|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljene punce!
12.10.2006 17:17:09   
Arisa
Heeej punce!
Oglašam se vam prvič…spremljam pa vas že kar nekaj časa in moram priznat, da ste me marsikaj novega naučile…
Midva prav tako poskušava povečat nataliteto Slovencev-ta mesec je bil tretji poizkus, pa moram priznat, da si nisem predstavljala, da bo to tako psihično obremenjujoče. Vedno sem bila prepričana, da bo meni uspelo takoj, če pa ne bo, pa se ne bom sekirala in jokala in podobne stvari. No, pa saj veste kako pravijo: zarečenega kruha se največ poje.
Upam, da me sedaj tiste, ki se trudite že leto ali več, ne boste napadle…saj vem, da tri mesece ni dolga doba…da še imam kar nekaj poizkusov pred sabo. Vendar si ne morem pomagat – tudi ta mesec je bilo tako. Že pred dan D (10.10) sem si govorila: ta mesec pa je ratalo!  Prejšnje mesece sem iskala znake: opazila sem, da imam bolj napete dojke, nonstop me je špikalo po jajčnikih, dobila sem mozolje,…seveda so to bili znaki za user posted image , ki je bila vedno točna. Ta mesec pa nisem imela napetih dojk, tudi mozoljasta sem bila manj…in kaj mislite, da sem naredila: seveda, začela sem verjeti, da je to to, saj sem prebrala, da marsikatera ni imela nobenih znakov, ko je ugotovila, da je noseča. No, moja »ne bodi je treba« je ta mesec prišla točno, vendar v zelo blagi obliki-samo rjavi izcedki. In tako je še danes. In veste kaj si zdaj mislim: seveda, mogoče pa je vseeno to to, saj sem prebrala tudi, da je marsikatera imela izcedke, ko je ugotovila, da je noseča. In sem danes zjutraj delala test – seveda negativen – čeprav v sebi vem, da je to user posted image  in da bo treba v nove boje. Sama vem, da moram s tem razčistit in se nehat obremenjevat, ker na tak način še dolgo ne bo user posted image user posted image . Je pa zelo težko. Tako je pri vsaki stvari, ki si jo močno želiš in če se takoj ne posreči, je žalost in slaba volja toliko večja. Težko mi je tudi zaradi tega, ker sta dve moji prijateljici noseči in ju vsak dan gledam in poslušam kako nabavljata stvari in se veselita prihoda user posted image . Potem pa mi, ko sem sama doma, hodijo po glavi še bolj črne misli - od tega, da se sprašujem, kaj pa če ne morem imeti otrok, kaj če plavalci mojega možeka niso za zlato medaljo na olimpjskih igrah...saj vem, neumnosti kvasim!
Za ta mesec sem še posebej žalostna, saj bi lahko veselo novico povedala mojemu
atiju za rojstni dan – konec meseca bo praznoval Abrahama. 
Upam, da mi ne zamerite, da sem malo pojamrala – sem si malo olajšala dušo. Moj dragi me sploh več ne posluša - mi vedno govori, da se preveč sekiram in da moram odmislit in da sem preveč panična, pa tudi z drugimi se ne morem pogovorit, ker nobenemu nisva povedala, da se trudiva na user posted image , ker bi zraven naju še vsi drugi nestrpno čakali in spraševali, če je že kaj.
Punce, lepo vas pozdravljam in vsem želim, da se vam čimprej uresniči največja življenjska želja, tistim, ki pa že crkljate svoje zaklade, pa čim več veselja in sreče z njimi. Se še kaj oglasim!
Pozdravček! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdravljene punce!
12.10.2006 17:33:24   
Anonimen
ne sekiraj se.. bova skupaj čakali.. tud jaz bi jo morala dobiti 10.10., pa ni še nič.. test je bil negativen..

ah, boš videla.. enkrat bo.. ena punca je tukaj enkrat napisala,da si mi ne izberemo user posted image  , ampak user posted image  izbere nas... razmišljaj tko o takih stvareh

(odgovor članu Arisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pozdravljene punce!
12.10.2006 17:59:39   
kapica
Te cisto razumem kako se pocutis, nas gre veliko skozi to. Pa ni drugega nasveta kot se cimbolj sprostiti. ali pa recimo si zadas eno obdobje, v katerem bi rada zanosila. Na primer do konca leta, ali pa do naslednje pomladi. Bo lazje, kot da mislis glih zdaj bo, potem pa ni.
Veliko srece in veselja pri delanju user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pozdravljene punce!
12.10.2006 18:32:13   
andreja2000
Tudi jaz te zelo dobro razumem.Tvoja zodba je dejansko tudi moja,le da se jaz trudim že veliko časa dalj.
Res je težko vsaki mesec,ko čakaš bo ali ne bo .Vendar,verjemi da bo,da bo posijal sonček in bo tvoj srček srečen.Res pa je ,da bi bilo dobro,ko se ne bi toliko obremenjevale,pa saj vem,želja je tako velika,da enostavno ne moreš nehat mislit na to.
Saj boš videla,da bo,le pogumno naprej!
Želim ti veliko sreče in da kmalu ugledašuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pozdravljene punce!
12.10.2006 20:18:03   
lelaval
Dobrodošla user posted image

