|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porazen spermiogram
14.11.2006 9:32:07   
Anonimen
Pozdravljene

Z mojim dragim sva dobila rezlutate prvega spermiograma. porazen rezultat. Eno minuto sva se smejala v čakalnici v prepričanju ah, saj ne more biti nič narobe, naslednji trenutek se ti poruši svet, ko ti dr reče, da bo na klasičen način doma nemogoče zanositi, ker ima moj dragi tako slabe plavalce. prijavila sva se še na drugi spermiogram in seveda zdaj spet čakava. Slabi 2 leti upananja, čakanja in razočaranja. Kaj pa zdaj? Za ženske je mali miljon posegov ki se lahko opravijo, kaj pa za moške. Vse vitamine že tako ali tako je. A se kar takoj prijavim na umetno oploditev. Zaenkrat sva pri Dr Drobniču, pa me zanima če bi bilo bolje kar takoj iti K Rešu, saj se tam vse hitreje dogaja in umetna je veliko cenejša (po vaših besedah). Kakše pa so čakalne dobe v Kliničnem.
Hvala ra odgovore
Razočaranauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porazen spermiogram
14.11.2006 9:42:39   
Anonimen
jaz bi ti rekal, da se glih pri moškem da velik naredit in je več upanja. če ima plavalčke, pol je itak ok, za vaju je rešitev icsi metoda, za katero rabijo samo en dober plavalček, ap vama bo uspelo. za ženske obstaja res veliko posegov, ampak velikokrat sploh ne pomagajo. poleg tega, če se res ne najde novben plavalček je čakalna doba za donorja pri moški mnogo manjša kot pri ženskah. Imejta upanje. Se pa da seme popravt tudi z prehrano in z zdravim življenjem. ne vedno,  odvisno od vzroka za slabo seme. dr, drobnič ap je dober strokovnjak in zato vaju je dal na drug spermiogram. ker se seme lahko spreminja in bo naslednjič že lahko boljše, alhko pa tudi slabše. Po drugem speermiogramu, bo pa predlagal kako naprej. v lj imaš 4 postopke zastonj, res da se načakaš ko mula pred zaprtimi vrati. pri rešu je pa vsak drug zastonj, prideš pa takoj na vrsto. prvi je seveda za plačat. v vajinem primeru je to 243.000 za icsi metodo, plus okrog 70.000 za zdravila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: porazen spermiogram
14.11.2006 10:05:38   
Anonimen
Hvala Mišek13, sem čisto na koncu z živci, že cel dan samo jokam. Vem da ni taka katastrofa, ker je z mano vse ok, (naj bi bilo), ampak meni je vseeno tako hudo. Vitamin E, Q10 in cink so tabletke s katerimi pitam mojega dragega, tako da ne verjamem da bo kaj bolje drugič

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: porazen spermiogram
14.11.2006 10:13:43   
Anonimen
Velikokrat pomaga. nama je G predpsial vitamin e in c. Zraven pa sem mu še jaz uturila macouser posted image . Amapk pri mojem so spermiji ok, hitri, velik jih je, samo pa imajo to lastnost, da se zalepijo z repki skup. Pa dobil je prepoved cigaret in alkohola, ap zapoved veliko vode spit. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: porazen spermiogram
14.11.2006 12:59:58   
anadejka
Anonimna če sta finančno sposobna,bi jaz na vajinem mestu še danes poklicala dr.Reša.Saj dr.Drobnič je zame najboljši zdravnik ampak politika,sistem in stanje v Leonišču z eno besedo - KATASTROFA.
Drugače pa,potrebujeta samo enega plavalčka za oploditev.Moj niti enega nima,zato bodi vesela,to kar se vama dogaja še ni najhuje.Vem da je težko in boli in šok,...ampak treba je iti naprej in ne obupat!
Drži se,vse bo še dobro!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: porazen spermiogram
14.11.2006 13:22:52   
Anonimen
Anadejka, jaz in moj mož sva tudi v situaciji, ko on nima niti enega plavalčka. Spermiogram je bil za naju šokanten. Moj ginekolog naju je poslal k dr. Rešu, ampak prideva na vrsto šele januarja 2007. Če nisem preveč vsiljiva kakšni so postopki naprej?


(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: porazen spermiogram
16.11.2006 11:39:50   
Anonimen
Anonimna a na prvi pregled k dr.Rešu prideta šele januarja?To pa čudno,ponavadi se na keš k njemu takoj pride.
Postopki?To pa čist odvisno.A sta kandidata za podarjeno celico?Potem se povsod približno enako čaka.Tut midva sva še v tej fazi čakanja tiste preklemane kuverte od komisije.
Če pa tvoj ima vsak kakšen spermij,pol vama bo pa Reš pomagal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: porazen spermiogram
16.11.2006 11:41:21   
Anonimen
baje, nimam nobenega plavalčka... sedaj čakamo med drugim tudi na genetičarko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: porazen spermiogram
16.11.2006 17:50:34   
Anonimen
Punce, berem o tem, kar ste napisale....

Bom kar anonimna, trenutno nisem v stanju, da bi na glas razlagala o tem.

Z možem sva dobila včeraj porazen rezultat spermiogramauser posted image user posted image user posted image . Našli so do 10 spermijev, od tega 3 gibljive.user posted image . Čisto sva bila šokirana, ginekolog pa tudi.
Spermiogram pred 3 leti je bil dober....bilo je vse ok in takrat sem zanosila po naravni metodi po HDGju. Sedaj se trudiva zopet 2 leti, pa ni rezultatov. Slike prehodnosti jajcevodov so super in pričakovali smo, da tud pri možu spermiji - glede na rezultat izpred 3 let. Zdaj pa....šok.user posted image user posted image user posted image .
NAju je gin. poslal z napotnico k dr. Rešu in sva naročena čez 14 dni, da spermiogram ponovimo.
Sploh ne vem, kje se me glava drži in zares sem žalostna. user posted image
Takole gledam svojega sinčka, ki sedaj barva in riše zraven sebe in mi gre na jok, če pomislim, da je on pravi čudež, glede na včerajšnje rezultate.user posted image

Uf.... čisto sem zmedena...
Sem mogla to napisat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: porazen spermiogram
17.11.2006 5:21:54   
Anonimen
Ta zadnja anonimna, najbrž po takem šoku, ti bo vsaka tolažba odveč in ne boš verjela v njo. Ampak dokler se najde vsaj eden plavalec, vedi, da je za vaju upanje in da bo vajin sinek dobil še sestrico ali brateca. Temu upanju se reče ICSI metoda in za to je res potreben samo en plavalec in čisto nebeden več. Tudi po naravni poti bi lahko šlo, ampak bi najbrž trajalo in trajalo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: porazen spermiogram
20.11.2006 20:28:20   
Anonimen
Mišek13, hvala za tolažbo. Saj verjamem, da bo še vse ok. Samo tisti trenutek sem bila čisto aut.

Hvala še enkrat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Četrtek je dan za seks
Strokovnjaki iz revije The Sun so našli idealen čas in dan za vse, tudi za strasten seks.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?