|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spomini leto dni nazaj!
4.11.2006 17:26:01   
Sulfinija
Danes se v meni budi neka čudna žalost.Zavila sem v svoj predal in vzela v svoje naročje dnevnik,kjer zapisujem najine skupne spomine.Odprla sem ravno na strani kjer je pisalo 4.11.2005 in v njem zagledala same lepe želje in lestitke.Točno danes leto dni nazaj sem po 30.mesecih truda zagledala magični in debeli user posted image .Vendar žal najina sreča ni dolgo trajala kajti v 8t5dni sem imela ss.
In tako je leto dni čakanja mimo najina sreča pa nama še ni bila naklonjena.Sma na čakanju,da ponovno zagledama debeli user posted image  in imava drug drugega.Upava le,da nama drugi mesec dobri trije možje prinesejo pošto za IVF in boma lahko nadaljeva pot do najinega željenega cilja.
Upava le,da je najinemu angelčku lepo med oblaki kot vsem ostalim vašim in 2.12 mu boma prižgala belo svečko na polju belih vrtnic in ga prosila naj čuva svojo sestrico ali brateca,ki jo dobila nekoč.

Hvala vam,da sem vašo bolečo zgodbo lahko delila z vami vsemi!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spomini leto dni nazaj!
4.11.2006 17:30:16   
Anonimen
Spomnim se tvoje zgodbe, ker si bila tako vesela, ko si zagledala user posted image  in tudi spomnim se, ko te nekaj časa ni bilo na netu, pa si potem sporočila, da si imela SS...user posted image user posted image user posted image res je bilo tudi meni hudo, sploh, ko si zagledala user posted image  po tolikem času. Želim ti, ampak res iz vsega srca, da čimprej spet ugledaš čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in da boš končno srečka user posted image , ki bo končno user posted image  izpeljala do konca. Te želje so tudi vsem nam, ki si user posted image  neizmerno želimo. Bodi močna!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spomini leto dni nazaj!
4.11.2006 19:10:33   
soncece24
Mojca, sem kr malo s tabo user posted image user posted image user posted image ko sem to brala. Se spomnim, kak smo bile vse vesele za tebe, da ti je končno uspelo, pa se žal ni izšlo. ŽElim ti, da bi res čim čim prej spet zagledala user posted image user posted image user posted image in da bi naslednji user posted image ostal s tabo do konca! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spomini leto dni nazaj!
4.11.2006 19:36:29   
tulip
Pridejo dnevi, ko si žalosten, na srečo pa pridejo tudi tisti, ki ti prinesejo smeh na obraz!
Naj bo takih zate čimveč, želim vama tudi, da se bo vajina želja kmalu izpolnila!user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spomini leto dni nazaj!
4.11.2006 19:39:01   
Anonimen
user posted image Želim ti da čimprej zagledaš user posted image in da preživljaš čudovite trenutke user posted image . user posted image

Meni je tudi 4.11. grozen datum.user posted image Danes ima roj. dan moj pokojni oči.user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spomini leto dni nazaj!
4.11.2006 20:25:55   
Sulfinija
Karin zelo mi je žal za tvojega očeta.In hvala ti za lpe besede,ki si mij namenila.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spomini leto dni nazaj!
4.11.2006 21:30:36   
Anonimen
Draga Mojca!

Hudo je... Vem... Sama sem se naučila reči, da so dnevi, ko je slabo in dnevi, ko je manj slabo. So dnevi, ko mi uspe spomin na mojo neuspelo user posted image  potlačiti v nek temen in skriti kot, tako, da sploh ne more na plano in dnevi, ko me razžira vprašanje: Zakaj ravno jaz (čeprav sem nekako podzavestno cel čas moje nosečnosti čutila, da nekaj ne bo v redu). Dejstvo je, da znamenje rane vedno ostane, čeprav rana zaceli.
Sama se tolažim z dejstvom, da sem nebu podarila eno prečudovito zvezdico, ki vsak večer ponosno zasveti. Če ne bi bilo naših zvezdic, bi bilo nebo temno, luna pa žalostna. In nihče na tem svetu ne bi mogel reči: Poglej, danes pa je nebo polno zvezdic.
Glavo pokonci, punca... Prišel bo čas, ko bomo tudi me zagledale težko pričakovane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spomini leto dni nazaj!
4.11.2006 23:08:22   
Anonimen
Punca,se spomnim teh trenutkov.Vem,da si zelo žalostna.Tud zate bo prišel dan,ko boš spet zagledala to čudežno modro črtico.In takrat se bosta nekje na nebu veselila s teboj tudi tvoja dva angelčka.Zavedaj se,da si sedaj točno tam,kjer moraš biti,saj usoda ve,kaj dela.Mislim nate!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spomini leto dni nazaj!
5.11.2006 8:31:48   
mojamoja
Draga Mojca,
meni je dano, da sem mamica dveh in v pričakovanju tretjega dojenčka.
Na mojo srečo ne vem kakšni so občutki, po spontanem splavu. Vem samo kako tesnobni so bili občutki,  ko sem mesec čakala na rezultate amnio.

Iz srca ti želim, da boš čimprej zanosila in da bo novo leto prineslo tudi novo veselje.
Do takrat pa držim pesti in ti želim vse dobro.

user posted image user posted image



(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Spomini leto dni nazaj!
7.11.2006 15:49:14   
buča
ja.taka je usoda,pa nič ne moremo.Letos sem že četrtič za 1 november prižigala svečko svojemu fantku....da pa mi bi bilo še bolj hudo,sem po 19 mesecih zanosila,a se je po 7 tednu vse spet končalo na operacijski mizi,kjer sem jokala,vse žile so se skrile,prebadali so me znova in znova,da so mi dali lahko narkozo....solzna sem se prebudila in naprej jokala....sedaj imam dve zvezdici na nebu in mislim,da jih je od mene dovolj.
v tolažbo mi je mojamoja Pikica,ki je zame najlepša punčka na svetu...hvala Bog,da si mi vsaj njo podariluser posted image

(odgovor članu mojamoja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Spomini leto dni nazaj!
7.11.2006 17:47:45   
Jelenche
mojca9000

žalostno je,  in kruto je življenje, ki nam postavi tako težko prepreko na pot. Tvoja zgodba me je spomnila na moj ss ki je še zelo svež. Tudi jaz sem prižgala svečko za mojega user posted image , in v cerkvi sem pogledala v ikono in v mislih rekla "NE DAM TI TEGA OTROKA" tega bom obdržala, ne boš mi ga vzel!
(sedaj sem v 2 noseča)
razžalostila si me, delim tvojo bolečino, veeem da je tako prekleto hudo, ... jaz se tolažim s tem, da je pač tako moralo biti!

mojca,.... dovoli si da si žalostna. naša duša to potrebuje!

user posted image

_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?