|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje pri 12 mesecih
14.6.2006 14:08:51   
Maša
Pozdravljene,

vem da je bilo o tem napisano že mnogo in še več a mi nekako primankuje časa in bi bila vesela če mi katera pomaga magari če ima kak hiter link do  starih odgovorov. Gre za to da sem spet začela hoditi v službo. Moja malčica se veselo čuva pri babici kjer je zelo zadovolna, vendar kljub temu čaka da pridem domov in potem me z jokom prisili da se podojiva. Sem zagovornica dojenja in razumem da se tako želi pocrkljati in nadoknaditi zamujen čas moje odsotnosti in tudi meni je lepo da ji lahko dam takšno varnost pa vendar bi želela z dojenjem prenehati vsaj takole čez dan. Namreč dojiva se še pred spanjem, ponoči(1x) in zjutraj okoli 6h. Skratka kljub temu, da ima dudo se nekako vsaj v moji prisotosti ne da pocrkljati na drugačen način, pa tudi uspavanje ne gre drugače kot na prsih.

Kje naj začnem?

Hvala vam za kakršenkoli nasvet  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje pri 12 mesecih
14.6.2006 14:23:05   
lelaval
Pri moji 1-letnici ob moji prisotnosti tudi ni možen noben drug način. user posted image
Lahko se podojita (ko še ne bo ful zaspana), potem pa jo naj ati da v posteljico. Moj je že tako poskusil in je uspelo. user posted image  Ji je dal en vrtiljak, ki igra in se potem na steni vidijo slikice, ali pa kakšno igračko, ki igra.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dojenje pri 12 mesecih
14.6.2006 14:29:06   
Anonimen
Večerno dojenje smo ukinili tako, da je malo Mič začel zvečer uspavati očka. Sama sem se prvih nekaj dni umaknila v drugo sobo, očka pa jo je crkljal, božal,...trajalo je vse skupaj dobre pol ure.

Drugi teden sem se še fizično umaknila iz stanovanja in tudi to sta oba preživela user posted image

Zdaj je minilo ca. tri tedne odkar jo daje očka spat in zvečer ga že sama išče user posted image . Skratka mami in zizi pa - pa ......

Stara je 11m.

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dojenje pri 12 mesecih
14.6.2006 20:52:54   
rainbow
Tudi midve se še veselo dojiva (14 mes.), nočno smo ukinili, hvalabogu skoraj brez težav, čez dan pa ji dam, ko ji je. Edino zvečer več ne. Zdaj ko je bolana (kozeuser posted image ), se včasih podnevi tudi ok 4-5 krat dojiva.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dojenje pri 12 mesecih
20.6.2006 10:45:21   
katarinam
Midve user posted image  sva prvo ukinili dnevno dojenje - sprva me je sama ukinila, ko sem pa pričela delati,  me je trakoj ko sem prišla domov ponovno začela "hecati"user posted image , pa sem se kar naumno naredila in jo zamotila s kako igro ali crklanjem...  Nato pa sva ukinili tudi nočno dojenje. Počasi, sprva malo flaše pred spanjem, nato dojenje .... Sedaj popije flašo pred spanjem in končno spi celo nočuser posted image - pred tem sva se zbujale tudi do trikrat in dojile. Pri nas kake večje krize z ukinjanjem ni bilo. Vama tudi želim mirni prehod na flašo.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?