|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pika74 10000x TI HVALA!!!
6.9.2004 20:32:41   
Pia73
:angel::angel::angel:Draga moja Pika74!:angel::angel::angel:

Najlepša ti hvala za vse: najprej za čaje!!! Pa za dobro voljo, optimizem in veselje, ki ga prenašaš tudi name ter si ga pripravljena deliti tudi z mano! Zdelo se mi je prav, da se ti tudi takole javno zahvalim!!! Zame si res en :angel: in veliko si mi pomagala, da sem bolje! HVALA TI!!!

Pošiljam ti :rozica::rozica::rozica::rozica:

:sloncek: Pia73
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pika74 10000x TI HVALA!!!
7.9.2004 8:07:58   
pika74
Ejjjj Pia73:), zdaj mi je pa kar malo nerodno :ups::ups::ups:.

Drugače sem pa vesela:), da lahko vsaj komu pomagam. To je "vrlina", ki jo moramo širiti. :metulj::metulj::metulj::metulj:.

To ni forum za objokavanje - joooooj spet sem dobila :hudicek:M ipd. Pa tisti :(:((. Naj jih bo čim manj. OK včasih je malo treba - ampak jaz ti odkrito povem, da sem se malo naveličala tega jamranja. Pa upam, da ne bojo zdej punce hude pa užaljene. Ampak kadar sem dobre volje se potrudim, da delček te zlijem tudi na RR 8)8).

P.S.
Tudi jaz sem vesela, da sem te spoznala:love::love:. Upam, da bova kmalu lahko šle na pojedino :duda::duda:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pika74 10000x TI HVALA!!!
7.9.2004 9:34:20   
manja11
Hojla Pika in Pia,

ej ženski :bravo:. Skoraj bi že ponorela (in naj mi ne zamerijo vse vštete), ampak lepo vas prosim, poskušajo prvič in je že cela panika in :((:(, halo ženske, kako boste imele otroke, če vlada obup že pred poskušanjem ali pri prvem, drugem poskusu, mislim katastrofa. Med nami pa cel kup starih veterank, ki zelo pozitivno gledamo v prihodnost.
Pika 74, hvala ti za vse pozitivne valove, ki jih pošiljaš na ta forum, mislim, da ta občutek daš prav vsaki izmed nas, pravi :angel: si!!!!
Na še več takih :angel::angel::angel::angel:!!!

Lp Manja11

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pika74 10000x TI HVALA!!!
7.9.2004 9:41:46   
klarisa
Ja, ja se čist pridružujem mnenju....
Vse ste :angel::angel:!

"Fosilka" Klarisa:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pika74 10000x TI HVALA!!!
7.9.2004 9:54:30   
pika74
Ej, a vam povem en štos, kaj se mi je zjutrej zgodil.

Včeraj sva malo telovadila zvečer - hopacupala :sloncek::sloncek::sloncek: in nato šla spat ob pol polnoči. In zjutraj takole na hitro zajtrkujeva in jaz zraven še malo knjigo berem. Ravno zdaj imam eno fajn o vitalnem življenju in raznih napotkih kao - antistres pa zdrava hrana, pa da je treba dovolj spati... skratka dobra knjiga. In mu tako med zajtrkom malo skušam kaj povedati, da je dobro... in me takoj ustavi :ups: in pravi: "Čaki mal ti. Veš, ne bova več tako pozno hopacupala. Jest sm pol čist šašav. 8)8)8). Zdej pa tih bod, se mi mudi v službo pa še zamujam :)-:)-:)-."

hihihi - jest pa kot rožca :rozica:. In mu odvrnem: "Hvala za semenke dragi moj." :)-:)-:)-

No, tokle o današnjem jutru:)-:)-:)-.

Zej pa šibam delat.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pika74 10000x TI HVALA!!!
7.9.2004 15:34:10   
bambi
Ejte punce moje, to so besede :bravo::bravo::bravo: Kaj skoz neko jamranje (no, ta prava se oglaša) in :((, dajmo malo dobre volje pa bojo :duda::duda: letale okoli nas kot furije :bravo::bravo::bravo:

Pia73, kaj je pa zdaj to???? Sprijaznila sva se z enim :duda:???? Hej, počakaj malo.... vidim da si isti letnik kot jaz, imaš enega :duda:, kot veš imam jaz samo svojo zvezdico in lepe spomine na nosečnost, tako da se borim za :duda: in vem, da mi bo uspelo..... saj časa imamo do 40 ali pa še več, tako da nikar ne obupat, saj veš koliko čudežev se je že zgodilo in zakaj ne bi bile tudi me med njimi. Jaz si govorim, da če sem bila med tistim 1%, pazite, 1%, ki jim umre otrok, ni hudič, da ne bom tudi med tistimi ki jim končko enkrat tudi uspe kaj lepega :duda::duda::duda:
Jaz mislim, da bomo vse enkrat zagledale :modri:, kajti že od nekdaj velja, da če si človek renično nekaj želi, potem se mu želja uresniči.... Zato pa punce, že 100. dobro voljo in nasmeh na obraz, tako da bo pozitivna energija kar sijala od nas in priklicala :duda:.... Kdo si pa želi tečne "mufle" za mamico??????

Dajmo, dajmo, malo hopacupa pa bo ;);)

ZA vsako :rozica:
BAmbi

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pika74 10000x TI HVALA!!!
7.9.2004 16:21:00   
biba77
Oh, Pika74, ko bi jaz imela tvoj dar pisanja. Poves to, kar ostale mislimo! :bravo:

Super si! Pa naj ti nic ne bo nerodno, ce te katera pohvali. Saj te z razlogom. Tud mene redno "dvignes" - da ne bo pomote: V POZITIVNEM SMISLU!!! ;)

Ja, zaradi tistih, ki jim prvi mesec ne rata, se jaz tud vcasih ze malo noro pocutim. Potemtakem bi vse ostale morale bit ze zdavnaj v kotu in trde od joka. Pa sej ni res, da se vse takoj zgodi, ko si to zelimo... :grrr:

No, na vsak nacin (malo sem zabluzila), hotela sem povedati samo, da se vidi, na katerih postih morala stoji! :)

Pozdravcek, :miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pika74 10000x TI HVALA!!!
8.9.2004 16:56:34   
IZADORA
Res Je!

Pa ne mislim oddaje Misike Molk, ampak nasega RR. Se dobro, da nas je toliko "ta starih", ki smo nekako ze dale vec storij skozi in nas to posvoje ("****")) dela bogatejse. Enkrat bo tu tudi rezultat. KAJNE!!!!!

Se vracam pocasi med borke, za nekaj casa sem se raje kar umaknila, tolikim je ratalo v prvo, drugo, da sem se pocutila malo :zmeden:....

Ciao, Iza

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?