|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:34:30   
Anonimen
Že skoraj dva tedna je od tega, vendar enostavno ne pridem k sebi. Neprestano mi gre po glavi izjava bodoče tašče. Torej stvar je takšna. PDP imam 18.7. (sredi dopustov). Bodoča tast in tača sta se pač odločila, da jima več pomeni dopust kot rojstvo prvega vnuka oz. vnukice in si planirala dopust od 20. do 30. julija. Ampak to še ni tisto kar me je tako prizadelo. Mojega fanta je pred mano enostavno vprašala ali bi šel tudi on z njima na morje user posted image . Od presenečenja nad njenim vprašanjem sem obstala kot vkopana - halo kaj si pa misli? Da bo fant odšel z njima na dopust mene pa pustil samo (mogoče še ne bom takrat rodila ali pa bova imela pravkar rojenega otroka). Fant ji je seveda takoj odgovoril, da niti slučajno ne gre nikamor, saj mora biti z mano. Njana izjava me je tako prizadela, da še danes enostavno ne pridem k sebi. Drugače sva z bodočo taščo imeli dober odnos, od te izajave pa sploh ne vem več kaj naj pričakujem od nje. Kaj se vam zdi? Preveč kompliciram ali sem upravičeno prizadeta? LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:36:08   
Anonimen
user posted image upravičeno prizadeta! mislm halooo!!! js sem bla prizadeta k je moj brat planiral in bil takrat na morju ko sem js 14.7. rodila tiso! grrrr! folk pa je brez pameti! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:40:09   
Anonimen
A bo tašča pri porodu?
Najbrž ne, zato ne vem, v čem je problem.

Po porodu boš pa spet pisala, češ "tašča se preveč vtika". Res vam ni nikoli prav, ženske user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:44:47   
andrejka82
Upraviceno si prizadeta! Pa kaj te misli ta baba?! Mene bi verjetno na rit vrglo ce bi dozivela kaj takega, pa imam tudi ornk zlehtno tasco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:45:32   
smrka
meta si preskocila to da je tasca povabila tudi svojega sina na dopust,.. neglede na to da ji bo nevesta rodila takrat.. mislim ok, naj gre na morje, sam da pa povabi sina .... nevem.. mogoce se je hecala.. ker nevem kako bi to lahko ena pametna oseba lahko rekla.
Anonimna, ce gre tasca na dopust kar naj gre. Ti bos uzivala v objemu otrocka.. ona naj si pa rit namaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:45:55   
muki1
Tej tašči se res malo vozi. Ljubosumna je, bi rekla. Mene bi tudi v luft vrglo,če bi sina povabila na morje, kaj si nora....... to da je pa ni doma na rok, bi me sploh ne toliko ganilo, ampak da sina vabi s sabo, jejhatajej.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:47:31   
total
Definitivno je ljubosumna,bolana ženska,ne sekiraj se.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:48:23   
Jančika_
Moji starši so tudi imeli dopust tam nekje, ko sem jaz imela rok. Ampak mene to ni motilouser posted image .  Sicer so potem prišli pravočasno nazaj, ampak tudi če bi rodila prej, se ne bi sekirala.

Ta, da je vprašala fanta, če bi šel zraven, je pa res huda. Mogoče pa gospa enostavno ni nič razmišljala in pravzaprav ni mislila slabo? Če sta do zdaj imeli dober odnos, poskusi iti preko te izjave.

Jaz sem se s taščo super razumela (je žal že pokojna), pa je tudi enkrat prijavila eno tako, da me je kar spodneslo - a sem videla, da se je zelo nerodno izrazila in da ni nič pomislila, preden je butnila tisto ven. In da res ni mislila nič slebega. Me je malo žrlo, a sem se odločila, da pozabim. In tako sva se do njene smrti še naprej imeli radi in se dobro razumeli.

Sicer boš pa kmalu videla, kako se bo tašča v prihodnje obnašala do tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:49:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Preveč kompliciram ali sem upravičeno prizadeta? LP


Kompliciras ne kaj hudo veliko.. ceprav res ne vem kaj naj mi pocnemo s to informacijo.. user posted image

Prizadeta pa nisi upraviceno.. Upraviceno si prizadeta samo v primeru, da bi ti prizadela sama sebe.. pa se takrat je to tko tko.. Ce bi ti naredila nekaj, kar ne bi mogla verjet, da si naredila.. in bi s tem sebe razocarala.. pol ok.. Za pocetja drugih, pa smo vedno neupraviceno prizadeti...
Bo ze prisla na mino... ce je kaj slabga mislila..  brez skrbi.. Vsak pride..

