|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SOR POMAGAJTE
3.10.2006 6:12:42   
kity
Imam 3 meseca staro punčko,v ustih sem opazila obloge sora.Dajem  ji na dudiko malo daktarin gela,vendar od tega gela ima krče ali kaj zvija jo in non stop jokauser posted image . Izboljšanje nisem opazila.Pa me zanima ali je mogoče katera imela iskušnje s sorom.Koliko časa traja ,da se to očisti in ali mogoče obstaja kaj drugega za odstranjevanje sora.Povejte mi še ali moram podrgniti po jezičku z gazo,ker jaz se bojim da jo mogoče jeziček boli od teh spuščajev.Prosim pomagajte mi z svojimi nasveti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 6:50:11   
srki
Ko smo mi imeli ta zelo moteči sor, nam je daktarin oralni gel pomagal. Jaz sem ga isto namazala na dudo, krčev po tem ni imel. Mogoče tudi zato, ker je bil starejši.

Zginilo je relativno hitro, po kakšnih 3 dneh. Svetujem ti, da pokličeš pediatrinjo in ji poveš nastalo situacijo, mogoče obstaja še kakšno drugo zdravilo.

Upam, da bo kmalu minila ta nadloga.

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 8:06:12   
noe
Naš pa je bruhal po daktarin gelu, zato sva potem dobila sirup,ki je prav za sorr, vendar se ne spomnim imena. Vpraši pediatrinjo ali v lekarni,  bodo zagotovo vedeli.Dobi pa se na recept. lp

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 9:48:27   
pikicaa
Meni je patronaža rekla, da naj ji dam malo šipkovega čaja pit. Če pomaga ne vem ker zaenkrat nismo imeli problema (trkam).

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 10:23:22   
lenika
Kako pa izgleda sor?

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 10:32:53   
Petraa
lenika sor v ustih izgleda takole,da ima otrok bele obloge v ustih.to otroka zelo fajn boli,tako da posledično otrok manj je in je zelo siten.
včasih izgine samo,ampak se mora v lekarno po daktarin,saj je na začetku belo,kasneje ko se razvija pa razpokne in ima otrok dobesedno žive rane v ustih,kar je pa zelo težko pocelit

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 10:56:59   
mojčika
Mogoče pizkušaj zdržat, vse skupaj traja le ene 3-4 dni, našo user posted image  je daktarin zelo pognal, kakali smo po večkrat na dan, mogoče pomagaj svojemu otročku kakat, daj mu kaj čajčka, mogoče bo bolje, sicer pa vseeno vprašaj pediatra...

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 11:06:46   
TONČI.
Moj user posted image  je imel soor pri 4 tednih. Na prst sem si dala gel in mu namazala po ustni votlini. Potem pa še na bradavičko, da ga je z mlekom tudi malo pojedel, da se je še v telesu razkužilo. Krčev ni imel nikoli.  

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 11:12:05   
Ivanča
Kaj pa če so šle glivice že naprej po grlu in prebavnem traktu in jo v bistvu boli to? A ritka je kaj rdeča? Naša je imela soor takoj po rojstvu in ji je šlo naprej, tako, da smo usta zdravili z daktarinom, ritko pa s canestenom. Simptomi so izginili po parih dneh, ampak je dobro, če nadaljuješ še nekaj časa, da glivice res uničiš. 

Če je pa res daktarin kriv, prosi za sorodno zdravilo. Pa čimprej se pozdravite! Vem, da je naša skozi jokala....

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 11:23:31   
TONČI.
Ja lahko jo boli tudi to. Na ritki pa naj bi imela rdeče pikice. Opečeno ritko bi imela, če bi prišlo že do konca prebavnega traku. Če ga ima že v telesu, ji tudi ne paše veliko jesti. Pred hranjenjem ji fajn namaž v ustih in ne samo dude. Če jo hraniš po flaški daj malo mazila na cucelj. Da ko bo potegnila mleko bo tudi mazilo. Pa ne preveč na enkrat. Tam nekje 1 cm. Ker se lahko zaduši, če ji preveč naenkrat namažeš. Večkrat po malo.

(odgovor članu Ivanča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: SOR POMAGAJTE
3.10.2006 19:02:33   
Baucka
Garmastan krema, dobi se v Avstriji in je pravzaprav za nego bradavic in ragade, še posebno ko se naselijo na ragadah glivice, katere so tudi povzročitelj sora.

Jaz si bradavice mažem s to kremo od vsega začetka  in še sedaj včasih za nego namesto lanolinske kreme.

Poskusi.

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?