|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DJERBA
26.6.2006 20:12:26   
m@j@
živjo.

Odločamo se za počitnice v Tuniziji oz. Djerbi, v mesecu oktobru. Takrat bo naša pupika stara1,5leta in me zanima, ali priporočate oz. odsvetujete takšno potovanje s takšnim otrokom.user posted image

Zanima me tudi katero agencijo priporočate za to destinacijo.

Vem, da ste polni izkušnej, zato že vnaprej hvala.

lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DJERBA
26.6.2006 20:44:52   
KIRA
dva moja prijatla sta bla lansko leto, ampak ne z otrokom, ke rjih še nimata. podnebje je kar vroče, če ne bi imela klime v hotelu, sta rekla, ne bi blo za zdržat. pa vode nista smela pit, razen ustekleničene - so ju posvarili v agenciji. 

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DJERBA
26.6.2006 21:48:24   
Pingvinčica
Midva sva bla tri leta nazaj. Takrat še brez otrok. Zdaj je naša lubika stara 13 mesecev. Bi še šla, ker je bilo fantastično, samo sigurno ne z tako majhnim otrokom. Zaradi vode in tudi klima je kar huda. To je moje mnenje.  Če te pa zanima še kaj pa le vprašaj.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: DJERBA
26.6.2006 23:21:24   
rozi81
Oktobra ni več tako vroče tako da nič bat. Je bil moj bratranc s toliko starim otrokom kot je tvoj prav na Djerbi pa so se imeli super. Malo dražji hotel vzami pa bo. Ustekleničeno vodo pa je fajn če že pri nas pije ne samo v Tuniziji. Hrana te pa nima kaj skrbet, jaz v 14 dnevih kar sem bila dol nisem imela niti enkrat probleme. Nč bat kr rezerviraj in uživajte, pa čim manj komplicirat.

Lep dopust vam želim.

Lp S

_____________________________

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: DJERBA
27.6.2006 14:15:38   
NRMM
Mi tudi gremo sredi septembra na Djerbo z user posted image ,ki bo takrat stara malo manj kot 9 mesecev. Po pogovoru z kolegico je doli lepo urejeno za otročeke in, da ni nikakršnega problema, tudi hrana je njim primerna, pri vsakem obroku se nekaj najde za njih.
Gremo pa prek Intelekte, ker ima največjo ponudbo z najnižjo ceno. Sicer smo vzeli malo boljši hotel, predvsem zaradi user posted image .

L.p.

< Sporočilo je popravil NR -- 27.6.2006 14:16:33 >


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: DJERBA
28.6.2006 0:41:30   
Olivija
Živjo, mi smo se ravno prejšnji teden vrnili z Djerbe z našo takrat še devetmesečnico. Imeli smo se pa prav fino. Ker si je pa Julija takoj prvi večer razbila ustnico, smo spoznali tudi kliniko in zelo prijazne zdravnike user posted image . Dobila je dva šiva, kirurg je takoj priletel od doma in cel postopek so  nama  natačno razložili. Splošni zdravnik je znal angleško, tako da se nama ni bilo treba dolgo matrati s francoščino.

Hrana je bila tudi zelo dobra, imeli smo AI (ustekleničena voda, koktelji in brisače - vse vključeno), tako da sta tamali dve imeli redne obroke in še mnogo manjših vmes. Julija je jedla riž z raznimi omakami, krompir, kus-kus, bučke, ... .

Šli smo pa s Kompasom. Tudi druge družine z majhnimi otroci, ki so bili v drugih hotelih, so bile zelo zadvoljne, ne spomnim se, da bi kdo omenjal kakšen težave.

Kar se pa vode tiče je pa tako, midva tudi na Hrvaških otokih ne pijeva vode iz pipe, tako da voda res ni noben faktor (meni je včasih še ljubljanska sumljiva, naši gorenjski pa  zaenkrat še kr zaupam).

Če bi pa slučajno katera od naših dveh kazala znake driske, bi ju pa zagotovo peljala takoj v njihovo kliniko, ker nobeno oglje ali pa karkoli iz naše domače lekarne ne pomaga pri teh driskah. Take so moje izkušnje iz Egipta, meni je pomagalo neko njihovo zdravilo, ki je drisko ustavilo v petih minutah.

Lepo se imejte!
  

< Sporočilo je popravil Olivija -- 28.6.2006 0:43:06 >

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?