|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi razgovor
3.8.2006 7:08:14   
Anonimen
Živjo, drage bodoče nosečke in seveda tudi nosečkeuser posted image .
Dolgo se že nisem javila...vas pa berem in ker se med seboj tako lepo spodbujajte upam, da boste tudi mene, ker danes potrebujem lepe misli in željeuser posted image .
Imam prvi razgovor pri Dr. Rešu...srce mi že zdjle utripa, ker ne vem kaj naj pričakujem...čisto sem navdušena in po drugi strani nervozna in prestrašena kako bo.
Držite pesti zame...naj se tudi zame začne obdobje upanja, da bom kdaj tudi jst zagledala user posted image /user posted image .
Držim pesti za vse in mislim na vas user posted image
pozdravček
p.s. Sej res, a je samo razgovor pri Rešu tudi za plačatuser posted image

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 7:34:01   
Anonimen
Oj živjo poopsieuser posted image ! Daj se nam kar pridruži pri upamo skupaj, ivf, icsi -junijčice, avgustovke. Tam smo me kokice, ki imamo podobne težave, tam boš zvedela tudi vse mogoče o postopku, tam te bomo tolažile, spodbujale itd. Dobrodošla, boš videla, ti ne bo žal!
Drugače hodim tudi jaz k Rešu in sem zelo zadovoljna z njim. Zame je pravi stručko! Nekatere punce nimajo takega mnenja, ker ta zna spustit kaj hitro na realna tla. Boš videla. Jaz prvega posveta nisem plačala, sem pa imela od svojega G napotnico, možek pa od osebne zdravnice. Plačala sva samo postopek. Je pa res, da sva imela že vse preiskave narejene pri LJ G. Sem pa slišala, da če maš napotnico, ne plačaš niti preiskav pri njemu. Nič nisi napisala kolk časa se matrata in ali so ti naredili kake preiskave.
lep dan ti želim in čim več spodbudnih informacij

