|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aqualuna Podčetrtek
3.7.2006 14:43:03   
Anonimen
Avgusta gremo v Aqvaluno-Podčetrtek pa me zanima kako se vam tam zdi...je katera že bila.tobogani kakšni so...igrala za otroke????Počitniške hiške so menda tik ob bazenih--kakšne so notri in zunaj??? Povejte mi malo kako je tam...hvala

< Sporočilo je popravil primoza -- 3.7.2006 16:05:27 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aqualuna Podčetrtek
3.7.2006 16:06:03   
Primoza
Malo sem vam preuredil sporočilo, da bo kdo vedel zakaj se gre že iz naslova.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aqualuna Podčetrtek
3.7.2006 17:02:09   
Anonimen
HVALAuser posted image user posted image user posted image
A BO KDO ODGOVORIL AL BOM MOGLAuser posted image user posted image user posted image KER NE DOBIM INFORMACIJuser posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aqualuna Podčetrtek
3.7.2006 17:55:05   
barbara b
Moj brat je bil prejšnji vikend tam, z malin otrokom (2leti) in je bil zadovoljen. Lahko dobiš ležalnike in senčnike. Bazen za otročke, bazen z valovi. Gužva. Če ti ne bo pasalo, se pa zapelješ v Čateške toplice, ki so oddaljene cca. 40 km.
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aqualuna Podčetrtek
4.7.2006 22:07:12   
marcela
Zakaj si pa anonimna? Kaki so bungalovi ti ne znam povedat. V aqualuni imaš tobogane drče (ravni, strmi), ki niso za otroke mlajše od 10-tih let, pa enih par zavitih namenjenih osebam od 8 let dalje. Obstaja pa del, ki je namenjen malim otrokom. Ob otroškem bazenčku imaš nekaj malih toboganov, poleg pa velik napihmjen grad. Imajo tudi bazen z umetnimi valovi. 3 km od tod so terme Olimije. To je komleks z pokritimi in zunanjimi bazeni. Več jih je. ! mali otroški je tudi pokrit. Toboganov nimajo imajo pa delavnice za otroke, pa vodne igre za nje tudi. Sem se lahko greste kopat vprimeru slabega vremena. Aja igrišče je pa vzunaj pred Olimijo.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aqualuna Podčetrtek
5.7.2006 11:58:43   
viv_
Mi smo bili v Aqualuni v soboto - tamala je bila navdušena. Imajo 2 bazenčka za otroke, en s tremi tobogani, en pa brez. Na ostale tobogane pa otroci ne smejo.

Hišice so pa različne, tako da ti težko povem. Pa saj to ni tolk pomembno, itak si v hiši toliko časa, da prespiš in kar ješ, ostalo pa zunaj.

Pa v bazenskem kompleksu Aqualuna imajo sedaj tudi neke delavnice za otroke. Je tudi retavracija.

Mi smo bili zadovoljni!

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Aqualuna Podčetrtek
5.7.2006 13:00:29   
lukec
Jaz pa ti lahko povem, kako je v notranjosti hišk. Tam sem dopustovala že trikrat. Hiške so dveh velikosti, mi smo bili v veliki in je krasno. Spodaj imaš stranišče in kopalnico, v enem prostoru pa še majhno kuhinjo, jedilni kot in dnevni prostor, na vrhu pa sta dve spalnici ena z dvema posteljama in druga z zakonsko + 1. Seveda so prostori klimatizirani + TV + telefon, mi smo imeli tudi električni žar za na teraso pa še dve kolesi, ampak to je že odvisno od tega v čigavi hiški si.
Za bazene so ti že tako povedali. Poleg tega je ogromno možnosti za izlete, Kozjansko, Jelenov greben, Olimje, čokoladnica, pa tudi za kulinarične užitke.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na izlet v Škratovo deželo
photo
Ste že kdaj videli škrate? Ne? Potem pa se le odpravite na obisk Škratove dežele, ki jo boste našli le streljaj od Kranj...
Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?