|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite o odnosu
19.2.2006 7:47:51   
Anonimen
o prim.dr. Tanji Blejec. Vem da je tukaj težko to pisat. Ko sem slišala za njen odnos kljub strokovnosti do user posted image  me je skoraj kap. Kaj menite bi mogli biti ljudje v belih haljah tudi malo bolj človeški kljub strokovnosti. Men je skor za user posted image  ko slišim za tak odnos. Sestre v sprejemni nič boljše. Se opravičujem za anonimnost ampak res ne morem saj veste...

< Sporočilo je popravil wahoo -- 30.10.2006 11:24:43 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj menite...
19.2.2006 8:44:22   
gamini
Jaz z njo nimam slabih izkušenj (2. in 3. je bila prisotna pri porodu), je
tudi moja osebna ginekologinja.

Kar pa se tiče sester v sprejemni, je pa druga zgodbauser posted image , vsekakor so
tiste na oddelku veliko bolj prijazne. V veliko lepšem spominu so mi ostale
sestre v Slovenj Gradcu, kjer sem prvič rodila in si zaslužijo vse pohvaleuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj menite...
19.2.2006 12:49:57   
3new!yes!!
1. nisi napisala za katero porodnisnico gre
2. nisi napisala v katerem kraju je to
3. nisi opisala situacije

Kako naj potem nekaj menim, ce ne vem zakaj gre?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj menite...
19.2.2006 14:50:07   
urška
JA bom jaz povedala, da anonimna govori o Lj porodnišnici in tudi omenjena zdrravnica je tam zaposlena.

tudi jaz nimam prijetnih izkušenj z njo. bila je dežurna na e oddelku, ko sem jaz čakala na urgentni CR. povrhu vsega je bilo to med novoletnimi prazniki.
zdravnica, ki me je sprejela v bolnico je rekla, da bo CR jutri. ta jutri se je razvlekel na 2 dni in potem sem seveda šla vprašat kaj in kako.
spomnim se da je bila to sreda zvečer. dr. Blejec pa mi je na moje vprašanje kdaj bom rodila odgovorila, da z mano itak ni nič in da lahko rodim  (navajam dobesedno): Jutri, pojutrišnjem ali pa v ponedeljek! Seveda z nič kaj prijetnim tonom....

No in potem mi v čet. zvečer rečejo, da bo v petek zjutraj CR. In ne hudič pride ona v operativno....Jaz ležim tam na mizi, prestrašena do amena, njo sestre oblačijo v une halje, in ona z njimi razpreda o tem, kako je 31. 12. rojevala njihova sodelavka in kako so hoteli stvar še malo zavlečit da bi imela prvega dojenčka v novem letu pa da ni šlo. mene tam niti pogledala ni, kaj šele da bi mi rekla dober dan. ali pa vsaj k....te gleda!
totalno nikakav odnos. da ne govorim kako grdo me je zašila....ne mamram ljudi, ki se obnašajo, kot da so požrli vso znanost sveta. in ona je, vsaj iz mojih izkušenj, ena takih.

s sestrami v sprejemni načeloma nisem imela problemov, ker sem takoj ko sem prvič prišla ugotovila, da je ena od njih doma iz iste vasi kot moj oči. u bistvu me je ona spoznala, tako da nisem imela nikoli nobenih problemov.

Moj nasvet? izogibaj se Blejčeve....Škoda tvojih živcev. 

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj menite...
23.2.2006 8:48:29   
jasnica
Jaz pa hodim k njej par mesecev na UZ in je bila vedno full prijazna, res pa je da ti pove vse tako kot je, kar pa včasih ne moremo enostavno sprejeti. Tudi na pregledu je bila prijazna, sestre v sprejemni so bile tudi vedno vse prijazne, tako da za eno nimam pripomb. Kar se pa tiče pri porodu bom pa mogoče juti videla, če bo zraven.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj menite...
27.10.2006 19:16:03   
zima07
Se opravčujem, že stara tema, ampak zame spet aktualna...Prim. Blejec je tud moja osebna ginekologinja, do sedaj z njo nisem imela NOBENE slabe izkušnje-nasprotno!-vedno zelo strokovna, si vzame čas, vpraša...in ti vse pove...direktno, brez ovinkov-mogoče je to tisto, kar jo dela za nekatere "odbijajočo".. No, sedaj pričakujem prvega otroka, kar se porodov tiče, sem o njej slišala same dobre komentarje, me pa zares zanima, kakšne so vaše izkušnje?? Bom lažje čakalauser posted image ..

