|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetne prsi in dojenje
25.5.2006 9:38:52   
Anonimen
Kot že naslov pove, me zanima, če ima kakšna izkušnje z dojenjem, pri tem, da ima umetne prsi - vsadke. Po prvem otroku sem si namreč dala povečat prsi, in vem, da vsi pravijo, da dojenje ni problem, a vseeno me zanimajo izkušnje. Naj povem, da sem v 7. mesecu in se ne morem odločiti, ali naj dojim ali ne. Naj tudi povem da sem prvega otroka dojila točno 6 tednov, potem pa mi je zmanjkalo mlekauser posted image . Sklepam, da bo pri tem podobno (vem, da to ni pravilo), zato ne vem, če bi sploh reskirala, da pride do kakšne okužbeuser posted image . Gre tudi zato (pa recite da sem egoist, če želite), da se mi bodo potem verjetno povesile in nisem z operacijo verjetno nič naredila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetne prsi in dojenje
25.5.2006 9:45:11   
Anonimen
Gre tudi zato (pa recite da sem egoist, če želite), da se mi bodo potem verjetno povesile in nisem z operacijo verjetno nič naredila.


Hja, če ne boš probala, ne boš vedela, ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: umetne prsi in dojenje
25.5.2006 9:46:51   
total
Pravijo,da ni ovir pri dojenju in mislim da če sama želiš dojit pol dej zakaj pa ne,ker če bi imela vsadke in če bi imela mleka bi definitivno dojila in do nobene okužbe ne pride.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: umetne prsi in dojenje
25.5.2006 9:52:00   
beti 1
Prsi so se ti že povečale zarad nosečnosti, pa naval mleka boš tud imeli, četudi se odločiš, da ne boš prav nič dojila, tako da bo oblika prsi v končni fazi drugačna, neglede na to ali boš dojila ali ne. Mislim, da se splača poskusiti, pa tudi če samo 6 tednov, do takrat user posted image  že veliko dobi z mlekom. Pa še manj možnosti za mastitis imaš, kot če sploh ne dojiš.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: umetne prsi in dojenje
25.5.2006 11:07:01   
srki
Ma joj, ne se sekirat za povešene prsi. Sploh, če so bile prejšnje, naravne bolj "miniaturne", vsadki pa se verjetno ne povesijo, ali pačuser posted image .  Ti bo res kakšna z izkušnjami povedala. In nikar se že zdaj ne odpovej dojenju, ko sploh ne veš kako bo!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: umetne prsi in dojenje
25.5.2006 11:47:48   
lelaval
Jaz bi dojila, če bi bila na tvojem mestu. Vsaj poskusi, pa boš videla, user posted image  pa se naj ne bi nič okužil.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: umetne prsi in dojenje
25.5.2006 16:17:24   
Metuljček Cekinček
Pred časom sem nekje prebrala, da je odvisno od tega, kje se vsadki nahajajo. Če se nahajajo pod mišičnim tkivom, baje večina žensk nima nobenih problemov z dojenjem. Če pa se nahajajo nad mišičnim tkivom, pa baje ovirajo žleze pri "proizvodnji" mleka, tako da je v tem primeru dojenje oteženo.

Infekcije ali mastitis so enako pogoste pri vseh ženskah, tistih z vsadki in tistih brez vsadkov.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Lastnih izkušenj namreč nimam. Težko verjamem, da boš na tem forumu našla koga s takšnimi izkušnjami (upam, da se motim). Poskusi poiskati informacije na kakšnih tujih spletnih straneh ali forumih.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: umetne prsi in dojenje
25.5.2006 20:11:06   
Anonimen
Včeraj slišala,da ni nobenih ovir,ker vsadke vedno(razen šarlatanov)vsadijo pod ali za mlečnimi žlezami,teh se ne dotaknejo in ne prekinejo.
Lahko boš dojila.

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: umetne prsi in dojenje
26.5.2006 21:35:36   
puncica
Kaj pa če pokličeš tja kjer so ti delal vsadke pa mal povprašaš kako je z dojenjem. Tudi jaz bi na tvojem mestu poskusila, sej zgubit nimaš nič.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: umetne prsi in dojenje
26.5.2006 22:44:19   
jakaracman
Definitivno se pogovori s svojim operaterjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: umetne prsi in dojenje
1.6.2006 16:01:57   
rozi81
Anonimna ali se mi lahko prosim na privat javiš, ker bi te zeeeeellloooooo rada nekaj vprašala. Oz. imam kar par vprašanj glede tega posega.

Lp

_____________________________

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: umetne prsi in dojenje
1.6.2006 21:02:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Definitivno se pogovori s svojim operaterjem.



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: umetne prsi in dojenje
3.6.2006 9:26:24   
jakaracman
Ja sori URŠKA pri nas v bolnici kirurgu rečemo tudi operater, vsi pa tega ne morete vedeti, me pa veseli, da si se nasmejala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?