|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nazaj iz djerbe
8.9.2006 0:17:30   
BLAŽIKA
Tako pa se je tudi moj dopust na djerbi danes končal. Bilo je enkratno in nepozabno in tudi z majhnimi pripombicami.Moja 19 mesečna pikica pa je res neverjetno uživala. Če rabi katera kakšne informacije jih lahko dobi iz prve roke.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nazaj iz djerbe
8.9.2006 6:02:26   
Primoza
Bilo bi prijazno od vas da napišete kratko sporočilce kako je bilo in kje ste bili, ker o Djerbi kar sprašujejo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nazaj iz djerbe
8.9.2006 8:47:00   
total
Res napiši,mene to zelo zanima....

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nazaj iz djerbe
8.9.2006 12:08:52   
Olivija
user posted image  mi smo tudi bili junija in tudi nam je bilo zelo všeč, škoda da je trajalo samo en teden.

Samo tolk, če koga zanima, morali smo tudi na urgenco z našo mlajšo in zdravniki so bili zelo prijazni, pa še zelo hitro so jo porihtal (prebila si je ustnico).

Driske ali pa kaj podobnega pa ni imel noben od nas.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nazaj iz djerbe
8.9.2006 18:55:14   
Anonimen
Blažika napiši plizzzzzzzzzz. Jaz grem čez slaba 2 tedna in me res vse zanima! V katerem hotelu ste bili? Kakšno je morje? Vreme? Hvalaaaaa

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nazaj iz djerbe
9.9.2006 13:22:31   
BLAŽIKA
Bili smo v hotelu Djerba sun club in smo bili zadovoljni, le hrane po našem okusu bi lahko bilo malo več. Za animacijo je bilo poskrbljeno od 10.00 do 24.00 ure za odrasle kot tudi za otroke. Vreme smo imeli čudovito med 32 in 35 stopinj, voda pa je bila neverjetno topla : morje 32, bazen pa 30 stopinj prava mlaka da se nismo mogli niti prav osvežit. Ogledov in izletov nismo kaj dosti dali skoz ker je bila z nama 19 mesečna hčera. Če bomo še enkrat obiskali djerbo bomo izbrali hotel LTI, ki je bil zraven našega in so imeli boljšo hrano pa tudi urejenost hotela je bila boljša.

V kateri hotel pa se odpravljate? Če vas še zanima kaj bolj konkretnega pa še kar vprašaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nazaj iz djerbe
9.9.2006 13:53:12   
m@j@
ojla

mi potujemo 5. oktobra, mislim da v vincci alkantara hotel. zanima me, kako naj naši 18 mesečnici tam pripravim mleko za zvečer. kako je z letalom in driskami.? mi imamo all inclusive in hotel 5*. upam da bo vsega dovolj. najbolj me skrbi za našouser posted image user posted image .

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nazaj iz djerbe
9.9.2006 14:47:05   
m@j@
še nekaj...

Kako je na letalu... rada bi si pripravila toaletne stvrai v neseser (kovček), pa ne vem, ali ga naj vzamem na letalo, daš med prtljago ali kako je s tem? Nimam pa takšnega za zaklenit.

Pa še, ko vzameš fotoaparat. in greš čez kontrolo na letališču- ali piska, kam ga shraniš...itd.

hvala 100 krat.

morda malo butasta vprašanja, ampak zame je to prvič.

lp,

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nazaj iz djerbe
9.9.2006 20:01:54   
Anonimen
U BLAŽIKA, fajn temperatura! Joj komaj čakam! Jaz bom v hotelu Venta club iliade-helios. Daj povej ali ste imeli čisto morje in plažo?

Drugače pa M@J@ mleko pripraviš tako kot ga pripraviš doma. Ustekleničeno vodo prekuhaš in je to-to. Jaz imam kuhalnik vode(naročila pri quelle-2490 sit) in bom s tem prekuhavala. Kar se tiče letališča pa se ni kaj za bat sploh pa ne za fotoaparat,vsak je še z njim prišel in odšel. Če pa rabiš neseser tak nujno pa ga enostavno vzami zraven ko boste leteli. Saj let traja samo 2 uri.
Imam pa tudi jaz all inclusive tak da bo vsega dovolj sigurno. hotel pa ima 4*. Jaz pa grem z 5 mesečnico in komaj čakam, da se namakamo v vodi, ker se tak rada kopa da jojuser posted image




(odgovor članu m@j@)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nazaj iz djerbe
9.9.2006 22:53:39   
copka77




M@j@ - vaš hotel je super,urejen, hrana dobra,izbira hrane obilna,zajtrki gromozanski,lahko tud 100 x vzameš če lahko toliko poješ...user posted image  sva bila brez driske, ko sva tam bivala pred 2 leti.Edino popucajo sobe bolj šlampasto-po mojih kriterijih, bolj pometajo pod tepih in pacajo po šipah ...ampak Tunizija je vsepovsod,tudi v 5 *.Sicer je pa fajn in lepa Djerba, bi šla takoj še enkrat .To je pa eden najboljših,če ne najboljši hotel, ki jih ponujajo SLo agencije.
Uživajte!



(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nazaj iz djerbe
11.9.2006 17:05:27   
BLAŽIKA
Morje ni bilo preveč čisto je bilo kar precej trave na začetku, bolj noter pa je bilo vredu. Naša mala je na avionu prespala skoraj celo pot tja in nazaj tako da z letalom nismo imeli težav. Za mleko oz. vodo pa ni problema, samo grelec vzami s sabo in problem je rešen. Glede čistoče sob je res bolj slabo poskrbljeno, samo pometajo, če pa nastaviš na vzglavnik kak dinar pa za čistočo lepo poskrbijo.

Uživajte ker je res prečudovito.

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?