|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
22.11.2006 17:06:32   
nejka7
Punce, sem nova na tem forumu in imam eno vprašanje. Danes je že osmi dan, kar mi zamujauser posted image . Naredila sem že dva testa, pa sta oba pokazala -. Moram pa povedati, da sem nekaj dni po O na hlačkah videla dva majhna rdeča madeža (ne vem, a je bila to vgnezditvena krvavitev). Ko pa bi morala dobiti M, sem opazla prozorno sluz. Tako, da mislim, da test ni pokazal prav, kar je, kot vidim čisto možno.
Poklicala sem G, ji povedala situacijo, in jo vprašala, če se lahko naročim, pa mi je rekla naj čez 14 dni pokličem. A je to normalno, glede na to, da imam težave s ščitnico, pa so mi rekli, da se naj v primeru zanositve javim v v zacetku nosečnosti.
kdaj ste torej ve prvič šle h G, po izostanku  M? Ali naj zamenjam G? LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
22.11.2006 17:10:25   
Anonimen
Povej G za ščitnico!
Te bo zihr takoj sprejela. Drugač pa zatež!

(odgovor članu nejka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vprašanje
22.11.2006 17:11:31   
taja83
živjo!
sicer s tem nimam izkušenj, vendar mislim, da mogoče še malo počakaj in še čez kakšne par dni če ne bo nič naredi še enkrat test. lahko da je kaj, lahko pa da si trenutno samo pod stresom in se ti je pač malce zavleklo. želim ti da bi se izteklo tako kot si sama najbolj želiš.

(odgovor članu nejka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vprašanje
24.11.2006 19:56:28   
nejka7
Evo, sedaj se že končuje desti dan, ko ponovnno nisem dobila M. Opravila sem še test s CB in bil je en velik ----- .  A je to sploh še normalno? Vedno je M na minuto točna, sedaj pa že 10 dni?? Kaj predlagate? 

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vprašanje
24.11.2006 20:11:03   
pupica25
Ojla Nejka7!

Jaz mislim, da je najbolje, da greš še do svojega zdravnika in da ti opravi test nosečnosti z urinom- mislim, da že naslednji dan zveš za rezultate.
Drugače pa je velika verjetnost, da so za zamudo tvojeuser posted image  krivi tvoji živci in zelo velika želja po user posted image , tako se vsaj mnogim dogaja, tudi meni.Poskusi se čim bolj sprostit, čerpav meni še ni ratalo.
Vsekakor pa ti svetujem testiranje z urinom ali z odvzemom krvi, pa normalno da čim prej greš h ginekologu. Želim ti, da bo test user posted image user posted image  in da boš vsaj ti ena izmed redkih, ki ji je ratalo. Vso srečo ti želim, pa sporoči kako in kaj.user posted image

(odgovor članu nejka7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vprašanje
25.11.2006 11:39:36   
nejka7
Hvala vsem zaenkrat za odgovore, v ponedeljek 27. grem h ginekologinji, in sporočim rezultate. Upam da je user posted image že na poti!! by

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vprašanje
27.11.2006 8:49:54   
Anonimen
no nejka čakamo.... si?? si?? je user posted image ?? si srečka nosečka???

LP user posted image

(odgovor članu nejka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vprašanje
27.11.2006 9:10:24   
cocki
 Nejkaaaa?!?! Je   user posted image  na poti ?!?! Javi se!!! Držimo pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vprašanje
27.11.2006 21:15:08   
nejka7
Ej folk, 13 dni mi je zamujala, danes zjutraj pa KATASTROFA!!!  Dobila sem user posted image , sam je full čudna. Že včeri sem imela rahel rjavi izcedek. H G nisem šla. Sem totalno presenečena. No ja, bo pa user posted image , upam kmalu na poti, se že trudimo user posted image .

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Živila, ki lahko povzročijo splav
Čeprav velja, da nosečnost ni bolezen in da lahko ženska počne skoraj vse, je dobro vedeti, kaj so pokazali rezultati ra...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?