Mame so se posebno problematicne.. ker ona v tebi vidi konkurenco.. ker ima njen sin zdaj mogoce raje tebe kot njo.. zvisela je.. in morda se tudi ona sprasuje, ce je upraviceno prizadeta.. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 14:58:29   
Gina
Jaz se strinjam z Jančiko.

Zakaj bi bila ti prizadeta, če gre tašča na dopust? Drugi ljudje imajo svoje življenje, saj ni nujno, da se morajo otroka enako mnogo veselit, kot se ga ti. Seveda bi bilo fajn, zelo fajn, ampak nujno pa ni to za tvojo srečo
.
A veš za kaj bi se jaz vse lahko razburjala. Npr. moj oče je rekel, ko sem tretjič zanosila in ga vprašala, če je kaj vesel: Zakaj bi pa bil vesel?. Moj brat ni prišel niti pogledat mojega tretjega otroka v porodnišnico, še čestitke mu ni poslal. MOja bivša tašča ni prišla pogledat mojega prvega otroka, njenega prvega vnuka tri mesece, pa v isti hiši smo živeli, ker smo mu dali tako ime, ki njej ni bilo všeč....pa še ti lahko pišem.
A jaz naj se pa zato razburjam, daj no mir, ne morem biti odvisna od ljudi, ki jih ne brigam, niti jih ne brigajo moji otroci. Jaz se ne glede na to, lepo obnašam do vseh teh ljudi. Ne zaradi njih, zaradi sebe. Če bi se jezila nanje, ali če bi jim zamerila, bi se zgolj in izključno jaz slabo počutila. A zdaj naj pa kaznujem sebe, ker so oni čudaški ali pa samo drugačni od mene, ali ker se nikoli niso poglabljali vame in me posledično sploh ne poznajo, čeprav so z mano živeli? Bolje se je osvobodit pričakovanj in zamer. S tem se rešiš marsikaterih čudaških misli, ki ti bi sicer krojile možgane. A ne vidiš, da se zdaj sekiraš že cel teden samo ti, to je brez smisla. Imej se rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 15:16:19   
Pupica
Mene ne bi motilo, če gre takrat na morej, ker ne želim da je pri mojem poroduuser posted image Prav tako bi preživela prve dneve samo z mojim lubijem ob sebi...ampak da bi pa njemu rekla da gre z njim. Enostavno si ne morem predstavljat. Ker gre vedno tja kjer sva midve oz vsaj jaz....

Mislim da ne pretiravaš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 15:20:27   
darjatimci
Kako prosim? In ti to osebo še naslavljaš z taščo???user posted image , sicer pa dobrodošla v naš klub v boju s taščami.user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 15:22:52   
Anonimen
Kako pa naj jo po tvojem naslavlja? A ni njena tašča? user posted image

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 15:26:34   
darjatimci
Ja seveda je,ampak je kmalu pokazala kakšne vrste, saj se razumemo, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 15:49:05   
Naja31
Ma kaj se tok sekiraš. Briga te tašča,
Problem bi nastal, če bi tvoj dragi rekel, da gre.