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 7:46:30   
Anonimen
MIŠEK1, hvala za topel sprejemuser posted image user posted image !
Napotnico nima noben od naju...meni je sploh niso hoteli datiuser posted image ...Mi je rekla sestra na GK, da je sploh ne rabim, če grem samoplačniško in fuuul so komplicirali tako, da je na koncu nisem dobila.
Trudiva se že dobro leto po moje...Imeli sem dve laparaskopiji, kjer so mi poskušali sčistiti jajcevode oz. odstraniti zarasline..pa na žalost ni bilo uspešno in tako so moji jajcevodi zamašeni. To je moja diagnoza, spermiogram od mojega srčka je ok, ena skrb manj, hvala bogu.
Katere preiskave pa opraviš? Jst imam zaenkrat samo hormone...srček pa kot sem že rekla spermiogram ampak to bi itak moral pri Rešu ponovit...
pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 7:58:04   
Anonimen
Nama tud na začetku niso hoteli dat napotnice, pol pa se je mož razkuro in so nama dali in napotnico in še vse originale preiskav (forokopirc ni delal). To je tvoje in tvoja želja, zato ti morejo dat. Pa sva tudi rekla, da greva samoplačniško. Imejta vsaj potrjeni zdravstveni kartici.
Moj dragi ni delal še enga spermiograma pri reškotu.
DRgače pa so glavni hormoni, spermiogram ter diagnoze iz operacij ali slikanj. Midva sva vse prnesla in to mu je olajšalo delo. Samo pogledal je in že smo začeli s postopkom. Jaz mu ziher ne bi znala vsega povedati, kolk hormonov katerih imam, kakšno kvaliteto semenčec ima........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 8:08:39   
Anonimen
hudičauser posted image ...mi je žal da nisem zatežila...Zmenjena sem bila na GK, da dobim na potnico no in pridem tja in so me pazi to...3ure šetal od ene sestre do druge in vsaki sem mogla razlagat zakaj sploh rabim in imela sem občutek kot, da sem na zaslišanju in kokr, da delam nekaj narobe, če želim iti še h kakšnemu drugemu zdravniku..mislim, njihovo obnašanje je podn, no in sem tri ure tm bluzila za nič...
Imam tudi vse izvide, tko kot ti praviš...
Kako hitro ste pa potem začeli s postopkom?
Nemnica jst, sploh te nisem vprašala kako pri tebi poteka vse skupaj...A je uspelo? Kako daleč si?
Kaj pa je pri vama, da ne moreta zanosti?
Oprosti, čist sem te zbombardirala z vprašanjiuser posted image ...me razganja od radovednostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 8:30:36   
Anonimen
Ja, ja, poznam tole šetkanje. Naju so šetkali tako več kot 3 leta. Ste mladi, vse je ok z vama, zdrava sta. Pa vseeno nič. Na srečo je mož dobu službo v tujini in se nema je mal mudilo. Kar naenkrat so mi že začeli po hitrem postoku rihtat konzilij in klicarit, da bi šla mimo vrste, ampak midva sva se raje odpravila  k Rešu, pa nam ni žal. A pred tem sva pošto konzilija čakala 1 leto, pa smo zmerineki zamutili, vmes so nekatere preiskave že zastarale in ponovno dat kri, pa spermiogram. hudičevouser posted image user posted image delo.
Fora pa je v tem, da pa sva pri rešu, že v prvem postopku zvedela kaj je narobe. Imunološko se ne ujemava, pa se zato njegovi vojaki zlimajo. Jaz pa nimam jajčec, oz, če so, so nezrela. Ovulacije čutim, tudi foliklov je zadosti, samo prazni so. Imam vse znake, da je res z mano ok, ampak ne glede na vse znake ovulacije, le te v bistvu nimam.
Zdaj sva v 3 postopku. V prvem so bila štiri jajčeca nezrela pa nisva niti do transferja pršla. Plačala sva za celoten postopek, ampak ker nisva imela transferja, sva v drugem imela punkcijo in UZ zastonj. V drugem ni bilo nobenega jajčeca, kar je potrdilo sum pri rešu in mi je dal eno zdravilo, ki bi naj to pozdravilo. Zdaj pa sem v tretjem in čakam na menstro, da dobim še inekcije menopurja. Sem ena izmed milijontih, ki ima tak problem.
Aja s postopkom smo začeli takoj (najbrž, ker sva imela papirje). V tistem ciklu ko sva pršla, je preveru ali pridejo njegovi plavalci na pravo mesto, če ne bi, bi že takoj imela postopek, kjer ti z iglo špricnejo seme v maternico. Ker je to bilo ok, ja še v tem ta istem ciklu predpisal recepte za inekcije in sprej. To sva mogla it iskat v Italijo (je ceneje) in z naslednjo menstro sem se že začela špikat in postopejk je stekal. Nobenega čakanja, nobenega šetkanja, nič. Še v nedeljo in med prazniki dela, da je ne bi kaj zamudu.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 8:45:38   
Anonimen
močno, močno bom držala pesti zateuser posted image oz. za vaju, da vama končno uspe.
Ja sej nama so tud govorili kako sva mlada in naj s postopkom še malo počakam, da nikoli ne veš in bla bla...pol ko so pa vidl, da ne bodo nič dosegl so mi pa povedal, da naj kar neham upat, da nikoli ne bom zanosila...user posted image pokvarjeni!!!
Joj, jst sem čist navdušena...po pogovoru s teboj bi najraj kr odletela k njemu se usedla na tisto mizo pa nej dela čudežeuser posted image ...kr mal cepetem z nogami pod mizo...
Koliko pa je cena...jst sem slišala tolk različnih podatkov, da mi sploh ni jasno nič..punce omenjajo od 190.000-250.000 potem pa slišim kao da lahko naraste tud na 500.000 sit. Verjetno je to pogojenos  tem kako zapleten je postopek.Sem brala,da je odvisna cena od tega al imač IVF ali ICSI...user posted image Men je moj gin rekel ( na GK, ker tam sem še zmeraj v posotpku oz. pošta še ni šla na konzilih), da bodo pri meni začeli z najbolj blago obliko hormonskega zdravljenja zato, ker naj bi bila mlada in kao ful zdrava).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 8:59:29   
Anonimen
Nekje na tem forumu smo že razpravljali kolk so cene. Reš je prevrjeno med najcenejšimi in kot sem ti že prej povedala, ker nisva pršla do konca postopka, nama je pri drugem odštel tisto vsoto. Midva sva imela Icsi in sva plačala 240.000, brez inekcij. za inekcije in sprej,plus še progesteron kapsule sva pa dala nekje od 75.000-100.000.Ena punca je plačala manj kot jaz. V ljubljani se pa cene gibljejo do milijon.
Vidim, da si optimistična in komi čakaš. Moji sestri so tudi rekli, da ne bo mogla zanosit po naravni poti in kak mesec za tem je zanosila in mam zdaj tolk cortkanega nečaka, da bi ga kar pojedla.  Naj te pa še enkrat opozorim, da ne boš preveč razočarana po prvem razgovoru. Reš te bo spustil na trdna tla, mogoče celo zabil. On ni noben čudodelec, je strokovnjak, ampak čudežev ne dela, in to ti bo jasno dal vedeti. Potihem upaj, njega pa ubogaj.
zdaj pa se nam le pridruži pri ivf, icsi -julijčice, avgustovčice, da boš videla kako še druge punce prenašajo in kaj se njim dogaja. Veš, vsaka ima skoraj drugo terapijo, drugega G, drugačne izkušnje. Jaz sem ti povedala le moje. je pa dobro izvedet čim več, da vidiš razlike.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 9:04:25   
Anonimen
hvala mišekuser posted image ....se vidiva na julijčicah in avgustovčicahuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
3.8.2006 9:50:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 9:54:09   
Anonimen
radhauser posted image ...ne bom ti dala mir...potem ti bom težila jst in še moja dva pamžka...samo še huje bouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 10:48:27   
emaa
poopsie, če ti pa na GK ne da G napotnice, pa prsoi svojega osebnega zdravnika, pa povej mu zakaj se gre, boš imela vsaj preiskave zastonj, ne pa da boš vse plačala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
3.8.2006 10:49:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 10:57:42   
Anonimen
emamair,sploh nisem vedela,da lahko rečem tud osebni zdravnici, hvalauser posted image
Res ne morem verjet, da mi ne dajo napotnice..kako lahko to spoh naredijo, saj je to moja pravica al kako...me kar mine ..ta GK je zauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: prvi razgovor
3.8.2006 11:00:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

radhauser posted image ...ne bom ti dala mir...potem ti bom težila jst in še moja dva pamžka...samo še huje bouser posted image




Ko boste prišli na obisk, me ne bo doma...bom imela ful delauser posted image user posted image Ali pa vas bom spuščala notri enega po enega.Samo se bom morala prej ful psihično pripravitiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image to ti misliš, da bo šlo tako lahko...draga moja radhica ti sploh ne veš kaj vse te še čaka, ko bom enkrat z otroci...se boš mogla preselit pa še takrat te najdemuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?