|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče več mleka
3.11.2006 10:32:59   
nina166
Pozdravljene!

Imamo en hud problem. Naš user posted image  noče več piti adaptiranega mleka. Pri 4 mesecih (mogoče kak dan prej) so se pojavili prvi problemi, saj sva ga morala prav silit, da je popil 100ml. Pri vsakem obroku smo imeli probleme in včasih sva bila oba že čisto mokra preden se je user posted image  za silo najedel. Zato sem mu začela dodajati po eno žličko žitne kašice (ne v vsak obrok, ampak takrat ko res ni hotel samega mleka). Nekaj časa je bilo to vredu in je spet lepo jedel. Pred nekaj dnevi pa so se spet pojavili problemi in je spet začel štrajkat. In ker od nečesa mora živeti, sem mu naredila žitno kašico, ki jo je pojedel po žlički. Tako zjutraj komaj spije 100ml, potem mu morem dat kašico, za kosilo mogoče kakih 70ml mleka, popoldan se matrata z atijem in spijeta tud kakih 100, zvečer so spet problemi. V glavnem spije premalo mleka, saj je star 4,5 meseca in bi moral spit še vsaj 600ml mleka na dan + 1-2 obroka na žličko.

A je imela katera tudi tak problem? Razmišljala sem že o tem, da bi mu zamenjala mleko - zdaj imamo aptamil2. Vendar drugih ne poznam, za aptamil pa vem, da je to kakovostno mleko in če ga že dojit ne morem, naj ima vsaj adaptirano mleko najboljše (to da je aptamil najboljši je moje osebno mnenje ki sem ga dobila iz literature, z drugimi pa nimam izkušenj).
Katero mleko uporabljate drugi in kakšno se vam zdi?

Svetujte mi kako naj malega lumpeka pripravim, da bo raje pil mleko? Naj še povem, da kašico na žličko pa obožuje in jo zelo rad je.

Hvala za nasvete

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče več mleka
3.11.2006 13:10:49   
2mama
Poskusi z Novalacom 2. nam je ratalo. tudi ni hotel aptamila, pa smo poskusili s tem. to je pa zakon zanj. je slajše in ima okus po vaniliji. resda je najdrazje mleko med adaptiranimi, dobis v pa lekarni (cca 1500 za 400 gramov).

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče več mleka
3.11.2006 13:43:51   
eya
A je mogoče začel mleko zavračati, ko si enko zamenjala z dvojko? Mogoče je v tem problem-ne vem, samo ugibam... A ste prešli postopno na dvojko?

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče več mleka
3.11.2006 13:54:26   
Jančika_
Niti eno drugo mleko nima tako ogabnega vonja kot Aptamil in ni čudno, da ga moj otrok ni hotel za živo glavo (je bil pa star že več kot 6 mesecev, ko smo začeli z adaptiranim mlekom in si je že kar fajn zmišljevaluser posted image ). Pil je vse drugo, samo Aptamila ne. Tako da poskusi še s kakim drugim mlekom. Osebno mi je bil najbolj všeč Hipp iz Müllerja, ker se je fino zmešal in mali po njem ni bil zaprt.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče več mleka
3.11.2006 20:13:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika
Osebno mi je bil najbolj všeč Hipp


Pri nas je bil tudi ta zmagovalec user posted image . Za punčko in zame.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?