|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudno oglašenje
16.6.2006 8:28:40   
sanjula
Pozdravljene. Imam mesec dni starega nedonošenčka, rojenega s 36. tedni. Zadnje 3,4 dni opažam da veliko stoka, godrnja skoraj izključno samo ponoči. Spimo seveda nič. Joče pa samo ko je lačen. A je res to, da stokajo ker rastejo ali gre morda že za kolike ali pa je nekja tretjega?! Pomagajte!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudno oglašenje
16.6.2006 12:29:18   
Janeja
Baje je za nedonošenčke značilno, da v spanju stokajo in spuščajo čudne glasove. Mi od začetka tudi  nismo nič spali, potem se pa navadiš. Pri parih mesecih pa je minilo.


(odgovor članu sanjula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čudno oglašenje
16.6.2006 13:12:14   
sanjula
Joj, hvala, Janeja za odgovor. Sem že čisto zasekirana, ker drugače čez dan lepo spi, pa pridno je in raste in je čisto zadovoljen dojenček,  pa sem se čist ustrašila, kaj bi lahko bilo narobe.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čudno oglašenje
21.6.2006 14:31:36   
jota
Malo sem pozna ampak vseeno. Tudi Hana je bila rojena v 36. tednu in sem se vsako noč sekirala, kaj ji je, ker je tako stokala in hrkala. Zdaj, ko je stara 3 mesece, pa je to čisto minilo. Kar čez noč. Tako da ni panike. Pomoje si pljučka razvijajo.

(odgovor članu sanjula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čudno oglašenje
22.6.2006 21:41:48   
Panda.
Ojla!

Tudi Rok je rojen s 36. tedni in je sedaj star dva meseca. Kadar godrnja in renči ponavadi pomeni, da nekaj - karkoli - ne štima 100%. Če je vse OK, potem je tiho. Ponoči se ponavadi začne godrnjanje (in na koncu se celo zbudi), če bi moral podreti kupček po hranjenju. Ko to opravimo se umiri. In, ja, Rok je začel godrnjati in renčati nekje okrog enega meseca starosti... user posted image

lp He

(odgovor članu jota)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čudno oglašenje
22.6.2006 22:28:21   
Maja Z
Ojla

joj se spomnim kako je mene to skrbelo, ko je kaja ponavadi med spanjem stokala, godrnjala in spuščala čudne glasove.user posted image  Je tudi rojena v 36. tednu. Začela pa je prvo noč ko je spala doma, v porodniščnici kot zanalašč ni.user posted image Ampak je kmalu minilo. kar naenkrat je prenehala s tem, sicer sem pozabila kdaj, ampak je. Tako da se ne sekiraj, ni nič narobe.
Midva sva jo celo enkart ponoči posnela s kamero, da bi pediatru pokazala, ker nisem znala opisat kaj dela. Ampak potem v to skrajnost nisva šlauser posted image

lp maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Čudno oglašenje
13.7.2006 20:53:49   
najina pikica*
ojle
tudi jst imam sončka,ki se je rodil 35 tednu pa 4/7,skoraj v 36t.tudi moj sonček veliko stoka,zakar sem bila zelo zaskrbljena,če je to nor. pa so me v porodnišnici pediatri potolažili da je za nedonošenčke to nor.

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?