Ne sekiraj in obremenjuj se, da enostavno mora ratat. Le uživajta v vajini ljubezni, pa bo vaju potem plusek prehitel. Nama je 3x ratalo - v prvo, pa sploh nisva razmišljala, da bi ali ne bi uspelo.
Bosta že ugledala user posted image  - ko bo čas za vaju. Enkrat le bo - verjemi. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Arisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pozdravljene punce!
12.10.2006 20:54:10   
Klarita
Welcome to the club. Vse čakamo in se živciramo. Malo preberi naše poste in boš opazila, da nisi edina. Tudi midva sva bila prepričana, da bo  takoj ratalo, vse sva določila, kdaj bo bitje nastalo in kdaj bi se naj rodilo. Sedaj greva po user posted image  v novo tretjič. Torej vidiš ni rečeno, da je kaj z vama narobe, samo vstrajat je treba in bit potrpežljiv.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pozdravljene punce!
13.10.2006 0:42:59   
pot
Arisa, tvoja zgodba je zgodba marsikatere punce na tem forumu, tudi moja. Veliko punc, pa je med neskončnim čakanjem mesec za mesecem, tudi že pričakalo svoj velik in močan +.
Prvi mesec, ko sva se midva lotila delat user posted image sem paničarila in bila vsa napeta, mislim, da je to tudi vplivalo na neravnoveje v telesu, ker potem, moje user posted image ni bilo še dva meseca. O sploh nisem imela, zato sem imela rjave izcedke cela dva meseca, od dneva, ko bi mogla prit naslednja M. Zdaj je malenkost več kot eno leto naokrog, pa se mi sploh ne zdi tako dolga doba. Sprijaznila sem se z dejstvom, da bom morala pač čakati, na najin mali čudež. S samo  zanositvijo se obremenjujem čedalje manj, samo kak dan pred M. Pa tudi to ne pomaga pri zanositvi.

Moj nasvet je ta; ne se obremenjevat z zanositvijo in imeti prevelike želje in se prepričevati, zdaj pa bo. To ti bo utrudilo dušo in te pahnilo v depresijo. Pozabi na zanositev, reci si raje eno leto imava čas, do takrat pa bo že kaj ratalo, drugače pa bodo že Dr. poskrbeli za to. Vmes pa raje gradita na svojem odnosu, odkrivajta svoji telesi in uživajta v vajini ljubezni user posted image .
Če gledam na zadevo tako, da tiste ženske, ki zanosijo, ko ne želijouser posted image , potem bi to pomenilo, da si rečeš, ne smem zanosit, ah saj ne bo ratalo in če te plusek preseneti, bo samo veselje večje. Če pa se vsak mesec najprej neskončno veseliš in si potem toliko bolj potrta, potem se nehaj veselit v naprej. Ko bo ratalo, bo že ratalo. Kar se tiče zanositve same pa je tako; manj veš, boljše je. Če in ko se bo pa leto obrnilo naokrog, naj te pa ne skrbi, vse se bo izšlo, tako, kot je treba. Vmes pa se veseli z nami na RR ali pa še malo potoži, kaj vprašaj...


Veliko sreče vama želim in polno naročje otrok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke, da si zbrala pogum in se oglasila.

(odgovor članu Arisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pozdravljene punce!
13.10.2006 7:21:11   
mala zirafa
Odklopi prisilnouser posted image .Moj mi je rekel da se počuti kot robotuser posted image .Se pravi prepustita se užitkom, pa bo ratalo.Srečno!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pozdravljene punce!
13.10.2006 7:24:06   
Klarita
Kapo dol pot, to pa si tako lepo napisala, da bi se človek lahko user posted image . Jaz se nisem, ravno obratno, všeč mi je tvoj optimizem in da ga deliš z nami. Le tako naprej. Za vzgled si nam lahko. (Tistim, ki po dveh mesecih jamramo).
Želim ti hitro en mali čudež user posted image  in en velik user posted image !

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pozdravljene punce!
13.10.2006 12:23:58   
andreja2000
pot
user posted image user posted image user posted image
čestitke ob tako lepem postu.Kako pravilno in kako resnično.Name je danes deloval kot čudeš,ki me je nekam potegnil.Bravo,pot,suer si!!!!!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pozdravljene punce!
13.10.2006 19:42:45   
bodoča
Pozdravljena Arisa! Tudi jaz ti želim, da čimprej s tvojim dragim zagledata magične user posted image user posted image . Vem, da je lahko rečt, samo res poskušaj odklopit vse nepotrebne skrbi in misli, ter samo uživaj v user posted image  s svojim dragim.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pozdravljene punce!
13.10.2006 21:36:19   
baloncek05
No moja je ze na vidiku ker me ze grdo spika kot ponavadi.user posted image  Punce zanima me ce je res da moras test CB delat vedno z jutranjim urinom? A to vpliva al kaj če greš popolde in delaš test?

Jaz mislm dejmo punce do decemra odmislt na nosečnost, otroke in samo UŽIVAJMO (presenetimo dragega, omislomo si kakšno masažo, pedikuro...). Sej vem da bo težko, ampak dejomo nekio tazga narest, pravjo da psiha dela celik? Kaj mislte?

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pozdravljene punce!
16.10.2006 13:04:45   
Jelenche
Arisa,
boš pač se večkrat predjala  user posted image užitkom. Nič se sekirat in nič obupat!


baloncek05
ni nujno, da delaš test vedno z jutranjim urinom, vendar je takrat največja prisotnost nosečniškega hormona.
Test ti pa seveda lahko pokaže nosečnost z katerimkoli urinom.


_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu baloncek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?