Se v celoti strinjam z Gino. Ne se tok obremenjevat. Moja prijateljica ki bo rodila za 1. maj, pa ni bila zadovoljna ker je tašča rekla, da za prvomajske praznike ne bodo šli nikamor, ker se jim bo rodila vnukinja. Nikoli nismo zadovoljne, a ne? user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 15:56:00   
HuAnita
Mogoče je pa hotela samo dobro, češ, da bo ubogi sine pa le imel nekaj od dopustauser posted image
No, moja mama je pa recimo kontra-ekstrem...user posted image  Ko je zvedela, da bo spet babica, si je za vsak primer kar ves mesec okoli PDP rezervirala, da ja ne bo zamudilauser posted image   Pa sem ji rekla, naj za user posted image  gre na morje,,ki ga obožuje, ampak je rekla, da ga z veslejem letos izpustiuser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
4.4.2006 16:59:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 18:06:54   
Dejča
Lahko si upravičeno užaljena - no, tudi jaz bi bila. Da si drzne povabiti bodočega očka na morje, to je višek nesramnosti!!! Ženska res nima vseh jasnih user posted image !!! Če si samo predstavljam naše - ati si je vzel 3 tedne dopusta, mami dva, sestra pa 1 teden - moževa dva sta pa že oba v penziji - vsi so bili čisto srečni, da so lahko čim prej videli svojo vnukinjo.
Priporočam, da se ne obremenjuješ preveč. Ko bo pa praznovala kako obletnico, pa zorganiziraj ti vikend na morju za vas tri.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 18:10:07   
Felicity
Ne se sekirat zaradi besed tvoje tašče. Ni vredno. Je pa res, da znajo povedat kakšno "pametno". user posted image Kot da prej ne bi pomislile na pomen besed.
Kot je napisala Vesnica24 je najbolje kar takoj odbit nazaj s kakšno premišljeno. user posted image Si vsaj bolj pomirjena in se potem ne sekiraš brez veze. (jaz tudi to počnem)

Pozabi na besede tvoje tašče in uživaj v nosečnosti & fantom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 20:25:37   
Marogica
To z dopustom te naj ne obremenjuje preveč, vsaj mene ne bi. Bo pač videla vnučka nekaj dni kasneje. Zaradi tega se svet ne bo podrl, ti pa se ne sekiraj.
Za tisto vprašanje, če bi šel tvoj fant zraven, je pa res malo bedasto in ne vem, kaj je hotela s tem povedati. Najbrž je malo čudna ali pa te je hotela prizadeti, mogoče je pa razmišljala v tej smeri, da ti njen sin v prvih dneh ne bo potrebenuser posted image . Kaj pa vem. Najbolje, da vse skupaj pozabiš....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 20:51:56   
Anonimen
Bogve kaj se bo še izcimilo iz tega. Pojma nimam, kaj je hotela s tem reči, ko je vprašala sina, če gre z njima na morje. In to kar vpričo tebe. Saj se bo kmalu pokazalo, če je imelo to kak namen. Da tako blekne slučajno ... ne vem, no.
Res najbolje, da pozabiš na vse skupaj in uživaj v nosečnosti.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 21:13:45   
Anonimen
Ne se toliko obremenjevat s taščo. Še kar nekaj let skupnega bivanja na tem svetu se vama obeta in ni nobene potrebe, da se že na začetku tako hudo sekiraš. Pač je bleknila. Verjetno ni bila ne prva, ne zadnja... To, da gresta z možem na dopust, ko boš ti rodila - pa kaj?! Saj ne bosta s tabo v porodni sobiuser posted image . Jaz bi bila neizmerno srečna, da bi imela po porodu mir... Saj bodo imeli še dovolj časa za obiske potem, ko se boste vi trije malce "navadili" eden na drugega. Predvsem se pa ne sekiraj na zalogo in ne kuhaj zamere - tvoj fant je odreagiral pametno in to je bistveno. Vse ostalo je popolnoma nepomembno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Izjava bodoče tašče
4.4.2006 21:29:16   
rija
Ali je tvoja tašča pritegnjena ali pa ji dela jezik hitreje kot pametuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Izjava bodoče tašče
5.4.2006 7:48:57   
kalbo
Ja porkaduš, a zdej, k boš pa ti rodila morjo pa vsi na trnih stat en mesec doma, pa se ne smejo premaknit nikamor. Še kako vesela boš, da ti bodo dali mir in ne boš mela polne hiše takoj po porodu. Važno je, da se tvoj fant zaveda, da mora biti s tabo, ostali so pa čisto nepomembni. Uživaj preostanek nosečnosti in se zaradi takih nepomembnih stvari ne sekiraj.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Izjava bodoče tašče
5.4.2006 7:53:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ja porkaduš, a zdej, k boš pa ti rodila morjo pa vsi na trnih stat en mesec doma, pa se ne smejo premaknit nikamor. Še kako vesela boš, da ti bodo dali mir in ne boš mela polne hiše takoj po porodu. Važno je, da se tvoj fant zaveda, da mora biti s tabo, ostali so pa čisto nepomembni. Uživaj preostanek nosečnosti in se zaradi takih nepomembnih stvari ne sekiraj.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?