|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   traktorji na pedala
25.1.2007 22:08:30   
lex
OK vem, da je prehitro in da je zunaj šele zapadel sneg, ampak vseeno. Midva bi mu rada kupila za 2 rojstni dan traktor na pedala. A se obnesejo pri tako "malem" otroku in katerega mi priporočate. Gledala sem jih od Peg peregota in so mi full ušeč, kaj pravite o teh? Ali o katerih drugih?
Hvala za vse nasvete.
LP lex
user posted image
 
ali
 
user posted image
 
ali
user posted image
 


_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: traktorji na pedala
25.1.2007 22:46:00   
lelaval
Najstarejša bo letos stara 10 let - za 2. RD sva ji kupila takor na pedala s prikolico (podoben prvemu). Bil ji je dolgo aktualen, kasneje si ga je 16 mesecev mlajši sin prisvojil, lansko leto pa smo na njem vozili že najmlajšo - staro 1 leto. So kar trpežni, saj se še sedaj starejšadva vozita z njim (čeprav izgledata zelo smešno user posted image ). Dobesedno je 8 let v stalni uporabi. Vama piporočam nakup - res da stanejo kar nekaj, a če gledam pri svojih otrocih - se mi zdi, da je to igrača, ki je bila največkat uporabljena.



_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: traktorji na pedala
25.1.2007 23:51:18   
Anonimen
Pri nas je traktor blazno aktualen že kakšnega pol leta (dobil ga je za veliko noč). Imamo pa nekega iz babycentra. Meni je ful luškan en iz toysa, ki ima spredaj še nakladalo, ki se ga upravlja, pa tudi drag ni bil (sem ga kupovala za sodelavko)

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: traktorji na pedala
26.1.2007 7:58:57   
NEVA-1
Pri nas ni zanimiv, ga samo pripelje iz garaže, jaz ga pa zvečer nazaj peljem..., pa ga ima že od 1,5 leta, mogoče bo tamala bolj traktorska

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: traktorji na pedala
26.1.2007 8:18:01   
Marogica
Tudi pri nas se traktor super obnese. Imamo tega s prikolico in smo ga kupili kar v Sparu za ca. 10 jurjev. Sedaj ga uporablja že drugi sin. Je vzdržljiv in očitno za moja dva zanimiv. Včasih s prikolico, včasih brez, včasih samo prikolica...user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: traktorji na pedala
26.1.2007 8:27:48   
Mikica
Naš ima tak traktor kot je na prvi sliki od Peg perega in je navdušen nad njim. Dobil ga je za 2. rojstni dan. V prikolico kar naprej nalaga stvari, pesek... V glavnem se kar zaigra z njim.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: traktorji na pedala
26.1.2007 8:30:57   
Una



 
Mi imamo doma tega:
user posted image
 Jeseni se je peljal še zunaj z njim (star 2 leti 5 m), mu je bil malo prevelik, zdaj ga imamo pa v stanovanju in se pelje, ga popravlja ... V glavnem, čist je nor nanj.

Priporočam, da kupiš takega, h kateremu boš lahko kasneje (MOREBITI!) kupila še razne dodatke, kot so prikolica, nakladač, itd. To nas še čaka spomladi ... V BabyCentru je stal 100 evrov.

Pa lepo vožnjo.




_____________________________

LP, Una

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?