|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   genetski posvet - rezultati
26.5.2006 6:48:10   
mirjamca
Marca sva bila zaradi ponavljajočih se splavov s partnerjem na genetskem posvetu na genetiki, ki je v porodnišnici v Ljubljani. Po genetskem posvetu so nama odvzeli kri za preiskave rekoč, da bodo rezultati v roku 3 tednov do 1 meseca, če pa bi bilo kaj narobe naj bi naju tako in tako obvestili po telefonu. No, sedaj sta mimo že dva dobra meseca, o rezultatih pa ne duha ne sluha. 14 dni nazaj sem poklicala tja, rekli so, da preiskava še vedno poteka.
Ali se je kateri od vas to tudi tako vleklo?

Hvala in lep dan, Mirjam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: genetski posvet - rezultati
26.5.2006 7:52:45   
anadejka
Ohhhh groza.Zdej si me pa kr mal zamorila user posted image ,namreč moj mož ima tudi genetske preiskave 9.6.,pa so nama tut rekl da dobiva izvide čez en mesec po pošti domov.Tok me jezi ker se dobesedno delajo norca iz ljudi in delajo obljube ki jih ne morejo obdržati.
Men je sestra ko sem šla moža naročit neki razlagala,da same preiskave trajajo najmanj en mesec,ne vem več zakaj,ampak je baje full zakomplicirano.
Upam da ti katera druga da boljši odgovor.

LPA

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: genetski posvet - rezultati
26.5.2006 12:26:23   
aleksandra 78
jaz sem tekom studija imela prakso tam in sem videla da so reagenti za nekatere preiskave zelo dragi, pa cakajo da se zbere vec vzorcev, ki jih lahko hkrati naredijo.
Za nekatere preiskave pa posiljajo vzorce nekam v tujino- mislim spanijo ?! , tako da zaradi tega tudi traja

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?