|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posvojitev mucka - dileme
14.9.2006 12:43:53   
Skorpija
Res bi potrebovala vaš nasvet. To nedeljo sva z mojim spoznala enega simpatičnega mucka, mene je čisto prevzel, ker po pravici povedano nisem mačji tip, ampak ta si me je kar nekako izbral in se je celo popoldne cartal pri meni, me lizal in bil sploh in oh fleten. Mucek živi na vasi, zdaj je veliko zunaj, ima pa eno okvaro od rojstva in malo hecno in težko hodi ter lovi ravnotežje. Tam kjer sva bila na obisku, so nama mucka ponujali, naj ga odneseva s sabo a se zato nisva odločila.

No in zdaj meni ta zverinica kar ne gre iz glave. Res bi ga rada vzela a se je pojavilo več problemov, ki bolj govorijo proti, kot pa za.

1. na mačke sem alergična user posted image  - zaradi dlake pričnem kihati in se solziti. A mislite da bi to sčasoma minilo?
2. maček zdaj živi zunaj, pri naju pa bi moral biti notri, ker živiva v mestu. Star je že ene 5 mesecev. Bi bil to za njega prehud šok?
3. imava hrčka... A bi bila ta kombinacija sploh možna?

Res ne vem kaj narediti, nočem z glavo skozi zid, ampak mače mi kar ne gre iz glave.... Kaj menite?


PS: Irmy če to bereš - evo Ziggy me je čisto osvojil user posted image

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posvojitev mucka - dileme
14.9.2006 13:16:26   
soncece24
Če si alergična zna bit kr težavno, za hrčka pa nimam pojma. Drugače se pa mucki kr navadijo noter bit, tudi če so prej bili zunaj, vsaj po mojih izkušnjah. Ne vem... težka odločitev, ampak jaz ga ne bi vzela, ravno zaradi alergije. 

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: posvojitev mucka - dileme
14.9.2006 13:42:46   
polona2
Simptomi okvare ki jo opisuješ se mi zdijo podobne nekemu virusu, ki je usoden. Ni nalezljiv, je pa mutacija nekega drugega virusa.Lastniki morajo muca peljati k veterinarju, ker so za zdravljenje tega virusa potrebna zdravila.

Če imaš alergijo na mačjo dlako, pač ne moreš imeti muckauser posted image , ali pa če vprašaš na kakšen živalski forum, če ima tudi kakšen alergik muco doma.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: posvojitev mucka - dileme
14.9.2006 14:24:15   
April
Ne, če si alergična. Jaz imam tudi alergijo na mačjo dlako in vem kako je s tem. Če se izogibaš alergenu je ok, stanje se ti pa s časom sigurno ne popravi.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?