|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dilema-menjava vozička
1.7.2006 17:20:27   
juorje
Oj, imamo trikolesnik monbebe, brez dodatkov.
Kričač se bo rodil začetek februarja, vprašanje: ali naj za cca. pol leta kupim nov voziček s košaro, lupinico. Trikolesnik obdržim in ga uporabljam kasneje?
Kaj bi naredile ve, prosim svetujte.
Jera.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dilema-menjava vozička
1.7.2006 17:45:50   
tulip
Košarica ti bo prišla prav malo časa- 3 mes, potem ga boš lahko dala v trikolesnik. Jaz bi si jo izposodila ali kupila rabljeno, trikolesnik pa obdržala za nadaljnje avanture.user posted image

(odgovor članu juorje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dilema-menjava vozička
1.7.2006 18:28:24   
Anonimen
Kupi tisto mehko košarico s trdim dnom, za prenašanje dojenčka, ki jo potem daš v voziček, pa je. Lupinico pa itak rabiš za v avto.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dilema-menjava vozička
6.7.2006 11:12:08   
dskubin
Joj, sej zdej pa je že dovolj star za ga dat v trikolesnik, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dilema-menjava vozička
7.7.2006 17:58:21   
juorje
Ne, še ni dovolj star user posted image , dojenčka šele pričakujeva. 

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dilema-menjava vozička
13.7.2006 23:10:22   
dskubin
Aja, oprosti, sem spregledala. Mi smo imeli trikolesnik od vsega začetka, kričač pa se je rodil konec oktobra. Košare nismo dokupili, ker se mi je zdelo brez veze za tri mesece, kot praviš. Kupili pa smo zimsko vrečo, ki nam je še kako prav prišla. Je pa res, da se da naslon našega trikolesnika spravit v popolnoma raven položaj, tako, da je bil mali lahko notri od vsega začetka. Ne vem, koliko se spusti naslon pri vas, če je majhna luknja, ko spustiš naslon do konca, jo lahko zabašeš s kakšno brisačo in potem položiš čez kakšno tršo spužvo, če pa se ne spusti jaz ne bi kupovala vozička za tako malo časa, ampak bi si ga sposodila.

(odgovor članu juorje)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dilema-menjava vozička
14.7.2006 8:41:31   
SaaS
Če se ti naslon spusti čisto dol, potem jaz ne bi kupovala, le zimsko vrečo. Tudi jaz nisem imela košare. Rujen je novembra in se je celo zimo vozil v zimski vreči. In še naslednjo zimo pri enem letu smo jo uporabljali. Zdaj drugi otrok bo pozimi star pol leta - rojen maja - in vreča spet pride v poštev. Če bi imela košaro, bi bila v uporabi le pri prvem, prve tri mesece. 

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dilema-menjava vozička
14.7.2006 11:27:40   
Anonimen
ja če se naklon spusti dokupi le vrečo, če se pa ne čisto pol maš pa dve opciji. 1.preveri če obstaja lupina ki se namontira na ta voziček in jo kupi pa vrečo za lupino pa maš rešen. če pa ni lupine, pol pa ti povem svojo izkušnjo...js mam peg peregovo marelo pliko p3 kjer tut ne gre čist do dol naklon in sem lepo vzela en debu karton ja zavila v brisaču in rjuho da je mehko, a spredni del , ki je nižji dala eno podlogo lahko recimo šeeno prepogneno brisačo pa čez pol tist oblečen karon in tamala čist lepo not leži. to sem nardila zato ker mam drgač lupino ki se namontira na ta voz ampak je zdele tko vroče da tamala zašvica samo da lupino zagleda in se mi smili da bi jo vozila v njej pa jo dam kr pol na to podlago. trapast se mi je pa zdel a bi za 3 mesce neki extra kupovala, ker pri treh mesecih bo pa lahko v vozku že brez podlage in z dvignjenim naklonom.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?