|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skorpija na raportu
11.7.2006 16:38:50   
Skorpija
Pozdravljene dečve!

Dolgo me ni bilo tu in da zaključimo tabelico junijskih IVFjevk pridno poročam sledeče... Imela sem zelooooo dolg postopek, ki sva ga začela konec maja, končala pa konec junija s punkcijo. Pridelala sem malo četo jajčec a ker jih je bilo preveč, jih je večina odmrla in ostali so nama 4 krasni oplojenčki. Enega sem dobila v varstvo prvi dan julija a sem žal v petek zakrvavela... Zaradi hiperstimulacije sem imela še tako močne krče, da so ga iztisnili. Po pravici povedano sem bila na to najmanj pripravljena od celotnega postopka in sem žalovala, kot da bi nama kdo umrl, ampak kaj hočemo, življenje gre naprej in novembra greva po nova pikca.

Vsem vam želim mnogo uspeha, čim manj postopkov in napišite malo kako vam je šlo, saj sem čisto zgubila šnirnc in sploh ne vem več kaj se tu gori dogaja.

Srečno!

S. user posted image

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skorpija na raportu
11.7.2006 17:22:27   
emaa
upm, da bo novembra boljše.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Skorpija na raportu
11.7.2006 17:41:19   
*Karmen*
Skorpija, žal mi je, da se je tako končalo user posted image . Nisi pa edina, ki je doživela poraz v tej bitki. Poglej na temo "majčice in junijčice" pa boš videla celo armado dolgih nosov (na 2. strani seznama s temami). Kolikor je meni znano je od 11 punc uspelo le dvema user posted image . Upam, da se bo jesen v naših srcih zapisala s kakšnim lepšim rezultatom kot pomlad. Pa javi se kaj na "julijčicah in avgustovčicah". Kar prijetno čvekamo - tiste, ki so trenutno v bitki in tiste, ki smo že zvisele.

No, tega pa tudi nisem vedela, da lahko zaradi krčev hiperstimulacije izgubiš pikico user posted image . Torej tudi hiperstimulacija ni zagotovilo za nosečnost... Mislim, tisoč in en vzrok se najde, da gre vse skupaj rakom žvižgat. In niti enega sigurnega vzroka ni, da bi se postopek končal pozitivno user posted image .

V glavnem, Skorpija, preživele bomo in šle v jeseni v nove boje. Do takrat se bomo pa malce spravile k sebi in si na dopustih nabrale novih moči. Želim ti, da bi čimprej prebolela izgubo svoje pikice in se nam spet večkrat oglasila. LP. Karmen (tud ena z dolgim nosom...)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Skorpija na raportu
11.7.2006 19:58:53   
tinkamiška
Skorpija, držim pesti za novemberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se!user posted image

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Skorpija na raportu
11.7.2006 22:04:51   
lana38
Skorpija, pa res te zelo doldo ni bilo tukaj gori. Tudi jaz upam, da ti jesen prinese svoj "sadež"user posted image
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Živila, ki lahko povzročijo splav
Čeprav velja, da nosečnost ni bolezen in da lahko ženska počne skoraj vse, je dobro vedeti, kaj so pokazali rezultati ra...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?