Pozdravčke vsem user posted image !!! 

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj menite...
28.10.2006 20:15:04   
najina pikica*
jst sicer g. ne poznam zato se bom vzdržala...
kar se pa tiče sestr v sprejemni tatastrofa......nevem če bi našla taprav izraz...user posted image ....
čisto druga pesem je v porodnem bloku in v intenzivni za nedonošenčke...tem zdravstvenem osebju samo kapo dol user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj menite...
28.10.2006 20:15:40   
najina pikica*
aja tut jst govorim o lj. porodnišnici

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj menite...
29.10.2006 0:20:16   
ČebelicaMaja
Jaz lahko povem le eno, da me zaradi dr. Beljčeve in osebja v sprejemni pisarni ljubljanska porodnišnica ne vidi nikoli več!!! Prišla sem z visokim pritiskom ob 22h na kontrolo, ker nisem več čutila gibov moje pikice- 5 dni pred rokom... najprej me je babica v sprejemni nadrla (aja, pred nama ni bilo niti ene same duše... če bi bla gužva bi še razumela...) mi predavala zakaj in kako, v smislu, da ne vem kaj bi rada, pa še bi blo za napisat (aja, pa možu je brez besed zaprla vrata pred nosom)... potem pride Blejčeva, me nadere kje sem prej hodila (pa sem imela dop. pregled in so me poslali domov), reče naj pridem naslednji dan, da bom dobila svečko in rodila...nekaj je še zarobantila, da so si sami krivi, da prihajamo takole k njim in odvihrala ven... niti pregledala me ni, niti pretipala, nazjala me je, da je v 1 min. naštela vsaj 20 gibov in kaj delam paniko- pa sem rekla, da se kot jaz vem štejejo serije gibov (ki jih prej res ni bilo) in da je to zaradi pritiska, ki so mi ga dvignili... skratka ena sama KATASTROFA... seveda sem šla totalno znervirana domov, šokirana, da ne bo normalnega poroda, prestrašena, kaj to pomeni svečka in podobno... zjutraj sva se z možem odpeljala naravnost v Postojno, kjer so me najprej pregledali po dolgem in počez, ugotovili, da še nisem zrela za rodit, me obdržali na opazovanju, mi znižali pritisk  in čekirali, če je vse OK z mojo pikico. Rodila sem 10 dni čez rok (se pravi 14 dni kasneje), z osebjem, ki so me jemali človeško. Ne pričakujem, da se mi bodo klanjali (kot pacient sploh nisem zahtevna), pričakujem pa, da se bodo korektno obnašali. Tudi Blejčeva bi se morala zavedati, da je porod enkratna življenjska izkušnja, in da vsi nismo tako togi v človeških odnosih kot ona. Še danes me zmrazi, ko pomislim na tisto kontrolo, pa je od tega že skoraj 7 m.

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj menite...
29.10.2006 7:34:49   
melita73
Ko berem komentarje nekaterih me kar zmrazi. Res smo si različni in tudi naše izkušnje glede dr. Blejčeve se razlikujejo.
Jaz sem bila v 29. tednu ob 22.30 sprejeta v Lj. porodnišnico zaradi krvavitve (nisko ležeča posteljica). Prav tisti dan je bila omenjena zdravnica dežurna. O njej imam same pohvalne besede, prav tako tudi o sestrah v sprejemni ambulanti. Res, vsa pohvala. Potem sem ležala na oddelku E 3 tedne in je bila dr. Blejčeva tudi moja sobna zdravnica. Spet same pohvale, kar jo vprašaš ti vse lepo razloži, je pa res, da ne ovinkari in pove vse tako kot je, pa čeprav je včasih resnica za naša ušesa boleča. Sedaj imam do PDP če 3 tedne in po odpustu iz bolnišnice me Blejčeva naroča pri njej na kontrole. Vedno se mi posveti in mi odgovori na vsa zastavljena vprašanja.
Pa še nekaj. Ko sem ležala v bolnišnici sem imela možnost spoznati tudi dr. Pušenjaka, ki ga nekatei zelo hvalijo, jaz pa sem bila nad njim zelo razočarana (aroganten, nima 2. min časa, ...).
No ja,  saj veste, še dobro da nismo vsi enaki.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?