pol ure igral z neko igračo.

Mala Mič se igra z igračamo šele potem, ko preseže starost, napisano na navodilih za 2 do 3 mesece. Z igračami, namenjemi 3+, se je začela igrati šele pri 4,5 do 5 mesecih in naprej.

Prej si je full ogledovala copatke, nogavice,....in šumeče vrečke in ostalo embalažo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?